Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(sobieska @ 2013 12 07, 00:51)
biggrin.gif turiu siekiamybę klonuoti darbus nes antraip dekupažo SM FORUME liksiu nišvilpta su kitokiu stiliumi
lotuliukas.gif 
TEISINGAS dekupažas tik sterilus- lipdukinis  lotuliukas.gif aš jau pradedu   bijot " nusipelniusių " dekupažo kritikių komentarų... lotuliukas.gif  atsipeikėkit   ..
.whatever aš vis dar laukiu perpaveiksluotos tavo dėžutės 4u.gif
Suprasiu jei pasakysi,kad jos jau neturi :lotuliukas   lotuliukas.gif
Foto iš tolo  schmoll.gif

Nera teisingo dekupazo..yra jis arba skoniningas, arba kicas....
Tiek viena, tiek kita galima padaryti ivairiais stiliais, ne tik steriliu..
O baisiau uz kica gali buti tik rusiskas popsas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ar reikia vaizdines medziagos? biggrin.gif Manau, kad ne mirksiukas.gif

sobieska, ar yra privaloma sioje temoje paisyti tavo noru? lotuliukas.gif tu lauki kitos foto, nes is tolo tau ji schmoll.gif schmoll.gif Ir jau isivaizduoji, kaip as begu tenkinti tavo noru... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tiesa sakant, kodel tureciau tai daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gruodžio 2013 - 17:36
AnAngel, darbeliai nerealus wub.gif
Papildyta:
Dar keletas mano darbeliu.
Foto tragiskos. labai prastai telefonas fotografuoja sad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nors ir esu gana solidaus amžiaus, bet darbas įpareigoja daug mokytis, skaityti ir t. t. ir jūsų diskusija tiesiog juokinga (kas mandriau viena kitai "įkąs" biggrin.gif bigsmile.gif ). Net ir gana solidūs anatominiai, fizikiniai atradimai nėra iki galo užfiksuoti, vis kas nors naujo atrandama (tobulėja technika), o čia laisva meninė išraiška (net negalėtum įvardinti menu). Beveik viskas šiame gyvenime yra subjektyvų (man net Malevskio "Kvadratas" joks menas) Dažnai menininkai nenorėdami išsiskirti nuo kitų (esančių ant bangos ) menininkų pritaria ir garbina, mano manymu, visišką beskonybę. Bet kaip sakiau tai subjektyvu ir sakyti kad tai kas man nepatinka ir netinka tai jau beskonybė ir taip neturi būti, tai jau nonsensas. Tačiau yra keletas bendrai priimtų sutarimų pvz. jei šviesa krenta iš kairės tai šešėlis turi driksti į dešinę pusę, jei tapai realistinius daiktus, tai spalva turi (kiek įmanoma) atitikti daikto spalvą ir t.t. cool.gif cool.gif . Bet aš pritariu geranoriškiems pasisakymams, kurie leidžia tarsi iš šalies pažvelgti į savo darbą ir ateity, gal padaryti darbą visai kitaip (kartais trūksta žinių, o kartais drąsos padaryti vienaip ar kitaip (ką žmonės pasakys)). Man irgi buvo pasiūlyta daug variantų ir vienas iš jų skaityti knygas (bet prieš pradėdama aš visada perskaitau kiek įmanoma daugiau medžiagos. Šeip perskaičiau visas lietuvių kalba išleistas dekupažui skirtas knygas (didžiąją dalį turiu savo "bibliotekoje"), internete 3 mėn skaičiau visus rastus forumus lietuvių ir rusų kalba, todėl manau kad bent jau teorinių žinių šiek tiek turiu, bet tai nereiškia, kad galiu būti didelė kritikė kitų darbų ar didi savo darbų išaukštintoja. Kartais užsakymas manau reikalauja visai kitokių darbų nei jūs darote (užsakovas visada teisus), kartais namų aplinka, o kartais padarai darbą atitinkantį to momento savo būseną ir nuotaiką. Net ir kai kurių knygų autorių darbai man visai nėra tobuli...Mes visi sau esame patys pačiausi, bet neprimeskime kitiems savo nuomonės (šita taisyklė galioja ir man mirksiukas.gif mirksiukas.gif ). Mūsų nuomonė turi būti patariamoji o ne įsakomoji. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif karsta.gif karsta.gif O dabar einu bulkučių vaikui kepti (jau tešla pakilo biggrin.gif biggrin.gif ) Gero savaitgalio ir daug kalėdinių ir ne tik darbų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P. s. darbeliai visų super, tik turi patekti į geras ir mylinčias rankas (tada jie suspindės visom vaivorykštės spalvom ir sušildys tuos namus) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 07 gruodžio 2013 - 18:23
Mona, is dalies sutinku, bet visgi del skonio ir "man patinka", arba "mano stilius", galeciau pasigincyti....

