Sveikos,
as su tokiu klausimuku, gal kas pagelbes. Kur perkate veidrodelius dekoravimui? Reikia tik veidroduko, bus derinamas prie suku. Aciu
Jau i tema ateinanti sventine tematika zavinga
aš taip pat su kalėdiniais-pelėdiniais burbulais..sobieskai į kompaniją,
nuotraukytės tik per tamsios..na bet esmė matosi pelėdos mėgsta tamsą
Papildyta:
dar arbatinę su padėklu į kompaniją
Papildyta:
ir paprastutė raktinukė
nuotraukytės tik per tamsios..na bet esmė matosi pelėdos mėgsta tamsą
Papildyta:
dar arbatinę su padėklu į kompaniją
Papildyta:
ir paprastutė raktinukė
QUOTE(otema @ 2013 12 03, 19:18)
ir paprastutė raktinukė
Raktine patiko Paprasta bet grazi
Padekle man visa vaizda gadina kavos pupeles... Neisipaiso jos man i bendra vaizda... Arbatine grazi
Burbulai visi grazus
Sobieska, kalėdiniai burbulai - fantastiški!!!
otema - irgi gražūs, tik fonas tamsokas, nelabai gerai matosi...
otema - irgi gražūs, tik fonas tamsokas, nelabai gerai matosi...
dėkui, komentavusioms
AnAngel, sakai pupelės vaizdą gadina nesiginčysiu..net nežinau..mano manymu, kaip tik tos pupelės pagyvina jį ir padaro ne tokiu nuobodžiu, o žaismingesniu, na svarbiausia, kad man ir užsakovei patiko
o kam dar atrodo, kad jos gadina vaizdą?
AnAngel, sakai pupelės vaizdą gadina nesiginčysiu..net nežinau..mano manymu, kaip tik tos pupelės pagyvina jį ir padaro ne tokiu nuobodžiu, o žaismingesniu, na svarbiausia, kad man ir užsakovei patiko
o kam dar atrodo, kad jos gadina vaizdą?
Man taip pat nelabai dera.
otema, man raktinė patiko...ir sveikinu už mėginimą derinti skirtingus motyvus...
Man per grubiai nukirsti ir sujungti motyvai...jei kavos pupelės būtų atitrūkusios nuo pagrindinės kavinės servetėlės šalimais ir palengva pupelės nukeliautų į padėklo vidurį, tikrai geriau žiūrėtūsi...arba antraip...į kavos pupelių servetėlę įsikištų geltonos/auksinės gėlės
ok. ačiū visoms už nuomones " į mano daržą",
ačiū, sobieskai už patarimus gal ir tiesą sakai..reikėjo ne tokį kontrastingą, o švelnesnį servetėlių perėjimą daryt, gal patapšnot pašešėliuot, kad tokio kontrasto nebūt.. būt gražiau..
vienu žo tobulėsim dar
ačiū, sobieskai už patarimus gal ir tiesą sakai..reikėjo ne tokį kontrastingą, o švelnesnį servetėlių perėjimą daryt, gal patapšnot pašešėliuot, kad tokio kontrasto nebūt.. būt gražiau..
vienu žo tobulėsim dar