Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image
Atsakyti
Patiko ir bambooce sendinta druskinė, ir sobiekos rėmeliai, ir AnAngel darbai, ir VDG dėžutė, ir rituker apetitą žadinantis padėklas bei įdomiai dekoruotas laikrodis, ir Gaskes kavos dėžutė. Visoms po 4u.gif

Mano marinistinio stiliaus dėžutė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Paprasta, neprasta ir labai dailu.
Kalbu apie Sielonešės dėžutę. Aš niekaip nepadaraus "švariai", vis prikleckuoju, aptrinu, pripaišau. Greitu laiku parodysiu penalą ir arbatinę.

Man dar labai padėklas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 11 18, 15:47)

Labai fainai gavosi 4u.gif

sobieskos ir Sieloneses darbai kaip visada labai zavus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Smagu matyti nauju darbu, nauju zmoniu 4u.gif
Patiko medinis padekliukas su pyrageliais praejusiame puslapyje 4u.gif

Gaske arbatos dezute 4u.gif
An Angel komplektukai zavus,jei butu matomi ne taip daznai ir ne tokie vienodi (kalbu apie tas fejas ir geles ant remelio, mergaite su geliu puokste)... ax.gif Cia jau "serijine gamyba" gaunasi..
Ar tau paciai dar idomu ta pati "kepti" ? ax.gif

Sielonese - kaip visada tavo darbai ypatingi skonio prasme, paprastumu, subtilumu... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

VDG, Sielonešė, AnAngel, Sig, Whatever? ačių už pagyrimus mano darbeliams smile.gif

QUOTE(Sig @ 2013 11 18, 22:52)
Paprasta, neprasta ir labai dailu.
Kalbu apie Sielonešės dėžutę. Aš niekaip nepadaraus "švariai", vis prikleckuoju, aptrinu, pripaišau.

drinks_cheers.gif Ji turi savo stilių wub.gif

AnAngel, savininkės laaabai džiaugsis gavusios tokį grožį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 19, 10:28)
An Angel komplektukai zavus,jei butu matomi ne taip daznai ir ne tokie vienodi (kalbu apie tas fejas ir geles ant remelio, mergaite su geliu puokste)... ax.gif  Cia jau "serijine gamyba" gaunasi..
Ar tau paciai dar idomu ta pati "kepti" ?  ax.gif

Neseniai apie tai diskutavome... 4u.gif
Be to mane kazkaip paveike Nuotaikingos neseniai papostinta zinute apie autorines teises... Mes imam paveiksliukus is ineto platybiu net negalvodamos apie pasekmes... Kazkaip pradejau laikyti tos nuomones, kad as geriau pagrinde dirbsiu su servetelemis ir redkarciais gal kazka atspausdinsiu ir su tuo paveiksliuku kazka pagaminsiu sau, ar savo draugams, bet ramiai miegosiu naktimis... 4u.gif O is to ispalukia kitas faktas - serveteliu pasirinkimas pas mus nera didelis, tad dirbam su tomis kurias turime...

QUOTE(rituker @ 2013 11 19, 11:12)

AnAngel, savininkės laaabai džiaugsis gavusios tokį grožį  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 19 lapkričio 2013 - 13:10
Sig, AnAngel, Whatever?, rituker ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vestuvių metrika... smile.gif

user posted image

Ievos drugeliai...

user posted image

Ir dryžuotoji metrika:

user posted image
Atsakyti
sobieska niugis zavu wub.gif , ir priminimas, kazka jau reikia darytis kaledoms thumbup.gif
Sielonešė koks zavus, o ir paukstukas viduje iskilus wub.gif , idomu kaip ta igyvendinai biggrin.gif
AnAngel metrikos, visos be isimties nerealios wub.gif
negalejau iseiti nieko neparasius po tokiu vaizdu, atgaiva akims wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 20, 12:57)
sobieska niugis zavu wub.gif , ir priminimas, kazka jau reikia darytis kaledoms  thumbup.gif
Sielonešė koks zavus, o ir paukstukas viduje iskilus wub.gif , idomu kaip ta igyvendinai  biggrin.gif
AnAngel metrikos, visos be isimties nerealios  wub.gif
negalejau iseiti nieko neparasius po tokiu vaizdu, atgaiva akims  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pareinu su papuosaline:

user posted image

Ornamentai iskylus, vidus irgi pacios darytas smile.gif
Atsakyti