Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sielonešė @ 2013 12 21, 22:33)

Kelios kalėdinės dovanos: muzikos mokytojoms bei mamai.

Sielonese nerealus padeklas smile.gif Cia spausdintas paveiksliukas ar dekupazo / ryzinis popierius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 21, 20:55)
Sielonese nerealus padeklas smile.gif Cia spausdintas paveiksliukas ar dekupazo / ryzinis popierius? 4u.gif

Ačiū 4u.gif Čia ryžinis popierius, padėklo dydis 50x30 cm.
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 12 21, 23:09)
Ačiū  4u.gif Čia ryžinis popierius, padėklo dydis 50x30 cm.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sieloneše, labai grazus padeklas 4u.gif As esu darusi staliuka su tokiu pat popieriumi:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 21 gruodžio 2013 - 23:41
QUOTE(Gomerta @ 2013 12 22, 01:40)
Sieloneše, labai grazus padeklas  4u.gif  As esu darusi staliuka su tokiu pat popieriumi:

Grazuuu 4u.gif O kur toki popieriu rast, kazkaip SN ir Dekostudija neturi tokio... Radau panasu CityArte, bet ne toks didelis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 22, 00:55)
Grazuuu  4u.gif O kur toki popieriu rast, kazkaip SN ir Dekostudija neturi tokio... Radau panasu CityArte, bet ne toks didelis... 4u.gif

As pirkau Dekostudijoje, bet laaabai senai 4u.gif
Atsakyti
Skrynelė kinų kuoduotojų mylėtojai... smile.gif

user posted image

Dovana draugei kuriai labai patinka mano kolekcionuojami Rositos katinai ir kuri augina du sfinksus smile.gif

user posted image

Ir dovana mano broliui ir brolienei... Pas juos virtuvėje su tokiu pat paukštuku puodelių ir lėkščių padėklai...

user posted image
Atsakyti
Labai labai šaunūs jūsų visų darbeliai super 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif . Žiūriu ir tiesiog širdis džiaugiasi wub.gif .
Turiu klausimą. Peržiūrėjau ankstesnį forumo aplankalą ir pastebėjau, kad didžioji dalis nuotraukų pašalinta. Ar tai kažkokia praktika kurios aš nežinau, nes norėjau pasigėrėti ankstesniais darbais ir šnipštas. Jei jie šalinami dėl vietos trūkumo, tai reikėtų šalinti ir vos ne visą tekstą, nes jis komentuoja paveikslėlį kurio mes nematom (bet gal tik aš viena nematau, o visos kitos matote g.gif g.gif ). ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 12 22, 16:01)
Labai labai šaunūs jūsų visų darbeliai super  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Žiūriu ir tiesiog širdis džiaugiasi  wub.gif .
Turiu klausimą. Peržiūrėjau ankstesnį forumo aplankalą ir pastebėjau, kad didžioji dalis nuotraukų pašalinta. Ar tai kažkokia praktika kurios aš nežinau, nes norėjau pasigėrėti ankstesniais darbais ir šnipštas. Jei jie šalinami dėl vietos trūkumo, tai reikėtų šalinti ir vos ne visą tekstą, nes jis komentuoja paveikslėlį kurio mes nematom (bet gal tik aš viena nematau, o visos kitos matote  g.gif  g.gif ). ax.gif  ax.gif

Manau ribojamas nuotrauku saugojimo laikas talpinimo portaluose - part.lt, radikal.ru ir t.t. Tiesiog kai sueina tas laikas linkas tampa neaktyvus ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Dėkui už atsakymą... verysad.gif O gaila tiek gražių darbų prarandam verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Ačiū Sobieska, AnAngel, VasareV, Sieloneše ax.gif

Sieloneše, koks padėklas žavus, pasidėčiau kaip paveikslėlį biggrin.gif

AnAngel- katukas , mmmm - grožis thumbup.gif

Vasarev, kaip jaukiai besmegenį įtupdei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 22 gruodžio 2013 - 15:17
QUOTE(Aruna @ 2013 12 22, 17:14)

AnAngel- katukas , mmmm  - grožis  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti