Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(gintan @ 2013 12 10, 13:51)
VDG dėžutė puikiai padaryta  4u.gif

Gintan,
Ačiū už gerą žodį
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
rituker...man tai viršus su apačia spalviškai tarpusavy prasilenkia ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 12 11, 16:03)

Man grazu... Neiprastas derinys, bet aki kabina geraja prasme... Tikrai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 11, 15:46)
rituker...man tai viršus su apačia spalviškai tarpusavy prasilenkia  ax.gif

Pritariu lotuliukas.gif Naturoj spalvos daug ramesnes, bet esmes nekeicia. Mokysiuos toliau bigsmile.gif
AnAngel, dekui 4u.gif
Atsakyti
RIUTKER man įdomi dėžutė 4u.gif
SOBIESKA burbulai nei pridėsi nei atimsi thumbup.gif
mano kalėdinis vynas nedaug čia dekupažo, bet vistiek yra, manau tiks į temą prie kalėdinių žaisliukų
user posted image
Atsakyti
visoms po 4u.gif uz grazius darbus
Ypac patiko sobieskos burbulai, nu nerealus man jie wub.gif wub.gif wub.gif ir rituker dezute su aguonom, tokia wub.gif
Atsakyti
rituker,smagu matyti ieskojimus, nestandarta ir bandyma atrasti...
dezutes nepavadinciau puikia, bet kad kitokia ir idomesne (geraja prasme), tai tikrai... 4u.gif
Atsakyti
Sobieska o rėmelis su piratais čia servetėlė? jei taip - kur ją rast smile.gif išduok paslaptį. Čia aš mat irgi šiek tiek šventėm dekupažą prisiminiau lotuliukas.gif mano atžalai manau patiktų toks reikalas su piratais.......
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 12 12, 13:20)
Sobieska o rėmelis su piratais čia servetėlė? jei taip - kur ją rast smile.gif išduok paslaptį. Čia aš mat irgi šiek tiek šventėm dekupažą prisiminiau  lotuliukas.gif  mano atžalai manau patiktų toks reikalas su piratais.......

Taip, servetėlė, bet ją prieš kelis metus pirkau per tarpininkes, pataupiau čia tokiems retiems atvejams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 12, 13:28)
Taip, servetėlė, bet ją prieš kelis metus pirkau per tarpininkes, pataupiau čia tokiems retiems atvejams  smile.gif

tai vava, būčiau jaučiu kur užmačius jei būt čia kur parduotuvėj. Na nieko - teks verstis su tuo ką turiu 4u.gif
Atsakyti