Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(VDG @ 2013 11 29, 17:12)
Akmeninė metrika, tiksliau, rėmelio dekoras labai puikus.

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 29, 12:57)
Matau tiek daug prisijungiančių/sekančių temukę, bet tiek mažai reiškiančių savo nuomonę apie įkeltus darbus...čia abejingumas, ar šiaip, pasižiūriu, nusikopijuoju ir vualia iki kito karto...vis susimąstau, ko aš čia keliu savo foto ir kam man to reikia g.gif

niekada nekopijuoju, tik grožiuosi smile.gif
Atsakyti
aš tai visai nemoku dekupažuoti, bet atlekiu kartais pasigrožėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2013 11 29, 18:28)
Dezutes virsus labia graziai ziurisi su "zieminiu" paveiksleliu  thumbup.gif  , atrodo, lyg ledo gamabiukai  thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Dar viršus dažytas baltais perlamutriniais dažais.

Labai daili AnAngel Gabrielės dėžutė. Gražiai parinkta servetėlė dėžutės apačiai, fainai žiūrisi su fejomis. 4u.gif

Atsakyti
as irgi retkarciais paziuriu, bet tikrai nekopijuoju, o darbu cia nesinori deti jau seniai smile.gif
Atsakyti
Sobieska, iš dalies jūsų mintims pritariu. Aš čia įkeliu gal penktadalį savo darbų. Nu kam . Čia dėžė su viena fėja, čia su drugelis, čia su fėja ir drugeliais.. čia rėmelus su tokia meška, čia su kitokia. Neįdomu. Netaikau niekam asmeniškai. Man čia norisi pamatyti kažją toookio, kad pagalvočiau "ohooo. O kaip tai padaryta" arba "wau kokia idėja". Užtai ir nesinori dėti darbų, nes kažko tookio nesukūriau. Kita vertus, pamenu savo pradžią. Viskas buvo ir įdomu ir gražu. Tai nesąžininga iš kitų atimti to.. Va kiek priplsčiau biggrin.gif dabar užmėtykit mane kuo nors skaniu...
Atsakyti
Jeigu ir mes cia nekelsim darbu tai tema mirs... o kazkaip noretusi bendrauti, matyti, pasigirti ar buti pagirtai..
Kas bus jeigu kiekviena sedesim savo SM temose, ar FB bus neidomu...

As kelsiu darbus cia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 29, 23:03)
Jeigu ir mes cia nekelsim darbu tai tema mirs... o kazkaip noretusi bendrauti, matyti, pasigirti ar buti pagirtai..
Kas bus jeigu kiekviena sedesim savo SM temose, ar FB bus neidomu...

As kelsiu darbus cia... smile.gif

Tai va, būtent. Jei jau yra tema, reikia kelti, smile.gif
Atsakyti
ALEXA777 puiki dėžutė, jei gerai supratau tik pradedančioji tai mano nuomone puikus darbas, daug kantrybės ir darbo įdėta.Na po sijonuku tu "ledo gabaliuku" gal ir reikėtų,taip pat iki pat mergaites kraštų, bet neįstrigo man ir šitaip kad kažkas ne taip, man gražu thumbup.gif thumbup.gif

AnAngel mielas rinkinukas thumbup.gif

O kas dėl darbu kelimo, jau seniai pastebejau jei tavo darbas ne profesonalės darytas kaip daygumos iš čia merginų tai jis ir lieka nepastebėtas. Kiekvienai savi darbai yra gražūs ir mieli, kiekviena turime savo braižą ir stilių.Aš visuomet pasigrožiu gražiais darbas pasisemiu idėju, nekopijuoju lygiai taip pat bet kažkokį motyvą pabandau padaryti. Jei nenorite kad kažkas atkartotų jūsų darbą tai nekelkite savųjų, čia tik mano nuomonė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visoms sėkmės kūryboje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip sunku, per ...netą, išaiškinti savo mintis, kad suprastų būtent taip, o ne kitaip biggrin.gif . Turėjau minty, kad apačioj matau prisijungusių daug naujų nicų ir gan dažnai kai kurie apsireiškia, tačiau nieko nekomentuoja, nepeikia, negiria...tik tyli...Va norėjau, kad jie prabiltų...kaip viskas matosi iš šalies "naujomis" akimis biggrin.gif
Atsakyti
As nuolatos groziuosi darbais. Ikeliau ir savo. Nuosirdziai sakau, kad man geda kelti juos .... man mano darbai grazus pokol nepamatau Jusu darbu. Atrodo begales literaturos skaitau. Labai stengiuosi darydama juos, bet matyt as nesu tiek gabi , kad padaryciau toki grozi kaip Jus.
Komentuojant galiu parasyti tik labai grazu.
Norint kritikuoti reikia moketi paciai daryt bent puse to grozio ka jus darote.
Mane labai domina technika ka ir kaip atlikote, bet nedristu klausti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2013 11 30, 00:10)
Na po sijonuku tu "ledo gabaliuku" gal ir reikėtų,taip pat iki pat mergaites kraštų, bet neįstrigo man ir šitaip kad kažkas ne taip, man gražu  thumbup.gif  thumbup.gif

Tik jūsų pastebėjimų dėka tiktai dabar matau, kad trūksta lūkstų po sijonuku biggrin.gif
Tais gumuliukais norėjau paslėpti servetėlės kraštus.

Šiemet nutariau savo mažiesiems saldainius dovanoti bonkutėse:
user posted image

Nieko ypatingo, bet linksmiau nei popierinėse dėžutėse smile.gif

P.S. gal patarsite, kur galima paskaityti/pažiūrėti apie dvikomponėntinį lako "Voratinklis" naudojimą. Bandžiau ir man nepavyko...
Ačiū smile.gif
Atsakyti