Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sveikos,

as su tokiu klausimuku, gal kas pagelbes. Kur perkate veidrodelius dekoravimui? Reikia tik veidroduko, bus derinamas prie suku. Aciu 4u.gif

Jau i tema ateinanti sventine tematika zavinga wub.gif 4u.gif
Atsakyti
14 cm.burbule-TŲ laikų mielas, geras Senelis Šaltis wub.gif

user posted image
Atsakyti
aš taip pat su kalėdiniais-pelėdiniais biggrin.gif burbulais..sobieskai į kompaniją, 4u.gif
nuotraukytės tik per tamsios..na bet esmė matosi biggrin.gif pelėdos mėgsta tamsą biggrin.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
dar arbatinę su padėklu į kompaniją smile.gif
user posted image
Papildyta:
ir paprastutė raktinukė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(otema @ 2013 12 03, 19:18)

ir paprastutė raktinukė

Raktine patiko smile.gif Paprasta bet grazi 4u.gif

Padekle man visa vaizda gadina kavos pupeles... Neisipaiso jos man i bendra vaizda... Arbatine grazi smile.gif

Burbulai visi grazus 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, kalėdiniai burbulai - fantastiški!!! thumbup.gif
otema - irgi gražūs, tik fonas tamsokas, nelabai gerai matosi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexa777: 03 gruodžio 2013 - 18:14
QUOTE(otema @ 2013 12 03, 18:18)
ir paprastutė raktinukė

Daili 4u.gif
Atsakyti
dėkui, komentavusioms 4u.gif
AnAngel, sakai pupelės vaizdą gadina g.gif nesiginčysiu..net nežinau..mano manymu, kaip tik tos pupelės pagyvina jį ir padaro ne tokiu nuobodžiu, o žaismingesniu, na svarbiausia, kad man ir užsakovei patiko 4u.gif
o kam dar atrodo, kad jos gadina vaizdą?
Atsakyti
Man taip pat nelabai dera.
Atsakyti
user posted image

otema, man raktinė patiko...ir sveikinu už mėginimą derinti skirtingus motyvus...

Man per grubiai nukirsti ir sujungti motyvai...jei kavos pupelės būtų atitrūkusios nuo pagrindinės kavinės servetėlės šalimais ir palengva pupelės nukeliautų į padėklo vidurį, tikrai geriau žiūrėtūsi...arba antraip...į kavos pupelių servetėlę įsikištų geltonos/auksinės gėlės 4u.gif
Atsakyti
ok. ačiū visoms už nuomones " į mano daržą", tongue.gif biggrin.gif
ačiū, sobieskai už patarimus 4u.gif gal ir tiesą sakai..reikėjo ne tokį kontrastingą, o švelnesnį servetėlių perėjimą daryt, gal patapšnot pašešėliuot, kad tokio kontrasto nebūt.. būt gražiau..

vienu žo tobulėsim dar 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Kokie grožiai smile.gif
Pabandysiu ir aš savo pafotografuoti, tiesa, nė iš tolo neprilygs čia esantiems smile.gif
Atsakyti