Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

URL=http://www.part.lt/perziura/03ec9b357c020a95ad9aa4e4e4d3b1d8777.JPG]user posted image[/URL]
user posted image
Dėžutė mergytei, kuri mėgsta knygutes
Atsakyti
QUOTE(sapniux @ 2013 12 07, 14:09)
AnAngel Labai grazios dezutes, gal galima isduoti paslapti su kuo tuos baltus taskelius taip lygiai padarote... gal tarfaretu kokiu man jie puikiai atrodo:)

Aciu 4u.gif
Jau Whatever neperseniausiai klause apie ta pati... As su liniuote ir piestuku suzymiu viska, o paskui taskuoju ranka... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 07, 19:34)
sobieska, ar yra  privaloma sioje temoje paisyti tavo noru?  lotuliukas.gif tu lauki kitos foto, nes is tolo tau ji  schmoll.gif  schmoll.gif Ir jau isivaizduoji, kaip as begu tenkinti tavo noru... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tiesa sakant, kodel tureciau tai daryti?

Palaikau tokia tavo nuomone, sobieska manau perlenki lazda... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ručike @ 2013 12 07, 20:00)
AnAngel, darbeliai nerealus  wub.gif

Aciu 4u.gif
Sunku kazka parasyti apie remelius, kai nematai normaliai vaizdo... Linkiu Jums kaip nors pasistengti ir isigyti koki nors fotika, bent jau muiline, kad galetumete graziai pateikti darbus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2013 12 09, 18:25)
Dėžutė mergytei, kuri mėgsta knygutes

VDG, labai dailu, svaru, grazu, skoninga ir neperkrauta tik meskiukui noretusi bent minimalaus seselio... truputuka... 4u.gif

Perskaiciau visa Whatever ir sobieskos susirasinejima... Ka as galiu pasakyti... Aciu Dievui, kad nezagsejau lotuliukas.gif kol buvau isvykusi, nes keleta lapu apie mane prirasete... lotuliukas.gif
Del graziu ir negraziu darbu galiu parasyti tik tiek, kad vaikiskiems darbams labiau tinka svarumas, nei murzinumas, todel ir gaunasi tokie darbeliai pas mane, ar pas Whatever ir tu sobieska kartais tokius darai ir Sielonese daro ir visos mes klausomes klientu nuomoniu ir nereikia neigti, kad kiekviena karta darai taip kaip nori pati, tai butu akivaizdus melas. 4u.gif
Jeigu tau nepatinka - neziurek arba parasyk kas konkreciai atlikimo technikoj tau nepatinka, bet tikrai nesutiksiu, jeigu parasysi, kad visas darbas negrazus. Ne tavo skonio - neziurek, matai koki broka - rasyk konkreciai, tam mes cia ir susirinkome. Tokia mano nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 10, 00:53)
matai koki broka - rasyk konkreciai, tam mes cia ir susirinkome. Tokia mano nuomone. 4u.gif

...parašysiu, jei matysiu, kad po mano komentaro galima ką nors pakeist smile.gif nemenkindama kitų žmonių užslėptu tekstu...čia buvo priežastis, dėl ko nesusivaldžiau...ne tavo darbai mirksiukas.gif

o čia yra ir dekupažo...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 10, 01:53)
VDG, labai dailu, svaru, grazu, skoninga ir neperkrauta tik meskiukui noretusi bent minimalaus seselio... truputuka...  4u.gif

Ačiū, šešėliukai iš tiesų čia reikalingi.Bet man jie gražūs nesigauna, bijodama užmurzoti visai nešešėliuoju doh.gif schmoll.gif .....

Sobieskos burbulai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2013 12 10, 09:17)

Sobieskos burbulai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

Tavoji dėžutės kompozicija graži...tik kažko kyla itarimas, kad ilgainiui ant dangtelio uždėtos "aplikacijos" kraštai atsilups...gal pamėgink lako sluoksnį didesnį uždėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 10:30)
Tavoji dėžutės kompozicija graži...tik kažko kyla itarimas, kad ilgainiui ant dangtelio uždėtos "aplikacijos" kraštai atsilups...gal pamėgink lako sluoksnį didesnį uždėt  g.gif

Ačiū. Sutinku.Kuo daugiau lako, tuo geriau
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 02:37)
...parašysiu, jei matysiu, kad po mano komentaro galima ką nors pakeist  smile.gif  nemenkindama kitų žmonių užslėptu tekstu...čia buvo priežastis, dėl ko nesusivaldžiau...ne tavo darbai  mirksiukas.gif

Nesupratau?! Kada ir ka as sumenkinau uzsleptu tekstu? Jeigu gerai pamenu viskas prasidejo nuo levandines Aistes dezutes, parasiau, kad darbelis grazus, vertas tavo skirto jam laiko tik man nepatinka sriftas. Cia sumenkinimas?!?!?!? doh.gif
Atsakyti
VDG dėžutė puikiai padaryta 4u.gif
O Sobieskos burbulai kaip visada fantastiški 4u.gif Taip norisi ir man pabandyti, bet vis nesrįžtu blush2.gif

Merginos, norėjau paklausti, gal kas turit parduoti Klaipėdoje tokią servetėlę. Būčiau labai dėkinga.
http://www.senasnauj...duktai/6238.jpg
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 10, 12:17)
. Cia sumenkinimas?!?!?!? doh.gif

Ai, nesusimatom, tai ir nesusišnekam, negvildenat šios temos, jau bloga...varom dirbt
Papildyta:
QUOTE(gintan @ 2013 12 10, 12:51)

O Sobieskos burbulai kaip visada fantastiški  4u.gif Taip norisi ir man pabandyti, bet vis nesrįžtu  blush2.gif

Ačiū...tikrai nėra ko bijot, paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 13:34)
jau bloga...varom dirbt

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 12 10, 14:44)

Tada va... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti