Liux merginos,liux... ...bet šį kartą tikrai negaliu nesutikt, kad Sielonešės dėžutė tikrai verta žodelio WAU ...spalvos
AnAngel...kaip norėčiau pačiupinėt
Ačiū už mano darbams skirtus žodelyčius, visus matau, visus perskaitau....ačiūūūū
QUOTE(sobieska @ 2013 11 20, 22:19)
AnAngel...kaip norėčiau pačiupinėt
gal kada nors... Aciu
Arbatos dėžutė.
Dar praeitais metais nusipirkau servetėlę, bet vis nebuvo progos dekoruoti su ja, iki šiol Labai patiko shabby chic technika, tad su ja dekoravau šią arbatinę.
Didesnių išmatavimų nuotrauka čia.
Ačiū Paukštukas mano tapytas su akriliniais dažais ant medinio pagrindo, skirto auskarams, todėl ir yra iškilus
AnAngel daili papuošalinė, šonai gražiai dekoruoti tik man nelabai matosi viršus, viršuje irgi lyg ornamentai.
sobieska, ačiū Aš labai mėgstu beicuotus darbus. Labai tvarkingai nudekoravai, žinau, kaip sunku yra užklijuoti paveiksliuką ant beicuotos dėžutės. Kojelės įdomiai atrodo, vidus gražiai padarytas
Dar praeitais metais nusipirkau servetėlę, bet vis nebuvo progos dekoruoti su ja, iki šiol Labai patiko shabby chic technika, tad su ja dekoravau šią arbatinę.
Didesnių išmatavimų nuotrauka čia.
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 20, 10:57)
Sielonešė koks zavus, o ir paukstukas viduje iskilus , idomu kaip ta igyvendinai
Ačiū Paukštukas mano tapytas su akriliniais dažais ant medinio pagrindo, skirto auskarams, todėl ir yra iškilus
AnAngel daili papuošalinė, šonai gražiai dekoruoti tik man nelabai matosi viršus, viršuje irgi lyg ornamentai.
sobieska, ačiū Aš labai mėgstu beicuotus darbus. Labai tvarkingai nudekoravai, žinau, kaip sunku yra užklijuoti paveiksliuką ant beicuotos dėžutės. Kojelės įdomiai atrodo, vidus gražiai padarytas
QUOTE(Sielonešė @ 2013 11 21, 12:23)
Arbatos dėžutė.
Labai tikras puikus "nudėvėtos prabangos' stilius. Jauku, miela
QUOTE(Sielonešė @ 2013 11 21, 09:23)
Arbatos dėžutė.
labai grazu
Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 15, 14:02)
QUOTE(Sielonešė @ 2013 11 18, 14:38)
Super darbeliai, grazu paziureti
Sobieska, zaisliukas kaledinis labai grazus
VDG, Ispaikyta, dėkoju
Ačiū Sieloneše, beico ir paveiksliuko "draugystę" tikrai nėra lengva suvaldyt...pritars ,kas tai bandė dabar raktinė išlaikė išbandymą...
Ačiū už simpatijas burbulams
Ačiū už simpatijas burbulams
QUOTE(VDG @ 2013 11 23, 13:56)
tie iškilūs ornamentai labai pagyvina bendrą vaizdą. Norėčiau ir aš taip mokėti, tur būt labai sudėtinga...
Tikrai nera sunku.... Reikia tik trafareto, strukturines pastos, as naudoju Perfetto firmos ir specialiu kliju, kurie trafareto pavirsu daro lipnu, aisku dar menteles kuria uztepi pasta ant virsaus. Beje kiek as zinau ne visos naudoja tuos klijus, bet man su jais patogiau.