Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image
Atsakyti
Sobieska, grazus remelis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles smile.gif

vis uzbegu pasigrozeti jus darbeliai smile.gif ispudinga! visos darbuojates nepakartojamai. pastebejau kad tik veteranes likusios sioje temeleje, bet gal labai neispeiksit tad pasirodau su savo dezute blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2013 11 11, 15:33)
Sveikutes darbstuoles smile.gif

vis uzbegu pasigrozeti jus darbeliai smile.gif ispudinga! visos darbuojates nepakartojamai. pastebejau kad tik veteranes likusios sioje temeleje, bet gal labai neispeiksit tad pasirodau su savo dezute  blush2.gif

Atrodo ispudingai smile.gif bet noretusi apacia geriau apziureti, ten dvikomponentinis skeldejimas ar kazkas kito? Ir nuotraukos be blykstes, pvz. dienos sviesoje 4u.gif
Atsakyti
Bambooce, labai puiki dėžė. thumbup.gif Tik vienas pastebėjimas - pagal paveikslėlį dėžė skirta berniukui ar jaunuoliui. Ar tinka prie vyriško motyvo kaspinėlis???
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2013 11 11, 13:16)
Bambooce, labai puiki dėžė. thumbup.gif  Tik vienas pastebėjimas - pagal paveikslėlį dėžė skirta berniukui ar jaunuoliui. Ar tinka prie vyriško motyvo kaspinėlis???

cia as sau dariausi... savo rakandams susidet smile.gif
Atsakyti
Man kaspinelis cia labai patinka... smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
bambooce, man šis ryžinis popierius labai gražus ir daiktadėžė graži, įdomiai dekoruota apačia.
rituker, arbatinė atrodo dailiai, tokia vasariška.

Mano nuotraukų rėmelis "Aplink pasaulį"
user posted image
Atsakyti
Ir kur, merginos, iskeliaujat su laivais biggrin.gif grazus paskutiniai visu darbai wub.gif 4u.gif
ir va dabar jau aisku, kur rituker siuvineta smulkmenele nusedo 4u.gif
Atsakyti
Sielonese, labai graziai gavosi smile.gif Grazi pati ta servetele, tik jau karpymo kiek reikalauja tai oi oi oi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Sielonešė, RasuteK 4u.gif

"Aplink pasaulį" - toks lengvas, gaivus darbelis bigsmile.gif
Atsakyti