Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(zydrem @ 2013 12 16, 12:15)
thumbup.gif koks sitas linksmas  wub.gif pati tokio noriu  biggrin.gif

Nugis pasidaryk biggrin.gif , butelaitis tai fainas gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 16, 11:50)
Nugis pasidaryk biggrin.gif , butelaitis tai fainas gavosi  mirksiukas.gif

ačiū mirksiukas.gif bet tokios servetkos neužmačiau g.gif nors negaliu sakyti kad labai ieškojau blush2.gif reiks kada atidžiau tas kalėdiniais perversti doh.gif
Atsakyti
Visai pamiršau, kad nerodžiau princui George kurtos prisiminimų dėžutės ir metrikos...

user posted image

Tai buvo dovana karališkajai šeimai, labai apsidžiaugiau, kad jiems dovana patiko... smile.gif
Atsakyti
Aš mačiau FB. Puiki idėja. Vis norėjau "pritraukti" arčiau ir pažiūrėt kas pasirašė padėką.
Gera idėja su mažuoju princu ir graži dėžė!
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2013 12 17, 16:58)
Aš mačiau FB. Puiki idėja. Vis norėjau "pritraukti" arčiau ir pažiūrėt kas pasirašė padėką.
Gera idėja su mažuoju princu ir graži dėžė!

Aciu 4u.gif pasirase igaliotas asmuo, bet ne Kate su Williamu... Butu naivu tiketis, kad jie asmeniskai pasirasytu... blush2.gif Bet kuriuo atveju, man malonu, kad prieme dovana, nes buna, kad siuncia atgal ir, kad atsiunte ofiacialia padeka... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, jau tuoj tuoj Kalėdos...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 17, 10:33)
Visai pamiršau, kad nerodžiau princui George kurtos prisiminimų dėžutės ir metrikos...

Kaip Karališka ir gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 12 18, 11:31)
Kaip Karališka ir gražu  wub.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 17, 11:33)
Tai buvo dovana karališkajai šeimai, labai apsidžiaugiau, kad jiems dovana patiko... smile.gif

Išskirtinis , nekasdieniškas sumanymas. Smagu, kad gerai įvertas
Atsakyti
pasaka. labai gražu
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 16, 11:13)
Suveltos Avys , man patiko antras remelis.... 4u.gif Dailus, zaismingas, neperspaustas 4u.gif

Pirmas butu labai grazus, jei tos bronzos  butu uzdeta gerokai maziau.. Truputi pasendinta.. Nes dabar atrodo, kad netyciau daug uztisko ir nebebuo kur detis  blush2.gif
Ir ta gele man visisiskai ne is tos operos..

Raides irgi fainos, bet tik keista, kad berniukiskas vardas, o raides- ruzavos  blush2.gif

Ačiū už nuomonę, o kodėl toks stereotipas, kad rožinė netinka berniukui, juk čia ne ryškiai princesiškai mergaitiška rožinė. Dryžuota servetėlė man neutrali, o taškiukai pagyviną vaizdą. Raidės derintos prie mūsų miegamojo spalvų, nes mažylis savo kambario dar neturi.
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2013 12 18, 15:34)
Išskirtinis , nekasdieniškas sumanymas. Smagu, kad gerai įvertas

Aciu 4u.gif
Atsakyti