Angel, tu šaunuolė, kad dovanoji vaikams tokį grožį. Man Aviacijos tas šepetys su dėžele Rėmelis su rože ir
--
Dar viena kalėdinė dovanėlė draugaitei. Šiandien sausainius kepiau, šuniukai iškepę virto avinukais, norėjau nufotkint prie lekštės, bet nuuu... tiek to.
QUOTE(Sig @ 2013 12 20, 18:32)
Angel, tu šaunuolė, kad dovanoji vaikams tokį grožį.
Aciu bet tai maziausia kuom galim jiems padeti
Lekste labai daili gavosi, neabejoju, kad draugei labai patiks.
AnAngel, del piestukiniu, tu nereali saunuole.... Pagarba, kad radai laiko, skyrei demesio ir pagrazinai aplinka sergantiems vaikuciams
Ar tai kokia nors akcija, ar tu tiesiog pati taip sugalvojai ir darai individualiai?
Tavo Jonuko dezute labai zavi:)
Ir Sig dovana draugei labai patiko. Idomi kitu foto nematau
Ar tai kokia nors akcija, ar tu tiesiog pati taip sugalvojai ir darai individualiai?
Ir Sig dovana draugei labai patiko. Idomi kitu foto nematau
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 21, 02:03)
AnAngel, del piestukiniu, tu nereali saunuole.... Pagarba, kad radai laiko, skyrei demesio ir pagrazinai aplinka sergantiems vaikuciams
Pernai kazkas is mamyciu SM ragino dalyvauti, tada sudalyvavau as su penkiais remeliais ir jeigu mano atmintis neslubuoja Sielonese dare piestukine... Siemet niekas neragino, Mamu unijos puslapyje irgi info neradau, tad parasiau jiems pati, jie patvirtino, kad Advento metu laukia bet kokiu dovaneliu, tad paruosiau ir siandien jau atidaviau viska... Tikiuosi artimiausiu metu visos pasieks vaikucius... Kitais metais irgi dalyvausiu, man nesunku Mamu unijos vadove patikino, kad vaikai labai dziaugiasi hand made dovanomis, tad reikes kazka sumastyti ir kitiems metams Galit ir Jus dar prisideti, o jeigu nespejate, tada kitiems metams
Malonu, kad pastebejai Jono daiktadeze
AnAngel, pieštukinės nuostabios Iš kur tokie gražūs katinai? Ir dėžutės labai gražios
QUOTE(Suveltos Avys @ 2013 12 21, 14:23)
AnAngel, pieštukinės nuostabios Iš kur tokie gražūs katinai? Ir dėžutės labai gražios
Aciu Katinai atspausdinti, o ju dailininkas rusu tapytojas Vladimir Rumiancev
QUOTE(Aruna @ 2013 12 21, 19:45)
An Angel grožį žeria rieškučiomis
RUDUO PROVANSE
RUDUO PROVANSE
Aciu
Labai grazus laikrodis... As irgi dabar viena baigineju...
QUOTE(VasareV @ 2013 12 21, 21:57)
LAbai patiko AnAngel pieštukinės. Tokios iš širdies
Aciu
Aruna
Gražūs darbai: ir kalėdiniai žaisliukai, ir laikrodis, ir lėkštė, ir dėžutės - visi labai patiko, visoms
Dėl dovanų onkologiniams ligoniukams, aš jau trejus metus dovanoju savo dekoruotas dėžutes SM mamyčių rengiamoje "Trijų Karalių dovanų" akcijoje http://www.supermama...howtopic=953846 Kiekvienas norintis gali jungtis, tiek savo rankų sukurtomis dovanomis, tiek nupirktomis. Dovanėles dalina sausio 6 d., tai tikrai dar spėsite išsiųsti. Džiugu, kai yra žmonių, kurie rengia tokias akcijas
Kelios kalėdinės dovanos: muzikos mokytojoms bei mamai.
Dėl dovanų onkologiniams ligoniukams, aš jau trejus metus dovanoju savo dekoruotas dėžutes SM mamyčių rengiamoje "Trijų Karalių dovanų" akcijoje http://www.supermama...howtopic=953846 Kiekvienas norintis gali jungtis, tiek savo rankų sukurtomis dovanomis, tiek nupirktomis. Dovanėles dalina sausio 6 d., tai tikrai dar spėsite išsiųsti. Džiugu, kai yra žmonių, kurie rengia tokias akcijas
Kelios kalėdinės dovanos: muzikos mokytojoms bei mamai.