Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Lukučio vaikystės prisiminimų skrynelė:

user posted image

Lukutės papuošaliukų skynelė:

user posted image

Ir atsitinka taip gyvenime... Vaikai nepažįstami, mamos irgi, bet vardai vienodi ir dizaino pageidavo su tais pačiais meškučiais. Kaip ten bebūtų gražiai žiūrisi abi dėžutės šalia...

user posted image

Jau pradėjau ruošti dovanas savo artimiesiems...

Dovana mano dukterėčiai - jos žodynėlis smile.gif

user posted image
Atsakyti
AnAngel, thumbup.gif tikrai labai simpatiškos skrynelės.

su kuo užrašei viduje Lukutės vardą?
Atsakyti
AnAngel, tobula, labai dailu ir kruopštu, pasaka.
Atsakyti
QUOTE(otema @ 2013 12 06, 10:24)
AnAngel,  thumbup.gif tikrai labai simpatiškos skrynelės.

su kuo užrašei viduje Lukutės vardą?

Aciu 4u.gif
Rasyta baltais dazais... 4u.gif

Cloridė, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Žodynėliui į kompaniją - plaukų šepetys smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nežinau ar esu teisi, bet AnAngel turi savo braižą - švaru, kruopštu, tvarkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cloridė @ 2013 12 06, 15:52)
Nežinau ar esu teisi, bet AnAngel turi savo braižą - švaru, kruopštu, tvarkinga smile.gif

AnAngel ji igijo su laiku smile.gif
Is pradziu labai jam priesinosi, jei teisingai pamenu...

AnAngel, dailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 06, 18:05)
AnAngel ji igijo su laiku smile.gif
Is pradziu labai jam priesinosi, jei teisingai pamenu...
AnAngel, dailu  4u.gif

Siek tiek gal... patiko tavo darbai, as tokiu uzsakymu tada neturejau tad ir nebuvo progos isbandyti toki svaru braiza.... smile.gif dabar isbandziau... vaikiskiems darbam labai tinka toks svarumas, bet ziauriai sunku daryti tokius svarius darbus, negali palikti kokios demeles ir pasakyti, kad taip ir turi buti.... lotuliukas.gif
Aciu ir tau ir Cloridei... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 06, 18:56)
Siek tiek gal... patiko tavo darbai, as tokiu uzsakymu tada neturejau tad ir nebuvo progos isbandyti toki svaru braiza.... smile.gif dabar isbandziau... vaikiskiems darbam labai tinka toks svarumas, bet ziauriai sunku daryti tokius svarius darbus, negali palikti kokios demeles ir pasakyti, kad taip ir turi buti....  lotuliukas.gif
Aciu ir tau ir Cloridei...  4u.gif

Tu esi tikriausiai greiciausiai tobulejusi sioje temoje...Nebuvai ta, kurios "uzstrigo momente" galvodama, kad tai, ka darau yra buvo ir bus geriausia ..
Paisei patarimu, pastabu, nuomoniu..Ir rezultatas akivaizdus - tu lenki net savo "mokytojas", kurios pradejo anksciau... darbai tikrai puikus.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su tuo ir sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif turiu siekiamybę klonuoti darbus nes antraip dekupažo SM FORUME liksiu nišvilpta su kitokiu stiliumi
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

TEISINGAS dekupažas tik sterilus- lipdukinis lotuliukas.gif aš jau pradedu bijot " nusipelniusių " dekupažo kritikių komentarų... lotuliukas.gif atsipeikėkit ..
.whatever aš vis dar laukiu perpaveiksluotos tavo dėžutės 4u.gif
Suprasiu jei pasakysi,kad jos jau neturi :lotuliukas lotuliukas.gif
Foto iš tolo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gruodžio 2013 - 00:05
QUOTE(sobieska @ 2013 12 06, 23:51)
biggrin.gif turiu siekiamybę klonuoti darbus nes antraip dekupažo SM FORUME liksiu nišvilpta su kitokiu stiliumi
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
TEISINGAS dekupažas tik sterilus- lipdukinis  lotuliukas.gif aš jau pradedu  bijot " nusipelniusių " dekupažo kritikių komentarų... lotuliukas.gif  atsipeikėkit  ..
.whatever aš vis dar laukiu perpaveiksluotos tavo dėžutės 4u.gif
Suprasiu jei pasakysi,kad jos jau neturi :lotuliukas  lotuliukas.gif
Foto iš tolo  schmoll.gif

Ne, Sobieska, tavo darbai isskirtiniai, visai kitas braizas ir nuo to nera prastesnis.
Vaikiskiems daikteliams man labai grazus isgrynintas svarumas, o tavo stilius man isvis kaip aukstasis pilotazas atrodo smile.gif
Atsakyti
AnAngel Labai grazios dezutes, gal galima isduoti paslapti su kuo tuos baltus taskelius taip lygiai padarote... gal tarfaretu kokiu man jie puikiai atrodo:)
Atsakyti