QUOTE(Whatever? @ 2013 12 01, 13:05)
Jei turi normalu fotika (ne muiline) ir fotografuoji ne AUTO rezimu, tada gali pabandyti vakare prie tamsesnio nei dienos apsvietimo :
1. Nusistatyk WB balansa pagal esama aplinka.
2. atverk maksimaliai diafragma
3. Maksimaliai padidink ISO (iki tokio lygio, koki leidzia tavo fotikas dar be "triuksmo")
4. Jei islaikymas daugiau nei 40 - naudok statyva arba padek ant pagrindo, kad nesujudetu
tada ir gausi naturalu vaizda be blykstes
Sobieska, o kaip galima ivertinti darba nevertinant jo grozio ?
tai neatsiejami dalykai... Dzin ta technika, jei darbas neskoningas, negrazus, perdetas, perspaustas visokio pastu, lietuciu, snieguciu, svarovskiu
Ačiū, pamėginsiu pagal aprašymą pažaist
Matai, šriftas ir dar viduje...nors prie to galima prisikabinti, jei kitur nekimba
...bet juk aš irgi ne iš lempos jį klijuoju, neimu arabiško, išraitytų ar kitokio...jei tokį pasirinkau, vadinasi jis man tinka ir yra gražu...šrifto aš nepiešiu, o jį spausdinu...čia kaip ir paveiksliukas, ar motyvas...jis man gražus, todėl jį ir naudoju...juk nesakau kitiems komentaruose, kodėl klijavai šį, o nepasirinkai tarkim kitokio...
Jau žinom, kad tu nenaudoji pastos, natūralu, kad ji tau nepatinka...bet manau dėl to nereikia peikti kitų darbų, kur ji yra panaudota...visame kame reikia pasverti savo žodžius, ar jie neįžeis kito žmogaus...man kartais nenorom išsprūsta, bet paskui griaužiu/ėdu save kam tai parašiau, todėl stengiuosi mažiau ir plepėt/rašinėt