patiko sobieskos raktine, labai dera prie ornamentai...
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 23, 14:01)
Tikrai nera sunku.... Reikia tik trafareto, strukturines pastos, as naudoju Perfetto firmos ir specialiu kliju, kurie trafareto pavirsu daro lipnu, aisku dar menteles kuria uztepi pasta ant virsaus. Beje kiek as zinau ne visos naudoja tuos klijus, bet man su jais patogiau.
Ačiū už paskatinimą. O kokie tie specialūs klijai?
Gražios raktinės, o dekoruotos raidės, nepykit, man atrodo perdaug margos, sunkiai įsižiūri pačios raidės.
an angel niu papuosaline nereali raideles irgi fainos isvaizduoju jau kabancias ant sienos
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 25, 11:33)
an angel niu papuosaline nereali raideles irgi fainos isvaizduoju jau kabancias ant sienos
Aciu
VDG tu kliju buna ivairiu, o vadinasi laikino lipnumo trafaretu klijai, ar kazkas panasaus... Del raidziu margumo... Kliente pasirinko taip, nes derina prie tapetu ir mergaites kambario spalvu. As savo dukros varda irgi jau turiu, dabar mastau kaip dekoruoti, realiai prie jos kambario interjero tokio rasto raides tiktu idealiai, bet kazkaip nenoriu antru tokiu pat gaminti, kad ir kaip man jos patiktu, tad dar galvoju...
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 25, 12:46)
VDG tu kliju buna ivairiu, o vadinasi laikino lipnumo trafaretu klijai, ar kazkas panasaus...
Ačiū
sobieskos raktinė nereali... čia matyt Ispanija... tik ką iš ten grizau.. atrodo, kad dar ten
QUOTE(raskilaa @ 2013 11 25, 21:35)
sobieskos raktinė nereali... čia matyt Ispanija... tik ką iš ten grizau.. atrodo, kad dar ten
Ačiū
Tai Komo ežeras-Šiaurės Italija...
QUOTE(VasareV @ 2013 11 26, 00:43)
Įstrigo didelės raidės. Nerealaus grožio. Kaip medžiaginės. Vytaute, raktinės užkabino ir nepaleidžia?
Aciu
Grazi arbatine, tik man virsuje po paveiksliuku noretusi intensivesnio seselio, nes dabar matosi karpymo riba...
[quote=VasareV,2013 11 26, 06:13]
Vis užsuku, bet taaaip tingiu kažką kelti
Įstrigo didelės raidės. Nerealaus grožio. Kaip medžiaginės. Vytaute, raktinės užkabino ir nepaleidžia?
Labai man grazi si arbatine
Del raktiniu... taip, pas mane jos labai populiarios
Vis užsuku, bet taaaip tingiu kažką kelti
Labai man grazi si arbatine
Del raktiniu... taip, pas mane jos labai populiarios