Patiko ir bambooce sendinta druskinė, ir sobiekos rėmeliai, ir AnAngel darbai, ir VDG dėžutė, ir rituker apetitą žadinantis padėklas bei įdomiai dekoruotas laikrodis, ir Gaskes kavos dėžutė. Visoms po
Mano marinistinio stiliaus dėžutė
Mano marinistinio stiliaus dėžutė
Paprasta, neprasta ir labai dailu.
Kalbu apie Sielonešės dėžutę. Aš niekaip nepadaraus "švariai", vis prikleckuoju, aptrinu, pripaišau. Greitu laiku parodysiu penalą ir arbatinę.
Man dar labai padėklas
Kalbu apie Sielonešės dėžutę. Aš niekaip nepadaraus "švariai", vis prikleckuoju, aptrinu, pripaišau. Greitu laiku parodysiu penalą ir arbatinę.
Man dar labai padėklas
QUOTE(rituker @ 2013 11 18, 15:47)
Labai fainai gavosi
sobieskos ir Sieloneses darbai kaip visada labai zavus
Sveikos
Smagu matyti nauju darbu, nauju zmoniu
Patiko medinis padekliukas su pyrageliais praejusiame puslapyje
Gaske arbatos dezute
An Angel komplektukai zavus,jei butu matomi ne taip daznai ir ne tokie vienodi (kalbu apie tas fejas ir geles ant remelio, mergaite su geliu puokste)... Cia jau "serijine gamyba" gaunasi..
Ar tau paciai dar idomu ta pati "kepti" ?
Sielonese - kaip visada tavo darbai ypatingi skonio prasme, paprastumu, subtilumu...
Smagu matyti nauju darbu, nauju zmoniu
Patiko medinis padekliukas su pyrageliais praejusiame puslapyje
Gaske arbatos dezute
An Angel komplektukai zavus,jei butu matomi ne taip daznai ir ne tokie vienodi (kalbu apie tas fejas ir geles ant remelio, mergaite su geliu puokste)... Cia jau "serijine gamyba" gaunasi..
Sielonese - kaip visada tavo darbai ypatingi skonio prasme, paprastumu, subtilumu...
Labas rytas
VDG, Sielonešė, AnAngel, Sig, Whatever? ačių už pagyrimus mano darbeliams
Ji turi savo stilių
AnAngel, savininkės laaabai džiaugsis gavusios tokį grožį
VDG, Sielonešė, AnAngel, Sig, Whatever? ačių už pagyrimus mano darbeliams
QUOTE(Sig @ 2013 11 18, 22:52)
Paprasta, neprasta ir labai dailu.
Kalbu apie Sielonešės dėžutę. Aš niekaip nepadaraus "švariai", vis prikleckuoju, aptrinu, pripaišau.
Kalbu apie Sielonešės dėžutę. Aš niekaip nepadaraus "švariai", vis prikleckuoju, aptrinu, pripaišau.
Ji turi savo stilių
AnAngel, savininkės laaabai džiaugsis gavusios tokį grožį
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 19, 10:28)
Neseniai apie tai diskutavome...
Be to mane kazkaip paveike Nuotaikingos neseniai papostinta zinute apie autorines teises... Mes imam paveiksliukus is ineto platybiu net negalvodamos apie pasekmes... Kazkaip pradejau laikyti tos nuomones, kad as geriau pagrinde dirbsiu su servetelemis ir redkarciais gal kazka atspausdinsiu ir su tuo paveiksliuku kazka pagaminsiu sau, ar savo draugams, bet ramiai miegosiu naktimis... O is to ispalukia kitas faktas - serveteliu pasirinkimas pas mus nera didelis, tad dirbam su tomis kurias turime...
QUOTE(rituker @ 2013 11 19, 11:12)
Aciu
Sig, AnAngel, Whatever?, rituker ačiū
sobieska niugis zavu , ir priminimas, kazka jau reikia darytis kaledoms
Sielonešė koks zavus, o ir paukstukas viduje iskilus , idomu kaip ta igyvendinai
AnAngel metrikos, visos be isimties nerealios
negalejau iseiti nieko neparasius po tokiu vaizdu, atgaiva akims
Sielonešė koks zavus, o ir paukstukas viduje iskilus , idomu kaip ta igyvendinai
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 20, 12:57)
sobieska niugis zavu , ir priminimas, kazka jau reikia darytis kaledoms
Aciu