Istrigo bambooce druskine ir paskutinis sobieskos remelis su gele
i sveikata kaip gera, kai ir as galiu pabuti kazkam ikvepimu
man simpatiska dezute , bet viduje gal nereikejo to sendinimo, gadina jis man vaizda
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 14, 00:05)
Aciu RasuteK uz ikvepima, o Gomertai uz ilgesni laikrodzio mechanizma... Zodziu stai kas pavyko
i sveikata kaip gera, kai ir as galiu pabuti kazkam ikvepimu
QUOTE(VDG @ 2013 11 15, 09:35)
Vis dar nesigauna tobulas skeldėjimas
man simpatiska dezute , bet viduje gal nereikejo to sendinimo, gadina jis man vaizda
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 13, 23:05)
Aciu RasuteK uz ikvepima, o Gomertai uz ilgesni laikrodzio mechanizma... Zodziu stai kas pavyko
I sveikata Labai grazus komplektukas
QUOTE(VDG @ 2013 11 15, 08:35)
Labai patiko, graziai suderintos spalvytes Kaip daret apacia, ar cia beicas? Jei taip, gal galit pasidalinti info, koks?
Dar labai patiko sobieskos vaikiski remeliai ir ypac skirtukas su povu
Didelis padėklas
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 15, 11:01)
Sutinku, sendinimas viduje kaip ir nelogiška...
Papildyta:
QUOTE(Gomerta @ 2013 11 15, 11:55)
Labai patiko, graziai suderintos spalvytes Kaip daret apacia, ar cia beicas? Jei taip, gal galit pasidalinti info, koks?
Ačiū. Apačia dažyta labai praskiestais akriliniais dažais
Papildyta:
Rituker padėklas simpatiškas, ir sendinimas tikrai savo vietoje
Sveikos, darbstuoles
Darysiu uzsakyma is Dekostudijos si savaitgali .. Vilniuje
Norincios galite jungtis - pigiau kainuos siuntimas
Darysiu uzsakyma is Dekostudijos si savaitgali .. Vilniuje
Norincios galite jungtis - pigiau kainuos siuntimas
AnAngel jergau kaip grazu, mergaistikiau nebuna tik siaip buciau dejusi nuotrauka tokio paties dydzio kaip kalendorinis lapelis bet cia tik siaip , kiekvienam savo labai grazi mergaitiska svajone
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 17, 21:11)
AnAngel jergau kaip grazu, mergaistikiau nebuna tik siaip buciau dejusi nuotrauka tokio paties dydzio kaip kalendorinis lapelis bet cia tik siaip , kiekvienam savo labai grazi mergaitiska svajone
Aciu Cia pirma karta paprase, kad ideciau ta nuotrauka, manau kai mama su mergaite gaus dovana jau nuotrauka ides tokia kokia joms patiks, o ne tokia kokia turejo uzsakove...
Gaske, labai fainai gavosi