Eina sau...arbatinė kokia faina
QUOTE(sobieska @ 2013 12 01, 14:22)
Matai, šriftas ir dar viduje...nors prie to galima prisikabinti, jei kitur nekimba ...bet juk aš irgi ne iš lempos jį klijuoju, neimu arabiško, išraitytų ar kitokio...jei tokį pasirinkau, vadinasi jis man tinka ir yra gražu...šrifto aš nepiešiu, o jį spausdinu...čia kaip ir paveiksliukas, ar motyvas...jis man gražus, todėl jį ir naudoju...juk nesakau kitiems komentaruose, kodėl klijavai šį, o nepasirinkai tarkim kitokio...
Jau žinom, kad tu nenaudoji pastos, natūralu, kad ji tau nepatinka...bet manau dėl to nereikia peikti kitų darbų, kur ji yra panaudota...visame kame reikia pasverti savo žodžius, ar jie neįžeis kito žmogaus...man kartais nenorom išsprūsta, bet paskui griaužiu/ėdu save kam tai parašiau, todėl stengiuosi mažiau ir plepėt/rašinėt
Jau žinom, kad tu nenaudoji pastos, natūralu, kad ji tau nepatinka...bet manau dėl to nereikia peikti kitų darbų, kur ji yra panaudota...visame kame reikia pasverti savo žodžius, ar jie neįžeis kito žmogaus...man kartais nenorom išsprūsta, bet paskui griaužiu/ėdu save kam tai parašiau, todėl stengiuosi mažiau ir plepėt/rašinėt
sobieska, matau siandien tavo nuotaika bloga... as parasiau kad darbas grazus ir vertas laiko, kuri isleidai ji kurdama... bet kadangi nesu naujoke dekupaze, pamaniau, kad turiu teise isreiksti savo nuomone del pasirinkto srifto. Maniau, kad mes cia suauge zmones ir mokame derame reaguoti i kritika, bet matau, kad i tu nori matyti tik teigiamus komentarus del savu darbu. Ka gi ok, jeigu tau nuo to tik bus lengviau daugiau pastabu nerasysiu. Atsiprasau jeigu izeidziau.
Papildyta:
QUOTE(Sig @ 2013 12 01, 16:32)
Sakau, vilnietės, kas nors ką užsakinėsit iš dekostudijos - aš prisijungčiau sagtelės užsisakyt su papildomais vinukais? O tai dabar ne šis, nei tas užsakymą daryt dėl vieno pasimetusio š...ko.
p.s. Saulyte, kai gaus tokia dezute bus laiminga; levandine grazi; o lentele su uzrasais dar šaunesne;
klausykit o jums taip nebuvo kompe, kad nusimusa ne tik lietuvybe kableliai taskeliai skyryba is vis pradingo t y dingo is savo vietu nors pakeista I LT nemegstu rasyt ne lietuviskai
p.s. Saulyte, kai gaus tokia dezute bus laiminga; levandine grazi; o lentele su uzrasais dar šaunesne;
klausykit o jums taip nebuvo kompe, kad nusimusa ne tik lietuvybe kableliai taskeliai skyryba is vis pradingo t y dingo is savo vietu nors pakeista I LT nemegstu rasyt ne lietuviskai
Labai patiko penalas... Pasakiskas Arbatinei kazko truksta, gal nedaryciau tokiu ryskiu sonu...
Dekostudija, as dedu i krepsiuka, bet nzn kada uzsakynesiu, laukiu kol kas nors is pazistamu vaziuos i Kauna, kad galetu nemokamai parvezti i Vilniu, jeigu tinka, rasyk...
Aciu uz lentute
Del lietuvybiu buvo man taip, pabandyk perkrauti kompa, gal durniuoja tiesiog...
As ryt- poryt zadu uzsakineti is Dekostudijos..
Man irgi reikia tik keliu ,tai galim jungtis
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 01, 16:20)
. bet kadangi nesu naujoke dekupaze, pamaniau, kad turiu teise isreiksti savo nuomone del pasirinkto srifto.
Aš taip pat nesu naujokė, todėl man nepriimtinas tavo primetinėjimas man , koks turi būti šriftas, suprask teisingai...šią nuomonę turėjai pasilikti sau
QUOTE(sobieska @ 2013 12 01, 17:53)
Aš taip pat nesu naujokė, todėl man nepriimtinas tavo primetinėjimas man , koks turi būti šriftas, suprask teisingai...šią nuomonę turėjai pasilikti sau
Supratau. Ateityje taip ir darysiu, negaisinsiu nei taves nei saves...
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 01, 17:44)
As ryt- poryt zadu uzsakineti is Dekostudijos..
Gerai
QUOTE(Sig @ 2013 12 01, 14:32)
Arbatinė - iškankinta. Nes norėjau švariai/gražiai, bet, tpfu 3 kartus per rankas sugebėjau vis tiek pamaklint, palupinėt, kad net vinuką iš vienos sagtelės pamečiau.
