Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image
user posted image
Vis dar nesigauna tobulas skeldėjimas
Atsakyti
Istrigo bambooce druskine wub.gif 4u.gif ir paskutinis sobieskos remelis su gele wub.gif

QUOTE(AnAngel @ 2013 11 14, 00:05)
Aciu RasuteK uz ikvepima, o Gomertai uz ilgesni laikrodzio mechanizma... Zodziu stai kas pavyko smile.gif

i sveikata mirksiukas.gif 4u.gif kaip gera, kai ir as galiu pabuti kazkam ikvepimu bigsmile.gif

QUOTE(VDG @ 2013 11 15, 09:35)

man simpatiska dezute 4u.gif , bet viduje gal nereikejo to sendinimo, gadina jis man vaizda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 13, 23:05)
Aciu RasuteK uz ikvepima, o Gomertai uz ilgesni laikrodzio mechanizma... Zodziu stai kas pavyko smile.gif

I sveikata 4u.gif Labai grazus komplektukas wub.gif

QUOTE(VDG @ 2013 11 15, 08:35)

Labai patiko, graziai suderintos spalvytes wub.gif Kaip daret apacia, ar cia beicas? Jei taip, gal galit pasidalinti info, koks? ax.gif

Dar labai patiko sobieskos vaikiski remeliai ir ypac skirtukas su povu bigsmile.gif
Atsakyti
Didelis padėklas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 15, 11:01)
man simpatiska dezute 4u.gif , bet viduje gal nereikejo to sendinimo, gadina jis man vaizda  ax.gif

Sutinku, sendinimas viduje kaip ir nelogiška...

Papildyta:
QUOTE(Gomerta @ 2013 11 15, 11:55)
Labai patiko, graziai suderintos spalvytes  wub.gif  Kaip daret apacia, ar cia beicas? Jei taip, gal galit pasidalinti info, koks? ax.gif

Ačiū. Apačia dažyta labai praskiestais akriliniais dažais
Papildyta:
Rituker padėklas simpatiškas, ir sendinimas tikrai savo vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoles 4u.gif

Darysiu uzsakyma is Dekostudijos si savaitgali .. Vilniuje 4u.gif
Norincios galite jungtis - pigiau kainuos siuntimas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau su dar keliais darbeliais smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
AnAngel jergau kaip grazu, mergaistikiau nebuna wub.gif tik siaip buciau dejusi nuotrauka tokio paties dydzio kaip kalendorinis lapelis smile.gif bet cia tik siaip , kiekvienam savo wub.gif labai grazi mergaitiska svajone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 17, 21:11)
AnAngel jergau kaip grazu, mergaistikiau nebuna  wub.gif tik siaip buciau dejusi nuotrauka tokio paties dydzio kaip kalendorinis lapelis  smile.gif bet cia tik siaip , kiekvienam savo  wub.gif labai grazi mergaitiska svajone  wub.gif

Aciu 4u.gif Cia pirma karta paprase, kad ideciau ta nuotrauka, manau kai mama su mergaite gaus dovana jau nuotrauka ides tokia kokia joms patiks, o ne tokia kokia turejo uzsakove... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gaske, labai fainai gavosi 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 18 lapkričio 2013 - 13:52