Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Ručike @ 2013 11 28, 09:39)
Laba,

Man su rozem mieliausias bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
RUČIKE visai mieli darbeliai, drąsiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Matau tiek daug prisijungiančių/sekančių temukę, bet tiek mažai reiškiančių savo nuomonę apie įkeltus darbus...čia abejingumas, ar šiaip, pasižiūriu, nusikopijuoju ir vualia iki kito karto...vis susimąstau, ko aš čia keliu savo foto ir kam man to reikia g.gif
Atsakyti
Is tikro as daznai tik pasigroziu ir neberasau, nes ir pagalvojau, kad mano pasisakymai vienodi - grazu wub.gif o kritikai objektyviai dar per mazai patirties dekupaze turiu ax.gif
Atsakyti
Aš irgi panašu, kaip ir RasuteK...
Man tai visi darbeliai gražūs smile.gif
Ypač žaviuosi sobieska, AnAngel, vytautepie, VasareV, Sielonešė, Whatever? darbais. Labai skoningi ir subtilūs. Užsuku pasigrožėti ir pasisemti idėjų. Stengiuosi nekartoti. Bet kartais, kai servetėlės būna vienodos, tai būna panašų darbų. Kadangi esu pradedančioji ir dažniausiai darau dovanom, tai manau, tai atleistina 4u.gif
Įkeliu savo dėžutę smile.gif

user posted image

P.S. - vėl aš nemoku įkelti normalių mažesnių nuotraukų blush2.gif
Nepykit, jei kažkurios ir merginų nepaminėjau... Pasikartosiu Man tai visi darbeliai gražūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexa777: 29 lapkričio 2013 - 13:04
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexa777 @ 2013 11 29, 13:59)
Įkeliu savo dėžutę smile.gif

oi, apsirenge sita geliu/drugeliu mergaite, pasiruose ziemai wub.gif cia lukstais klijuota? man ju truksta aplink sijonuka arciau, ypac apacioj ax.gif

VDG, man labiausiai kantrybes pritruksta dekoruoti dezutes vidu 4u.gif
Atsakyti
Pas mane tai vis dar fejos skraido smile.gif

user posted image

Man sis feju variantas labiausiai patinka is visu mano darytu... smile.gif

Ir "akmenine" metrika smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 29 lapkričio 2013 - 14:54
Akmeninė metrika, tiksliau, rėmelio dekoras labai puikus.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 29, 19:27)
Matau tiek daug prisijungiančių/sekančių temukę, bet tiek mažai reiškiančių savo nuomonę apie įkeltus darbus...čia abejingumas, ar šiaip, pasižiūriu, nusikopijuoju ir vualia iki kito karto...vis susimąstau, ko aš čia keliu savo foto ir kam man to reikia g.gif

Sobieska, Jusu darbai nerealus, manau tai jau supratote seniai 4u.gif Tiesiog neberandu daugiau zodziu jusu darbams, o kartoris nesinori smile.gif Seila pavarvinu ir tiek.

O del darbu kopijavimo... g.gif . Nieko nematau blogo, tegul kopijuoja kas nori mano darbus, bele, kad tik padetu 4u.gif

Atsakyti
[quote=alexa777,2013 11 29, 20:29]
Aš irgi panašu, kaip ir RasuteK...
Man tai visi darbeliai gražūs smile.gif
Ypač žaviuosi sobieska, AnAngel, vytautepie, VasareV, Sielonešė, Whatever? darbais. Labai skoningi ir subtilūs. Užsuku pasigrožėti ir pasisemti idėjų. Stengiuosi nekartoti. Bet kartais, kai servetėlės būna vienodos, tai būna panašų darbų. Kadangi esu pradedančioji ir dažniausiai darau dovanom, tai manau, tai atleistina 4u.gif
Įkeliu savo dėžutę

Smagu, kad patinka manon darbai 4u.gif

Dezutes virsus labia graziai ziurisi su "zieminiu" paveiksleliu thumbup.gif , atrodo, lyg ledo gamabiukai thumbup.gif
Atsakyti