Skonis bet kokiam reiskiniui (muzikai, aprangai, literaturai, filmams, graziems daiktams) yra lavinamas...Ir kuo labiau zmogus islavines, tuo jo aplinka, daiktai ir tai, kuo jis zavisi atitinka ir parodo jo esybe...
Tarkim, koks kontingentas klausosi rusisko popso, lietuvisku "sedevru", kaip antai "sarkos", "pasiuteles", isdykeles ir t.t.?
vargu, ar intelektualesnio zmogaus fonotekoje atsirastu tokiu irasu...
Kitas pvz., ar save gerbiantis, nors koki suvokima apie mena turintis zmogus kabintusi pas save namie paveiksla is gintaru, pirkta Pilies g. ar palangoj?

Ir paskutinis pavyzdys, puikiai atsakantis i klausima, apie grozio/stiliaus supratima ir jos skirtumo pasekmes...

Yra toks oliala pupyciu fenomenas...
ar jos yra grazios? stilingos? Ar viesai didindamos savo krutines ir nebesuprasdamos, kad nuo silikono lupos jau nebepanasios i lupas ant veido, jos nedaro zalos ?
Savo blondinisku skoniu jos isties neigiamai veikia, ypac jaunas mergaites...
Ju toks stilius, pasakytu daug kas..Skoniai skirtingi, paantrintu kiti...
Joms ir dar keliems tukstanciams pasiklydusiu gyvenime gerbeju tai yra nuostabu..Jos net vaiksto isdidziai iskelusios galvas ir galvoja, kad visas pasaulis joms pavydi ju tobulumo....
Bet apskritai tas ju beskonybes viesas reiskinys yra normalus?
As manau, kad ne...Ir siekiamybe turetu buti ju paciu naturalus suvokimas,kad tai yra klaiku..... doh.gif O jis pasiekiamas tik per isprusima...

Ir tas pvz apie skoni, "man grazu" galima pritaikyti visur, dekupaze taip pat..
as puikiai suprantu, kad visi negali vienodai suvokti aplinkos, kad negali visiems buti grazus tie patys dalykai....Ir kokiam mazam kaimuky kilimas ant sienos ar dirbtinos lenkiskos geles "kristolineje vazoje" yra grozio tobulybe....
Tai galima pakesti, toleruoti, bet niekada nesutikciau, kad tai yra grazu ir skatinama...
Nezinau, kaip jus,bet mane tokie reiskiniai liudina...

noriu pabrezti,kad sita diskusija isprovokavo ne kazkoks konkretus darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gruodžio 2013 - 18:57
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 07, 18:34)
sobieska, ar yra  privaloma sioje temoje paisyti tavo noru?  lotuliukas.gif tu lauki kitos foto, nes is tolo tau ji  schmoll.gif  schmoll.gif Ir jau isivaizduoji, kaip as begu tenkinti tavo noru... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tavęs gražiai paprašiau, o tu vis nukreipdavai temą, būtum nukirtusi, kad atšok, tikrai nepaveiksluosiu, nebūtum palikusi vilties, tikrai tuo ir viskas būtų pabaigta...norėjau tik pasitvirtinti arba paneigti savo vieną pastebėjimą. 4u.gif

