Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Patiko visi sobieskos remeliai.... smile.gif
Atsakyti
Kamilės papuošaliukų dėžutė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 11 06, 12:14)
Kamilės papuošaliukų dėžutė:

labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2013 11 06, 15:32)
labai labai  wub.gif

Aciu smile.gif

"La Femme"

user posted image
Atsakyti
sobieska remeliai fainuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif , bet paskutinis paciausias, pamatau berniukiskus ir jau uzkliuna uz akiu, nenorom kazkaip gaunasi jau betniukiskus grozius pastebiu labiau biggrin.gif
AnAngel kamiles dezute, drugeliu rojus , niu fainuole wub.gif ir paryzietiska fainuole ir iskilumai ir ir ir... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2013 11 06, 18:17)

AnAngel kamiles dezute, drugeliu rojus , niu fainuole  wub.gif ir paryzietiska fainuole ir iskilumai ir ir ir... thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
AnAngel paskutiniai darbeliai l.grazus wub.gif

Sobieskos taip pat, ypac paskutinis su masinele... 4u.gif Ar tai paveiksliukas, ar popierius/servetele?

Kaip tik turiu padaryti remeli su masinelemis..Beda...niekur nerandu verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Zaviuosi Jumis..kaip jus tiek spejate? AnAngel, siaip klausimas..Tu dirbi? Ar dekupazas yra tavo darbas? ax.gif
Atsakyti
AnAngel 4u.gif

aurelija_ma 4u.gif

Whatever
4u.gif

Ačiū Jums

Visi mano rėmukai dekupažuoti servetėlėmis, paskutinioji su mašinėle taip pat...ji yra pirkt dekostudijoj, bent aš ją ten įsigijau.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 06, 22:28)
AnAngel paskutiniai darbeliai l.grazus wub.gif

Zaviuosi Jumis..kaip jus tiek spejate? AnAngel, siaip klausimas..Tu dirbi? Ar dekupazas yra tavo darbas? ax.gif

Aciu 4u.gif Pas mane 30 val. paroje lotuliukas.gif
O jeigu rimtai tai taip dirbu, tik dabar sergam truputeli tai namuose esame... 4u.gif

sobieska, aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
AnAngel "La femme" wub.gif Gal galima pas tave konsultacijoms dėl iškilių ornamentų gamybos? Dailūs 4u.gif

Taip, merginos, ir kaip jūs spėjate visus tuos grožius sulipdyti?
Atsakyti