URL=http://www.part.lt/perziura/03ec9b357c020a95ad9aa4e4e4d3b1d8777.JPG][/URL]
Dėžutė mergytei, kuri mėgsta knygutes
QUOTE(sapniux @ 2013 12 07, 14:09)
AnAngel Labai grazios dezutes, gal galima isduoti paslapti su kuo tuos baltus taskelius taip lygiai padarote... gal tarfaretu kokiu man jie puikiai atrodo:)
Aciu
Jau Whatever neperseniausiai klause apie ta pati... As su liniuote ir piestuku suzymiu viska, o paskui taskuoju ranka...
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 07, 19:34)
sobieska, ar yra privaloma sioje temoje paisyti tavo noru? tu lauki kitos foto, nes is tolo tau ji Ir jau isivaizduoji, kaip as begu tenkinti tavo noru...
Tiesa sakant, kodel tureciau tai daryti?
Tiesa sakant, kodel tureciau tai daryti?
Palaikau tokia tavo nuomone, sobieska manau perlenki lazda...
Papildyta:
QUOTE(Ručike @ 2013 12 07, 20:00)
AnAngel, darbeliai nerealus
Aciu
Sunku kazka parasyti apie remelius, kai nematai normaliai vaizdo... Linkiu Jums kaip nors pasistengti ir isigyti koki nors fotika, bent jau muiline, kad galetumete graziai pateikti darbus...
QUOTE(VDG @ 2013 12 09, 18:25)
Dėžutė mergytei, kuri mėgsta knygutes
VDG, labai dailu, svaru, grazu, skoninga ir neperkrauta tik meskiukui noretusi bent minimalaus seselio... truputuka...
Perskaiciau visa Whatever ir sobieskos susirasinejima... Ka as galiu pasakyti... Aciu Dievui, kad nezagsejau kol buvau isvykusi, nes keleta lapu apie mane prirasete...
Del graziu ir negraziu darbu galiu parasyti tik tiek, kad vaikiskiems darbams labiau tinka svarumas, nei murzinumas, todel ir gaunasi tokie darbeliai pas mane, ar pas Whatever ir tu sobieska kartais tokius darai ir Sielonese daro ir visos mes klausomes klientu nuomoniu ir nereikia neigti, kad kiekviena karta darai taip kaip nori pati, tai butu akivaizdus melas.
Jeigu tau nepatinka - neziurek arba parasyk kas konkreciai atlikimo technikoj tau nepatinka, bet tikrai nesutiksiu, jeigu parasysi, kad visas darbas negrazus. Ne tavo skonio - neziurek, matai koki broka - rasyk konkreciai, tam mes cia ir susirinkome. Tokia mano nuomone.
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 10, 00:53)
matai koki broka - rasyk konkreciai, tam mes cia ir susirinkome. Tokia mano nuomone.
...parašysiu, jei matysiu, kad po mano komentaro galima ką nors pakeist nemenkindama kitų žmonių užslėptu tekstu...čia buvo priežastis, dėl ko nesusivaldžiau...ne tavo darbai
o čia yra ir dekupažo...
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 10, 01:53)
VDG, labai dailu, svaru, grazu, skoninga ir neperkrauta tik meskiukui noretusi bent minimalaus seselio... truputuka...
Ačiū, šešėliukai iš tiesų čia reikalingi.Bet man jie gražūs nesigauna, bijodama užmurzoti visai nešešėliuoju .....
Sobieskos burbulai
QUOTE(VDG @ 2013 12 10, 09:17)
Ačiū
Tavoji dėžutės kompozicija graži...tik kažko kyla itarimas, kad ilgainiui ant dangtelio uždėtos "aplikacijos" kraštai atsilups...gal pamėgink lako sluoksnį didesnį uždėt
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 10:30)
Tavoji dėžutės kompozicija graži...tik kažko kyla itarimas, kad ilgainiui ant dangtelio uždėtos "aplikacijos" kraštai atsilups...gal pamėgink lako sluoksnį didesnį uždėt
Ačiū. Sutinku.Kuo daugiau lako, tuo geriau
QUOTE(sobieska @ 2013 12 10, 02:37)
...parašysiu, jei matysiu, kad po mano komentaro galima ką nors pakeist nemenkindama kitų žmonių užslėptu tekstu...čia buvo priežastis, dėl ko nesusivaldžiau...ne tavo darbai
Nesupratau?! Kada ir ka as sumenkinau uzsleptu tekstu? Jeigu gerai pamenu viskas prasidejo nuo levandines Aistes dezutes, parasiau, kad darbelis grazus, vertas tavo skirto jam laiko tik man nepatinka sriftas. Cia sumenkinimas?!?!?!?
VDG dėžutė puikiai padaryta
O Sobieskos burbulai kaip visada fantastiški Taip norisi ir man pabandyti, bet vis nesrįžtu
Merginos, norėjau paklausti, gal kas turit parduoti Klaipėdoje tokią servetėlę. Būčiau labai dėkinga.
http://www.senasnauj...duktai/6238.jpg
O Sobieskos burbulai kaip visada fantastiški Taip norisi ir man pabandyti, bet vis nesrįžtu
Merginos, norėjau paklausti, gal kas turit parduoti Klaipėdoje tokią servetėlę. Būčiau labai dėkinga.
http://www.senasnauj...duktai/6238.jpg
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 10, 12:17)
. Cia sumenkinimas?!?!?!?
Ai, nesusimatom, tai ir nesusišnekam, negvildenat šios temos, jau bloga...varom dirbt
Papildyta:
QUOTE(gintan @ 2013 12 10, 12:51)
Ačiū...tikrai nėra ko bijot, paprasta