Kaip norėčiau pablevyzgot, bet šiandien taip mintyse bardakas, bet visai skaniai skaitau jūsų rašinėlius. Whatever rašinėlį vos ne mintinai moku, nes kas trečioj temoj jis kartojamas, o va mona666 gan išsamiai ir taikliai parašei 4u.gif

Nė viena mes neturim teisės primetinėti savo skonio suvokimo kitam, kad ir smarkiai būtumėt tikra, kad esat šimtaprocentiniai teisi,nes...nu esmė labai panaši

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gruodžio 2013 - 19:33
Aš su jumis 100 proc. sutinku, bet vėl mes bandome užkabinti savo nuomonių etiketę (kažkada ir aš tokia kategoriška buvau, dabar nebe (gyvenimas ir patirtis padaro savo). Jūs sakote turi tobulėti ir kas čia tokius dalykus klauso, žiūri ir t. t. Jei žmogus auga visapusiškai skurdžioj aplinkoj, tai iš kur jam žinoti kas skoninga ir kas ne (nes jo aplinkoj tai ką mes darom niekalas ir didžiausia nesąmonė). Na ginčytinas dalykas : kaimo troboj kas geriau; popierinės gėlės ar paauksuotu rėmu Briulovo ar kitų autorių paveikslai (manau tada mes beskonybę parodytumėm). O dėl dabartinės išvaizdos darkymo tai pasakysiu tokį dalyką: vieni nesuvokia ką daro (ribotas suvokimas), kiti tokiu būdu nori išgauti kažkokį išskirtinumą (nes kitaip nemoka ar tingi (greičiausias būdas)), treti koreguodami savo išvaizdą perlenkia lazdą. Aš neturiu muzikinės klausos ir beveik neklausau muzikos, bet nereiškia kad aš nežinau klasikos kūrinių ir jų autorių. Kažkada ir džiazas su tango buvo beskonybė ir uždraustas tipo kultūringose šalyse. Ir ką, dabar tapo viena muzikos ir šokio meno kryptimis. Keista, kad kai kurios savo laiku beskonybės išsigrynino į visai autonomines ir manyčiau garbingas meno rūšis (šakas). Origamio ištakos irgi buvo popieriniai papuošimukai. Aš manau, kai tik žmogus pradeda galvoti apie savo darbus, kaip apie tobulus dalykus jis sustoja ir nebetobulėja. Visur turi būti dalelė abejojimo, nes tai ir verčia žmogų ieškoti, skaityti, kartoti, dailinti, tobulinti. Manau šita diskusija ateity turi baigtis, nes ji bevertė. Mes gal ir suprantam esmę, kiti ne, tretiems tas pats. Tokios diskusijos tai tik savo emocijų iškrova g.gif g.gif . Jau ir taip pasišiukšlinau neįdėdama žadėtų darbų, oi kaip man pačiai reikia susiimti. ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Sobieska manau turi būti pasikeiksnojimo temelė, nes tam tikrais momentais ir aš norėčiau, tiesiog šeip, kam nors kailį paretinti (iškrovos diena, kuri nebūtinai susijusi su pateiktais darbais). mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif JUK BŪNA, KAD NORISI PASIGALĄSTI NAGUS, O NĖRA KUR. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 07 gruodžio 2013 - 19:41
Šiandien visai neplanavau dekupažinti, bet...padariau 3 burbulus...va kaip būna...čia pernykštis , anie dabar džiūna

