Lukučio vaikystės prisiminimų skrynelė:
Lukutės papuošaliukų skynelė:
Ir atsitinka taip gyvenime... Vaikai nepažįstami, mamos irgi, bet vardai vienodi ir dizaino pageidavo su tais pačiais meškučiais. Kaip ten bebūtų gražiai žiūrisi abi dėžutės šalia...
Jau pradėjau ruošti dovanas savo artimiesiems...
Dovana mano dukterėčiai - jos žodynėlis
AnAngel, tikrai labai simpatiškos skrynelės.
su kuo užrašei viduje Lukutės vardą?
su kuo užrašei viduje Lukutės vardą?
QUOTE(otema @ 2013 12 06, 10:24)
Aciu
Rasyta baltais dazais...
Cloridė, ačiū
QUOTE(Cloridė @ 2013 12 06, 15:52)
Nežinau ar esu teisi, bet AnAngel turi savo braižą - švaru, kruopštu, tvarkinga
AnAngel ji igijo su laiku
Is pradziu labai jam priesinosi, jei teisingai pamenu...
AnAngel, dailu
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 06, 18:05)
AnAngel ji igijo su laiku
AnAngel, dailu
AnAngel, dailu
Siek tiek gal... patiko tavo darbai, as tokiu uzsakymu tada neturejau tad ir nebuvo progos isbandyti toki svaru braiza.... dabar isbandziau... vaikiskiems darbam labai tinka toks svarumas, bet ziauriai sunku daryti tokius svarius darbus, negali palikti kokios demeles ir pasakyti, kad taip ir turi buti....
Aciu ir tau ir Cloridei...
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 06, 18:56)
Siek tiek gal... patiko tavo darbai, as tokiu uzsakymu tada neturejau tad ir nebuvo progos isbandyti toki svaru braiza.... dabar isbandziau... vaikiskiems darbam labai tinka toks svarumas, bet ziauriai sunku daryti tokius svarius darbus, negali palikti kokios demeles ir pasakyti, kad taip ir turi buti....
Tu esi tikriausiai greiciausiai tobulejusi sioje temoje...Nebuvai ta, kurios "uzstrigo momente" galvodama, kad tai, ka darau yra buvo ir bus geriausia ..
Paisei patarimu, pastabu, nuomoniu..Ir rezultatas akivaizdus - tu lenki net savo "mokytojas", kurios pradejo anksciau... darbai tikrai puikus..
Su tuo ir sveikinu
turiu siekiamybę klonuoti darbus nes antraip dekupažo SM FORUME liksiu nišvilpta su kitokiu stiliumi
TEISINGAS dekupažas tik sterilus- lipdukinis aš jau pradedu bijot " nusipelniusių " dekupažo kritikių komentarų... atsipeikėkit ..
.whatever aš vis dar laukiu perpaveiksluotos tavo dėžutės
Suprasiu jei pasakysi,kad jos jau neturi :lotuliukas
Foto iš tolo
TEISINGAS dekupažas tik sterilus- lipdukinis aš jau pradedu bijot " nusipelniusių " dekupažo kritikių komentarų... atsipeikėkit ..
Foto iš tolo
QUOTE(sobieska @ 2013 12 06, 23:51)
turiu siekiamybę klonuoti darbus nes antraip dekupažo SM FORUME liksiu nišvilpta su kitokiu stiliumi
Foto iš tolo
Foto iš tolo
Ne, Sobieska, tavo darbai isskirtiniai, visai kitas braizas ir nuo to nera prastesnis.
Vaikiskiems daikteliams man labai grazus isgrynintas svarumas, o tavo stilius man isvis kaip aukstasis pilotazas atrodo
AnAngel Labai grazios dezutes, gal galima isduoti paslapti su kuo tuos baltus taskelius taip lygiai padarote... gal tarfaretu kokiu man jie puikiai atrodo:)