Patiko visi sobieskos remeliai....
sobieska remeliai fainuoliai , bet paskutinis paciausias, pamatau berniukiskus ir jau uzkliuna uz akiu, nenorom kazkaip gaunasi jau betniukiskus grozius pastebiu labiau
AnAngel kamiles dezute, drugeliu rojus , niu fainuole ir paryzietiska fainuole ir iskilumai ir ir ir...
AnAngel kamiles dezute, drugeliu rojus , niu fainuole ir paryzietiska fainuole ir iskilumai ir ir ir...
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 06, 18:17)
Aciu labai
AnAngel paskutiniai darbeliai l.grazus
Sobieskos taip pat, ypac paskutinis su masinele... Ar tai paveiksliukas, ar popierius/servetele?
Kaip tik turiu padaryti remeli su masinelemis..Beda...niekur nerandu
Zaviuosi Jumis..kaip jus tiek spejate? AnAngel, siaip klausimas..Tu dirbi? Ar dekupazas yra tavo darbas?
Sobieskos taip pat, ypac paskutinis su masinele... Ar tai paveiksliukas, ar popierius/servetele?
Kaip tik turiu padaryti remeli su masinelemis..Beda...niekur nerandu
Zaviuosi Jumis..kaip jus tiek spejate? AnAngel, siaip klausimas..Tu dirbi? Ar dekupazas yra tavo darbas?
AnAngel
aurelija_ma
Whatever
Ačiū Jums
Visi mano rėmukai dekupažuoti servetėlėmis, paskutinioji su mašinėle taip pat...ji yra pirkt dekostudijoj, bent aš ją ten įsigijau.
aurelija_ma
Whatever
Ačiū Jums
Visi mano rėmukai dekupažuoti servetėlėmis, paskutinioji su mašinėle taip pat...ji yra pirkt dekostudijoj, bent aš ją ten įsigijau.
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 06, 22:28)
AnAngel paskutiniai darbeliai l.grazus
Aciu Pas mane 30 val. paroje
O jeigu rimtai tai taip dirbu, tik dabar sergam truputeli tai namuose esame...
sobieska, aciu
AnAngel "La femme" Gal galima pas tave konsultacijoms dėl iškilių ornamentų gamybos? Dailūs
Taip, merginos, ir kaip jūs spėjate visus tuos grožius sulipdyti?
Taip, merginos, ir kaip jūs spėjate visus tuos grožius sulipdyti?