user posted image
Atsakyti
GERAS SOBIESKOS SPRENDIMAS (PIRMA DARBAI, O VISA KITA PO TO). LIUX 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lipdukiniai darbeliai vaikams tinka.. . Meno ten mažiau nei minimumas. Ten esmė technika. Bet ir ją įvaldyti reikia laiko. Man asmeniškai gražiau yra natūralūs vaizdai, paveikslėliai su šešėliais. Jie įdomesni ir pakvimpa lašelyčiu meno... mažu mažučiu. Bet kokia paklausa, tokie ir darbai smile.gif ir dėl to nervintis visai neverta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 12 07, 20:36)
Aš su jumis 100 proc. sutinku, bet vėl mes bandome užkabinti savo nuomonių etiketę (kažkada ir aš tokia kategoriška buvau, dabar nebe (gyvenimas ir patirtis padaro savo). Jūs sakote turi tobulėti ir kas čia tokius dalykus  klauso, žiūri ir t. t. Jei žmogus auga visapusiškai skurdžioj aplinkoj, tai iš kur jam žinoti kas skoninga ir kas ne (nes jo aplinkoj tai ką mes darom niekalas ir didžiausia nesąmonė). Na ginčytinas dalykas : kaimo troboj kas geriau; popierinės gėlės ar paauksuotu rėmu Briulovo ar kitų autorių paveikslai (manau tada mes beskonybę parodytumėm). O dėl dabartinės išvaizdos darkymo tai pasakysiu tokį dalyką: vieni nesuvokia ką daro (ribotas suvokimas), kiti tokiu būdu nori išgauti kažkokį išskirtinumą (nes kitaip nemoka ar tingi (greičiausias būdas)), treti koreguodami savo išvaizdą  perlenkia lazdą. Aš neturiu muzikinės klausos ir beveik neklausau muzikos, bet nereiškia kad aš nežinau klasikos kūrinių ir jų autorių. Kažkada ir džiazas su tango buvo beskonybė ir uždraustas tipo kultūringose šalyse. Ir ką, dabar tapo viena muzikos ir šokio meno kryptimis. Keista, kad kai kurios savo laiku beskonybės išsigrynino į visai autonomines ir manyčiau garbingas meno rūšis (šakas). Origamio ištakos irgi buvo popieriniai papuošimukai. Aš manau, kai tik žmogus pradeda galvoti apie savo darbus, kaip apie tobulus dalykus jis sustoja ir nebetobulėja. Visur turi būti dalelė abejojimo, nes tai ir verčia žmogų ieškoti, skaityti, kartoti, dailinti, tobulinti. Manau šita diskusija ateity turi baigtis, nes ji bevertė. Mes gal ir suprantam esmę, kiti ne, tretiems tas pats. Tokios diskusijos tai tik savo emocijų iškrova  g.gif . Jau ir taip pasišiukšlinau neįdėdama žadėtų darbų, oi kaip man pačiai reikia susiimti.  ax.gif 
Sobieska manau turi būti pasikeiksnojimo temelė, nes tam tikrais momentais ir aš norėčiau, tiesiog šeip, kam nors kailį paretinti (iškrovos diena, kuri nebūtinai susijusi su pateiktais darbais).  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  JUK BŪNA, KAD NORISI PASIGALĄSTI NAGUS, O NĖRA KUR. lotuliukas.gif

Irgi tiesa...Pasaulio nepakeisi 4u.gif

kartais labai gailiuosi isiveldama i tokias diskusijas ir pasiduodama provokacijai... lotuliukas.gif
Tiesiog sikart "nuzude" pareiskimas :

biggrin.gif turiu siekiamybę klonuoti darbus nes antraip dekupažo SM FORUME liksiu nišvilpta su kitokiu stiliumi
lotuliukas.gif
TEISINGAS dekupažas tik sterilus- lipdukinis lotuliukas.gif aš jau pradedu bijot " nusipelniusių " dekupažo kritikių komentarų... lotuliukas.gif atsipeikėkit ..

