Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

kaip gražu, kaip veidrodis
Atsakyti
patiko sobieskos raktine, labai dera prie ornamentai... 4u.gif
Atsakyti
As vis su savo raktinem....

user posted image

Ir dezute...

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytautepie: 24 lapkričio 2013 - 22:19
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 23, 14:01)
Tikrai nera sunku....  4u.gif Reikia tik trafareto, strukturines pastos, as naudoju Perfetto firmos ir specialiu kliju, kurie trafareto pavirsu daro lipnu, aisku dar menteles kuria uztepi pasta ant virsaus. Beje kiek as zinau ne visos naudoja tuos klijus, bet man su jais patogiau. 4u.gif

Ačiū už paskatinimą. O kokie tie specialūs klijai?

Gražios raktinės, o dekoruotos raidės, nepykit, man atrodo perdaug margos, sunkiai įsižiūri pačios raidės.

Atsakyti
an angel niu papuosaline nereali wub.gif raideles irgi fainos isvaizduoju jau kabancias ant sienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 25, 11:33)
an angel niu papuosaline nereali  wub.gif raideles irgi fainos isvaizduoju jau kabancias ant sienos smile.gif

Aciu 4u.gif
VDG tu kliju buna ivairiu, o vadinasi laikino lipnumo trafaretu klijai, ar kazkas panasaus... 4u.gif Del raidziu margumo... Kliente pasirinko taip, nes derina prie tapetu ir mergaites kambario spalvu. As savo dukros varda irgi jau turiu, dabar mastau kaip dekoruoti, realiai prie jos kambario interjero tokio rasto raides tiktu idealiai, bet kazkaip nenoriu antru tokiu pat gaminti, kad ir kaip man jos patiktu, tad dar galvoju... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 25, 12:46)
VDG tu kliju buna ivairiu, o vadinasi laikino lipnumo trafaretu klijai, ar kazkas panasaus...

Ačiū
Atsakyti
sobieskos raktinė nereali... čia matyt Ispanija... tik ką iš ten grizau.. atrodo, kad dar ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2013 11 25, 21:35)
sobieskos raktinė nereali... čia matyt Ispanija... tik ką iš ten grizau.. atrodo, kad dar ten smile.gif

Ačiū 4u.gif
Tai Komo ežeras-Šiaurės Italija...
Atsakyti
Vis užsuku, bet taaaip tingiu kažką kelti doh.gif

Įstrigo didelės raidės. Nerealaus grožio. Kaip medžiaginės. Vytaute, raktinės užkabino ir nepaleidžia? wink.gif

Mano šviežia arbatinė
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2013 11 26, 00:43)

Įstrigo didelės raidės. Nerealaus grožio. Kaip medžiaginės. Vytaute, raktinės užkabino ir nepaleidžia? wink.gif

Aciu 4u.gif
Grazi arbatine, tik man virsuje po paveiksliuku noretusi intensivesnio seselio, nes dabar matosi karpymo riba... 4u.gif
Atsakyti
[quote=VasareV,2013 11 26, 06:13]
Vis užsuku, bet taaaip tingiu kažką kelti doh.gif

Labai man grazi si arbatine 4u.gif

Del raktiniu... taip, pas mane jos labai populiarios mirksiukas.gif
Atsakyti