Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Whatever? @ 2013 11 30, 21:23)
Keicia, dar ir kaip mirksiukas.gif Nuotraukai nedaryta nieko, tik pasviesinta mirksiukas.gif .Sharpa deda flirck'as... Kas tau nenaturalu ?  lotuliukas.gif
Fonas yra ir buvo juodas (stalas)...  mirksiukas.gif

Nu baik, manęs tai jau neapgausi, stalas nebūna ant tiek juodas lotuliukas.gif Aš irgi vieną foto tokią turiu, su kuria žaidžiau, nes norėjau ryškumo, nes blicas iškraipė spalvas. Nu neišsisukinėk,parodyk dienos šviesoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 30, 21:27)
Nu baik, manęs tai jau neapgausi, stalas nebūna ant tiek juodas lotuliukas.gif Aš irgi vieną foto tokią turiu, su kuria žaidžiau, nes norėjau ryškumo, nes blicas iškraipė spalvas. Nu neišsisukinėk,parodyk dienos šviesoj  mirksiukas.gif

Niekada nefotografuok juodo fono su blyskte, spalvos neissikraipys...as isvis niekada nefotkinu su blyste mirksiukas.gif
As neissisukineju - juodas stalas. Jei manai, kad juoda spalva negali buti ryskiai juoda - beda fotokameros nustatymuose fotografavimo metu mirksiukas.gif

Jei manai, kad as fotografavau sviesiame fone, o juoda fona pakeiciau PS - labai klysti 4u.gif Jokia nuotrauka neverta taip issidirbineti... mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 30 lapkričio 2013 - 20:48
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 30, 21:48)
Niekada nefotografuok juodo fono su blyskte, spalvos neissikraipys...as isvis niekada nefotkinu su blyste  mirksiukas.gif

O kaip tamsoj be blykstės blush2.gif Būna, kad specialiai prilaikau blykstės asidarymą, kai ji galvoja, kad jai reikia suveikt, bet tik dienos šviesoj(tamsesnėj) bet vakare...tokiu atveju reikalingas štatyvas...ai, tokia iš manęs ir fotografė hihihi.gif kelis patarimus esu gavusi iš profesionalo, norėčiau kokius kursus palankyt...gal pencijoj g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 30, 12:31)
Nuotraukos panaudotos dekupaže yra darytos pačios užsakovės Prancūzijos laukuose smile.gif

Labai graži ir neįprasta dėžutė smile.gif
O kaip čia sienos dažytos? Tai dažai ar beicas? Ir tos tamsesnės dėmės... g.gif
Papasakokit, jei ne paslaptis smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 30, 20:49)
Dėkoju
Naudojuosi , man šis šriftas kaip tik super, norėjau, kad kuo mažiau jis matytųsi, Man tie spausdinti šriftai aplamai ar ant dėžučių ar ant rėmelių nelabai, vis stengiuosi juos pritraukt kuo arčiau bendro vaizdo.. smile.gif

Niu nezinau man pirmiausiai jis i akis ir krito, beje sis tavo sriftas irgi spausdintas, tad kodel nebuvo galima parinkti kokio nors naturalesnio aplinkai? Ne mano aisku reikalas, svarbiausia, kad tau ir uzsakovems butu grazu, bet tiesiog pamenu kaip mane visos kritikavote del priesaikos lentutes, kad neparinkau srifto derancio prie stiliaus ir niekas nenorejo suprasti, kad ta teksta dar siek tiek pagerusi nuotaka skaityti tures lotuliukas.gif t.y. jis turi buti aiskus ir suprantamas drinks_cheers.gif
Stai toji priesaika...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 01, 11:07)
kad neparinkau srifto derancio prie stiliaus ir niekas nenorejo suprasti, kad ta teksta dar siek tiek pagerusi nuotaka skaityti tures  lotuliukas.gif t.y. jis turi buti aiskus ir suprantamas  drinks_cheers.gif

AnAngel..kažkodėl nepamenu, kad prie tavo teksto esu kabinėjusi,gal tuo metu buvo daug gražesnių darbų, buvo su kuo palygint lotuliukas.gif esu tik išsakius nuomonę, kad darkai savo rėmelius rašydama, gimimo svorį, ūgį... biggrin.gif

Nekibk prie mano grožio suvokimo, nes kai aš pradėsiu...kritikuok mano techniką, mano lepsusus, o ne...ok...pastebėjau, kad man atatrankai oi esi pasikauščiusi ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alexa777 @ 2013 12 01, 11:03)
Papasakokit, jei ne paslaptis smile.gif
Ačiū  4u.gif

Dekupažo temoj, prieš 1-3 metus daug buvo ta technika kalbėta, nesikartosiu, man laiko gaila smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 gruodžio 2013 - 10:25
QUOTE(sobieska @ 2013 12 01, 12:25)
AnAngel..kažkodėl nepamenu, kad prie tavo teksto esu kabinėjusi,gal tuo metu buvo daug gražesnių darbų, buvo su kuo palygint lotuliukas.gif  esu tik išsakius nuomonę, kad darkai savo rėmelius rašydama, gimimo svorį, ūgį... biggrin.gif

Nekibk prie mano grožio suvokimo, nes kai aš pradėsiu...kritikuok mano techniką, mano lepsusus, o ne...ok...pastebėjau, kad man atatrankai oi esi pasikauščiusi ... biggrin.gif

Jeigu manes nepraso rasyti gimimo duomenu, tai as ir nerasau ir labai dziaugiuosi, kad nereikia... O kai reikia, tada stengiuosi parinti srifta, kuris deretu prie bendorojo vaizdo... 4u.gif
Manau tu lygiai taip pat ne pati sugalvojai rasyti varda dezutes viduje - to pageidauja uzsakoves, o mes tik vykdome... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 12 01, 11:25)
Dekupažo temoj, prieš 1-3 metus daug buvo ta technika kalbėta, nesikartosiu, man laiko gaila smile.gif
Ačiū 4u.gif