Ir viskas po AnAngel idetu darbeliu ir mano pasisakymo, kad ji tobuleja...Taip, jos darbeliai kartojasi, jie daznai pakopijuojami is kitu, bet jie smarkiai pakito i gera per metus. mirksiukas.gif

Sobieska,tebunie as nesu nusipelniusi kritike (niekada ir nesitikejau tokia buti), bet tu irgi turi atsipeiketi ir pasidaryti siokias tokias isvadas mirksiukas.gif biggrin.gif
O apie klonavima tai ir ne tau kalbeti mirksiukas.gif Kartoji darbus ir pati kartais mirksiukas.gif

Beje, nuomones niekas neprimetineja, tik issako mirksiukas.gif Ir niekas cia nieko nesmerkia wink.gif

o tokios "proto kvarsinimo" citatos apie batus,ragautas asaras ir uzkliutus grumztus absoliutus niekalas, gal ir tinka kazokiam konkreciam kontekste, bet tikrai ne cia mirksiukas.gif

Pasipuosiau as egle....Siaudiniais zaisleliais, burbulais ir siutais angeliukais...Grazu... wub.gif

Beje, Rucike idejo darbeliu..Nepyk, bet nuotraukos tikrai blogos, tai nesimato ka ir komentuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gruodžio 2013 - 20:40
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 07, 21:28)
Ir viskas po AnAngel idetu darbeliu ir mano pasisakymo, kad ji tobuleja...Taip, jos darbeliai kartojasi, jie daznai pakopijuojami is kitu, bet jie smarkiai pakito i gera per metus.  mirksiukas.gif

alioooooo....ji tobulėja pagal TAVO grožio suvokimą.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...įdomu, kokią mokytoją ji pralenkė, gal tave g.gif

Savo nuomonės, jei neprašo- NIEKAD NIEKAM neprimetinėju...kaip tai mokytojai dabar jaustis... rolleyes.gif

Apie mano įkeltą pastraipą, labai taikliai mona666 parašė, jei neįsikirtai-nugis tavo bėdos mirksiukas.gif

Whatever...o apie struktūrinės pastos panaudojimą...tiek postringavimų būta iš tavo pusės ir čia skaitosi, kad neprimetinėji savo nuomonės...tokiu atveju pasikartosiu-tyliai ignoruok, bet garsiai nerėk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gruodžio 2013 - 20:48
QUOTE(sobieska @ 2013 12 07, 21:33)
alioooooo....ji tobulėja pagal TAVO grožio suvokimą.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ...įdomu, kokią mokytoją ji pralenkė, gal tave  g.gif

Savo nuomonės, jei neprašo- NIEKAD NIEKAM neprimetinėju...

Sobieska, as niekada nebuvau niekieno mokytoja mirksiukas.gif Ir kodel tu manai, kad ji kazka turejo/norejo aplenkti.. doh.gif doh.gif
Dabar as supratau tavo visu purkstavimu esme.... bigsmile.gif Kodel tave erzina bet kokia kritika tavo darbams, kodel tu pasiepi kitu darbus neigdama, kad jie puikus...Nes jie - ne tavo...Nes komplimentu ir demesio sulaukia daugiau...

Va kur suo pakastas...Tu supranti, kad tave jau seniai daug kas aplenke, ir tai tave siutina..... doh.gif Tik zinai, kame beda? Panasu, kad tai tik tau paciai svarbu, nes niekas daugiau cia ne lenktyniauja 4u.gif 4u.gif Joms naturaliai taip gaunasi mirksiukas.gif Jos pasirodo, pagiria arba nutyli, jei nera ka girti 4u.gif

As parasiau, kad Angel darbai patobulejo..Tavo reikcija- atsipeikekit...Galejai argumentuotai paneigti, jei manai priesingai, o ne nuopelnu epitetais dalintis 4u.gif
Dar pasikartosiu, as nuomone issakau, ne primetu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gruodžio 2013 - 20:59