Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(rug_gele @ 2013 11 30, 01:10)

AnAngel mielas rinkinukas  thumbup.gif

O kas dėl darbu kelimo, jau seniai pastebejau jei tavo darbas ne profesonalės darytas kaip daygumos iš čia merginų tai jis ir lieka nepastebėtas. Kiekvienai savi darbai yra gražūs ir mieli, kiekviena turime savo braižą ir stilių.Aš visuomet pasigrožiu gražiais darbas pasisemiu idėju, nekopijuoju lygiai taip pat bet kažkokį motyvą pabandau padaryti. Jei nenorite kad kažkas atkartotų jūsų darbą tai nekelkite savųjų, čia tik mano nuomonė  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Visoms sėkmės kūryboje  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
As nekomentuoju darbelio jeigu jis man nepatinka, nes kaip rodo patirtis jeigu parasai kas tavo nuomone blogai padaryta, darbelio autore dazniausiai supyksta ir prasideda kivircai, kazkaip nemoka naujokes kritikos priimt...

Ziemine mergaite labai fainuoliska, graziai viskas suderinta... Lukstus ir man pratesti noretusi... smile.gif O siaip gal butu geriau su strukturine pasta koki sniegeli padaryti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alexa777 @ 2013 11 30, 12:11)

Šiemet nutariau savo mažiesiems saldainius dovanoti bonkutėse:

Labai fainos 4u.gif Maniskei patiktu tokia, tik kur rasti papildomas valandas paroje? g.gif
Atsakyti
Nuotraukos panaudotos dekupaže yra darytos pačios užsakovės Prancūzijos laukuose smile.gif
Beja, tai jai bus staigmena, nes pati nežino, ką draugės jai padovanos...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2013 11 30, 17:03)
As nuolatos groziuosi darbais. Ikeliau ir savo. Nuosirdziai sakau, kad man geda kelti juos .... man mano darbai grazus pokol nepamatau Jusu darbu. Atrodo begales literaturos skaitau. Labai stengiuosi darydama juos, bet matyt as nesu tiek gabi , kad padaryciau toki grozi kaip Jus.
Komentuojant galiu parasyti tik labai grazu.
Norint kritikuoti reikia moketi paciai daryt bent puse to grozio  ka jus darote.
Mane labai domina technika  ka ir kaip atlikote, bet nedristu klausti sad.gif

Klauskit i AZ, nemanau, kad niekas neatsakys 4u.gif
Si, tema daugiau skirta rodyti darbus, bet ne technikas aptarineti.
Taip, kad klauskite 4u.gif Dirbkite, bandykite. Niekas negime mokedamas, viskas ateina tik su praktika 4u.gif
Papildyta:
[quote=sobieska,2013 11 30, 19:01]
Nuotraukos panaudotos dekupaže yra darytos pačios užsakovės Prancūzijos laukuose smile.gif
Beja, tai jai bus staigmena, nes pati nežino, ką draugės jai padovanos...

mmmmm, " mano skonio" koloritas: sodru, zemiska, gyva, ... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, spalvos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atrodo paprastai, bet kiek laiko praleidau prie šio komplektuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 30, 16:52)
Ačiū 4u.gif
Atrodo paprastai, bet kiek laiko praleidau prie šio komplektuko doh.gif

Tikiu, bet atrodo super drinks_cheers.gif
Tik as vel prie srifto prikibsiu... nedera jis... schmoll.gif noretusi kokio provance stiliaus, internete juk labai daug sriftu yra kodel nesinaudoji?... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 30, 19:22)
Tikiu, bet atrodo super drinks_cheers.gif
Tik as vel prie srifto prikibsiu... nedera jis...  schmoll.gif noretusi kokio provance stiliaus, internete juk labai daug sriftu yra kodel nesinaudoji?... 4u.gif

Dėkoju
Naudojuosi , man šis šriftas kaip tik super, norėjau, kad kuo mažiau jis matytųsi, Man tie spausdinti šriftai aplamai ar ant dėžučių ar ant rėmelių nelabai, vis stengiuosi juos pritraukt kuo arčiau bendro vaizdo.. smile.gif
Atsakyti
Grazus paskutiniai darbai 4u.gif

Mergyte su lukstais - super 4u.gif

Sobieska, o kas suvalge tiek laiko prie to komplektuko?

Pasirodau su ne komerciniams tikslams darytu darbeliu user posted image
saules by Linksmų daiktų krautuvėlė, on Flickr

Atsakyti
Whatever...labai norėčiau pamatyt foto nuėmus patamsinimą bigsmile.gif Užkliuvo šonų patamsinimo riba-ji nesutampa su dangteliu
Mielas motyvas 4u.gif

Daugiausia laiko- trynimas ir spalvos atrinkimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 lapkričio 2013 - 18:59
QUOTE(sobieska @ 2013 11 30, 19:57)
Whatever...labai norėčiau pamatyt foto nuėmus patamsinimą bigsmile.gif Užkliuvo šonų patamsinimo riba-ji nesutampa su dangteliu
Mielas motyvas 4u.gif

Daugiausia laiko- trynimas ir spalvos atrinkimas 4u.gif

Aha, matau ir as,kad nesutampa... blush2.gif Tai bene greiciausiai (per vakara) padarytas darbas biggrin.gif jei atvirai, tai tik foto ir pamaciau biggrin.gif
Del patamsinimo nesi teisi..Nuotraukos netamsintos, kaip tik sviesintos wink.gif Fotografavau tamsiu paros metu, todel teko zaisti su ekspozicijos koregavimu i sviesiaja puse 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 30 lapkričio 2013 - 19:30
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 30, 20:29)
Nuotraukos netamsintos, kaip tik sviesintos wink.gif

irnesakyk.gif esmės nekeičia...noriu natūralaus vaizdo didis.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 30, 21:16)
irnesakyk.gif esmės nekeičia...noriu natūralaus vaizdo  didis.gif

Keicia, dar ir kaip mirksiukas.gif Nuotraukai nedaryta nieko, tik pasviesinta mirksiukas.gif .Sharpa deda flirck'as... Kas tau nenaturalu ? lotuliukas.gif
Fonas yra ir buvo juodas (stalas)... mirksiukas.gif
Atsakyti