Supratau, paieškosiu. Tik parašykit, prašau, kaip ta technika vadinasi smile.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 12 01, 12:22)
Jeigu manes nepraso

Prašo ir manęs tos nesamonės, tačiau aš tokius norus ignoruoju arba pasiunčiu pas tave biggrin.gif ...

alexa777, kažkas iš schabe technikos
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 30, 21:53)
O kaip tamsoj be blykstės  blush2.gif  Būna, kad specialiai prilaikau blykstės asidarymą, kai ji galvoja, kad jai reikia suveikt, bet tik dienos šviesoj(tamsesnėj) bet vakare...tokiu atveju reikalingas štatyvas...ai, tokia iš manęs ir fotografė  hihihi.gif kelis patarimus esu gavusi iš profesionalo, norėčiau kokius kursus palankyt...gal pencijoj g.gif  biggrin.gif

Jei turi normalu fotika (ne muiline) ir fotografuoji ne AUTO rezimu, tada gali pabandyti vakare prie tamsesnio nei dienos apsvietimo :

1. Nusistatyk WB balansa pagal esama aplinka.
2. atverk maksimaliai diafragma
3. Maksimaliai padidink ISO (iki tokio lygio, koki leidzia tavo fotikas dar be "triuksmo")
4. Jei islaikymas daugiau nei 40 - naudok statyva arba padek ant pagrindo, kad nesujudetu wink.gif

tada ir gausi naturalu vaizda be blykstes mirksiukas.gif

Sobieska, o kaip galima ivertinti darba nevertinant jo grozio ?
tai neatsiejami dalykai... Dzin ta technika, jei darbas neskoningas, negrazus, perdetas, perspaustas visokio pastu, lietuciu, snieguciu, svarovskiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 12 01, 13:05)
Jei turi normalu fotika (ne muiline) ir fotografuoji ne AUTO rezimu, tada gali pabandyti vakare prie tamsesnio nei dienos apsvietimo :

1. Nusistatyk WB balansa pagal esama aplinka.
2. atverk maksimaliai diafragma
3. Maksimaliai padidink ISO (iki tokio lygio, koki leidzia tavo fotikas dar be "triuksmo")
4. Jei islaikymas daugiau nei 40 - naudok statyva arba padek ant pagrindo, kad nesujudetu wink.gif

tada ir gausi naturalu vaizda be blykstes mirksiukas.gif
Sobieska, o kaip galima ivertinti darba nevertinant jo grozio ?
tai neatsiejami dalykai... Dzin ta technika, jei darbas neskoningas, negrazus, perdetas, perspaustas visokio pastu, lietuciu, snieguciu, svarovskiu doh.gif

Ačiū, pamėginsiu pagal aprašymą pažaist

Matai, šriftas ir dar viduje...nors prie to galima prisikabinti, jei kitur nekimba lotuliukas.gif ...bet juk aš irgi ne iš lempos jį klijuoju, neimu arabiško, išraitytų ar kitokio...jei tokį pasirinkau, vadinasi jis man tinka ir yra gražu...šrifto aš nepiešiu, o jį spausdinu...čia kaip ir paveiksliukas, ar motyvas...jis man gražus, todėl jį ir naudoju...juk nesakau kitiems komentaruose, kodėl klijavai šį, o nepasirinkai tarkim kitokio... biggrin.gif

Jau žinom, kad tu nenaudoji pastos, natūralu, kad ji tau nepatinka...bet manau dėl to nereikia peikti kitų darbų, kur ji yra panaudota...visame kame reikia pasverti savo žodžius, ar jie neįžeis kito žmogaus...man kartais nenorom išsprūsta, bet paskui griaužiu/ėdu save kam tai parašiau, todėl stengiuosi mažiau ir plepėt/rašinėt biggrin.gif
Atsakyti
Su sekmadienu ir kalendorine žiema. Neturiu "krutų" kamerų, fotkinu su tuo ką turiu. Gal tas kalėdų senis susimylės ir kada numes po egle.
Darau draugėms ir giminėms, iš vis jokių užsakovių, taip kaip jūs čia jas vadinat neturiu. Jaučiu, jei kas paprašytų, tai nusišautų nuo ilgo laukimo.

Įmetu būsimas kalėdines dovanėles jau numatytiems žmogeliams, Labai viliuosi, kad jos jiems patiks.

Šis reikalas - atgaivintas senas medinukas penalas/dėžutė.
user posted image

Kita pusė ir nugarytė dangtelio:
user posted image
Papildyta:
Arbatinė - iškankinta. Nes norėjau švariai/gražiai, bet, tpfu 3 kartus per rankas biggrin.gif sugebėjau vis tiek pamaklint, palupinėt, kad net vinuką iš vienos sagtelės pamečiau.

Sakau, vilnietės, kas nors ką užsakinėsit iš dekostudijos - aš prisijungčiau sagtelės užsisakyt su papildomais vinukais? O tai dabar ne šis, nei tas užsakymą daryt dėl vieno pasimetusio š...ko.

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
p.s. Saulyte, kai gaus tokia dezute bus laiminga; levandine grazi; o lentele su uzrasais dar šaunesne; 4u.gif

klausykit o jums taip nebuvo kompe, kad nusimusa ne tik lietuvybe kableliai taskeliai skyryba is vis pradingo t y dingo is savo vietu nors pakeista I LT g.gif nemegstu rasyt ne lietuviskai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sig: 01 gruodžio 2013 - 14:05