Sakau, vilnietės, kas nors ką užsakinėsit iš dekostudijos - aš prisijungčiau sagtelės užsisakyt su papildomais vinukais? O tai dabar ne šis, nei tas užsakymą daryt dėl vieno pasimetusio š...ko.
Sig, labai gražai dekoruota arbatinė
O tos sagtelės buvo kartu su dėžute, ar pirkot atskirai? Jei taip, gal galit pasidalinti, kur, man labai tokių reikia
Arbatinė ir penalas dar bus supakuoti ir sako ačiū už komplimentus Nerandu dekostudijoj tokių tinkamų vinukų - aš prašyčiau pagalbos užsakyt, bet nėr tokių ...tie vinukai visai miniatūriniai turi būt.
Kompą perkroviau, padėjo
"biškį" senas, gal rodytas, praėjusių metų kalėdinis žaisliukas...čia, kad visai tuščios žinutės nepaleist
Gomerta, ačiū taip pat. Aš dabar mąstau ar tik ne artmanijoj ji buvo pirkta, einu žiūrėt į jų puslapį, gal bus panašių sagtelių.
Kompą perkroviau, padėjo
"biškį" senas, gal rodytas, praėjusių metų kalėdinis žaisliukas...čia, kad visai tuščios žinutės nepaleist
Gomerta, ačiū taip pat. Aš dabar mąstau ar tik ne artmanijoj ji buvo pirkta, einu žiūrėt į jų puslapį, gal bus panašių sagtelių.
Sobieska, sikart sutinku su AnAngel....
Jei sitam skyrely galima vertinti ir issakyti nuomone, tai galima sakyti viska - tie apie srifta, tiek apie technika, apie spalvas, suderinanuma ir t.t.
Darbelio grozi sudaro visuma, kuri nera daloma..Tai ir netinkamai parinktas sriftas gali ji paversti nebegraziu....Tai mano nuomone.
Beje, kuri nera apie tavo darbeli - man sriftas neuzkliuvo, nepasirode "ne i tema".Tas komplektukas man atrodo labai ok... Tikrai zavus
bet jei kazkam pasirode, tai gal verta pergalvoti sprendima, o ne "sokti i akis"....Skoniai skirtingi Ir jei pergalvojus tu jausiesi teisi, tai tada ok...
Kaip ir su tavo pastaba apie krastu nesutapima..Taip - padariau klaida per skubejima..Aciu uz pastebejima.
Bet tavo mintys apie "nenaturalia" nuotrauka, nes tokiu juodu stalu nebuna, man sukele tik sypsena, nes zinau, kad esu teisi as O ypac tas sakinys, kad "manes neapgausi"..
Isvis pastaruoju metu atrodo, kad sitas skyrelis ne pasidziaugimui, o kazkokioms rungtynems su tikslu irodyti, kad "as cia esu sauniausia, geriausia, tobuliausia"....
Apsiraminkim gal su tom varzytinem
Beje, kas is Vilnieciu nori jungtis prie dekostudijos uzsakymo, laukiu az iki antradienio ryto su nuorodomis Atsiimti galima Baltupiuose arba Saltoniskiu g, arba pakeliui pagal susitarima...
Jei sitam skyrely galima vertinti ir issakyti nuomone, tai galima sakyti viska - tie apie srifta, tiek apie technika, apie spalvas, suderinanuma ir t.t.
Darbelio grozi sudaro visuma, kuri nera daloma..Tai ir netinkamai parinktas sriftas gali ji paversti nebegraziu....Tai mano nuomone.
Beje, kuri nera apie tavo darbeli - man sriftas neuzkliuvo, nepasirode "ne i tema".Tas komplektukas man atrodo labai ok... Tikrai zavus
bet jei kazkam pasirode, tai gal verta pergalvoti sprendima, o ne "sokti i akis"....Skoniai skirtingi Ir jei pergalvojus tu jausiesi teisi, tai tada ok...
Kaip ir su tavo pastaba apie krastu nesutapima..Taip - padariau klaida per skubejima..Aciu uz pastebejima.
Bet tavo mintys apie "nenaturalia" nuotrauka, nes tokiu juodu stalu nebuna, man sukele tik sypsena, nes zinau, kad esu teisi as O ypac tas sakinys, kad "manes neapgausi"..
Isvis pastaruoju metu atrodo, kad sitas skyrelis ne pasidziaugimui, o kazkokioms rungtynems su tikslu irodyti, kad "as cia esu sauniausia, geriausia, tobuliausia"....
Apsiraminkim gal su tom varzytinem
Beje, kas is Vilnieciu nori jungtis prie dekostudijos uzsakymo, laukiu az iki antradienio ryto su nuorodomis Atsiimti galima Baltupiuose arba Saltoniskiu g, arba pakeliui pagal susitarima...
Sobieska, sikart sutinku su AnAngel....
Dieve mano...kalbėkit jūs ką norit...su viskuo sutinku ...kad tik jums nuo to būtų tik lengviau
Jei bijot rodytis, geriau kandžiokitės...vis veiksmas bus šioks toks
Jei bijot rodytis, geriau kandžiokitės...vis veiksmas bus šioks toks