Ačiū Čia ryžinis popierius, padėklo dydis 50x30 cm.
Dekoruoti daiktai, originalios dovanos Sekmės apibrėžimas: mylėti ir būti mylimam, išsaugoti dvasinę ir fizinę sveikatą, būti pakankamai turtingu, kad galėtum rinktis ir turėti pakankamai laiko, kad galėtum visu tuo džiaugtis. /I. Tobin/
Labai labai šaunūs jūsų visų darbeliai super . Žiūriu ir tiesiog širdis džiaugiasi . Turiu klausimą. Peržiūrėjau ankstesnį forumo aplankalą ir pastebėjau, kad didžioji dalis nuotraukų pašalinta. Ar tai kažkokia praktika kurios aš nežinau, nes norėjau pasigėrėti ankstesniais darbais ir šnipštas. Jei jie šalinami dėl vietos trūkumo, tai reikėtų šalinti ir vos ne visą tekstą, nes jis komentuoja paveikslėlį kurio mes nematom (bet gal tik aš viena nematau, o visos kitos matote ).
Labai labai šaunūs jūsų visų darbeliai super . Žiūriu ir tiesiog širdis džiaugiasi .
Turiu klausimą. Peržiūrėjau ankstesnį forumo aplankalą ir pastebėjau, kad didžioji dalis nuotraukų pašalinta. Ar tai kažkokia praktika kurios aš nežinau, nes norėjau pasigėrėti ankstesniais darbais ir šnipštas. Jei jie šalinami dėl vietos trūkumo, tai reikėtų šalinti ir vos ne visą tekstą, nes jis komentuoja paveikslėlį kurio mes nematom (bet gal tik aš viena nematau, o visos kitos matote ).
Manau ribojamas nuotrauku saugojimo laikas talpinimo portaluose - part.lt, radikal.ru ir t.t. Tiesiog kai sueina tas laikas linkas tampa neaktyvus ir tiek.