Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Liux merginos,liux... thumbup.gif ...bet šį kartą tikrai negaliu nesutikt, kad Sielonešės dėžutė tikrai verta žodelio WAU wub.gif ...spalvos

AnAngel...kaip norėčiau pačiupinėt wub.gif

Ačiū už mano darbams skirtus žodelyčius, visus matau, visus perskaitau....ačiūūūū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 11 20, 22:19)

AnAngel...kaip norėčiau pačiupinėt  wub.gif

biggrin.gif gal kada nors... Aciu 4u.gif
Atsakyti
Arbatos dėžutė.
Dar praeitais metais nusipirkau servetėlę, bet vis nebuvo progos dekoruoti su ja, iki šiol smile.gif Labai patiko shabby chic technika, tad su ja dekoravau šią arbatinę.
user posted image
Didesnių išmatavimų nuotrauka čia.

QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 20, 10:57)
Sielonešė koks zavus, o ir paukstukas viduje iskilus wub.gif , idomu kaip ta igyvendinai  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Paukštukas mano tapytas su akriliniais dažais ant medinio pagrindo, skirto auskarams, todėl ir yra iškilus smile.gif

AnAngel daili papuošalinė, šonai gražiai dekoruoti 4u.gif tik man nelabai matosi viršus, viršuje irgi lyg ornamentai.
sobieska, ačiū 4u.gif Aš labai mėgstu beicuotus darbus. Labai tvarkingai nudekoravai, žinau, kaip sunku yra užklijuoti paveiksliuką ant beicuotos dėžutės. Kojelės įdomiai atrodo, vidus gražiai padarytas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 11 21, 12:23)
Arbatos dėžutė.
Dar praeitais metais nusipirkau servetėlę, bet vis nebuvo progos dekoruoti su ja, iki šiol  smile.gif Labai patiko shabby chic technika, tad su ja dekoravau šią arbatinę.

Labai tikras puikus "nudėvėtos prabangos' stilius. Jauku, miela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 11 21, 12:23)

AnAngel daili papuošalinė, šonai gražiai dekoruoti  4u.gif  tik man nelabai matosi viršus, viršuje irgi lyg ornamentai.

Aciu 4u.gif
Taip virsus irgi ornamentuotas ir dar yra iskylus ornamentas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2013 11 21, 09:23)
Arbatos dėžutė.
Dar praeitais metais nusipirkau servetėlę, bet vis nebuvo progos dekoruoti su ja, iki šiol  smile.gif Labai patiko shabby chic technika, tad su ja dekoravau šią arbatinę.

labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 15, 14:02)
Pasirodau su dar keliais darbeliais smile.gif

[

QUOTE(Sielonešė @ 2013 11 18, 14:38)
Mano marinistinio stiliaus dėžutė  smile.gif

Super darbeliai, grazu paziureti 4u.gif

Sobieska, zaisliukas kaledinis labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
VDG, Ispaikyta, dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Sieloneše, beico ir paveiksliuko "draugystę" tikrai nėra lengva suvaldyt...pritars ,kas tai bandė smile.gif dabar raktinė išlaikė išbandymą...

Ačiū už simpatijas burbulams 4u.gif
Atsakyti
Naujausias darbelis smile.gif

user posted image

Raidziu aukstis 15 cm. Skirtos kabinimui ant sienos.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 21, 13:35)
Taip virsus irgi ornamentuotas ir dar yra iskylus ornamentas:
user posted image

tie iškilūs ornamentai labai pagyvina bendrą vaizdą. Norėčiau ir aš taip mokėti, tur būt labai sudėtinga...
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2013 11 23, 13:56)
tie iškilūs ornamentai labai pagyvina bendrą vaizdą. Norėčiau ir aš taip mokėti, tur būt labai sudėtinga...

Tikrai nera sunku.... 4u.gif Reikia tik trafareto, strukturines pastos, as naudoju Perfetto firmos ir specialiu kliju, kurie trafareto pavirsu daro lipnu, aisku dar menteles kuria uztepi pasta ant virsaus. Beje kiek as zinau ne visos naudoja tuos klijus, bet man su jais patogiau. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti