Komplektas maitinančiai. Naudoti daugkartiniai Avent įdėklai ir nauja, bet pažeista (mažoji prakando) Jonsons vienkartinių įdėklų į liemenėlę pakuotė, 22 Lt.
Kiti mūsų rūbeliai
Liemenėlė maitinančiai, medvilninė, be lankelių. 85C dydis. Kaina 10Lt.
Vilnius, siunčiu. Klausimai į az
Vilnius, siunčiu. Klausimai į az
Labai patogi, standi (bet be lankeliu) Triumph maitinimo liemenele, puikiai tinka ir besilaukiancioms, kai jau ima dideti krutine, nes labai gerai prilaiko. Deveta labai mazai, nes nelabai pataikiau su dydziu. Kaina 25 Lt, Vilnius
QUOTE(chorisste @ 2014 01 25, 13:27)
Labai patogi, standi (bet be lankeliu) Triumph maitinimo liemenele, puikiai tinka ir besilaukiancioms, kai jau ima dideti krutine, nes labai gerai prilaiko. Deveta labai mazai, nes nelabai pataikiau su dydziu. Kaina 25 Lt, Vilnius
Tai koks dydis?
Liemenėlės maitinančiai, patogios, be metalinių lankelių, bet turinčios formą, tiktų 75-80 C. Taip pat daugkartiniai Avent įklotai į liemenėlę. Kaina 25 lt.
Multi-Mam kompresai, tikras pagalbininkas maitinančioms, likę 8vnt. Galiojimas iki 2015 05. Kaina 16 lt.
Taip pat liemenėlės nemaitinančioms, bet aš jas pirkau dėvėti, kai buvau nėščia, tačiau nešiojau tik vieną. Taigi pirkau komplektuką 2 vnt. "Marks & Spencer" liemenėlių 36C (80 C), bet nešiojau tik pilkos spalvos liemenėlę, tačiau ir jos būklė labai gera. Naujos kaina 20 lt., dėvėtos - 10 lt.
Ir visai nauja "BON'APARTE Secrets" liemenėlė be paminkštinimų, šiek tiek kaušeliai tamposi, kas svarbu didėjant krūtims, dydis 80 C. Kaina 12 lt.
Vilnius
Siunčiu
Multi-Mam kompresai, tikras pagalbininkas maitinančioms, likę 8vnt. Galiojimas iki 2015 05. Kaina 16 lt.
Taip pat liemenėlės nemaitinančioms, bet aš jas pirkau dėvėti, kai buvau nėščia, tačiau nešiojau tik vieną. Taigi pirkau komplektuką 2 vnt. "Marks & Spencer" liemenėlių 36C (80 C), bet nešiojau tik pilkos spalvos liemenėlę, tačiau ir jos būklė labai gera. Naujos kaina 20 lt., dėvėtos - 10 lt.
Ir visai nauja "BON'APARTE Secrets" liemenėlė be paminkštinimų, šiek tiek kaušeliai tamposi, kas svarbu didėjant krūtims, dydis 80 C. Kaina 12 lt.
Vilnius
Siunčiu
QUOTE(dainienie @ 2014 01 02, 01:09)
Parduodu Triumpf liemenele maitinanciai, dydis 80C, norečiau 30lt atitinka D
Triumpf liemenele maitinanciai, dydis 75D, norečiau 25lt atitinka
Triumpf liemenele maitinanciai, dydis 80D, norečiau 30lt atitinka C
Bendraukime per az.
Triumpf liemenele maitinanciai, dydis 75D, norečiau 25lt atitinka
Triumpf liemenele maitinanciai, dydis 80D, norečiau 30lt atitinka C
Bendraukime per az.
Visas parduodu uz 70, su reg, siuntimu 75lt
Tonus elast liemenėlė Simona, nešiota tik truputį ligoninėje, nes visisškai nemaitinau, 45 Lt
mano kūno spalvos, 80 D dydis
dar turiu keletą dėvėtų liemenėlių, pirktų čia, sm, bet taip ir neteko man jų panaudot, po 10 Lt
ir naktinukus maitinančiai
dar turiu keletą dėvėtų liemenėlių, pirktų čia, sm, bet taip ir neteko man jų panaudot, po 10 Lt
http://www.musumazyl...aitinanciai-85c
vilnius:užupis-antakalnis
pirkta nauja, labai graži (nė neįtartum, kad maitinančiai) dėvėta vos kelis kartus, nes oda sureagavo (jokių nėriniuotų apatinių negaaliu nešiot). 30lt, 85c (nors kitus nešioju 80c, tad tinka ir tokį dydį nešiojant).
vilnos (2vnt.poros - po 10lt), vilnos-šilko (15lt) Įklotai į liemenėlę: http://www.musumazyl...tai-i-liemenele
vilnius:užupis-antakalnis
pirkta nauja, labai graži (nė neįtartum, kad maitinančiai) dėvėta vos kelis kartus, nes oda sureagavo (jokių nėriniuotų apatinių negaaliu nešiot). 30lt, 85c (nors kitus nešioju 80c, tad tinka ir tokį dydį nešiojant).
vilnos (2vnt.poros - po 10lt), vilnos-šilko (15lt) Įklotai į liemenėlę: http://www.musumazyl...tai-i-liemenele
Tonus elast liemenėlė Simona, nešiota tik truputį ligoninėje, nes visisškai nemaitinau, 45 Lt
apatinė 90 G, bet mažinta manau, viršutinė - 75DD
perkančiai pridėsiu M dydžio (arba 5 Lt)
taip pat turiu nepradarytą pakuotę
Jonsons baby krūtų antdėklų, 30 vnt
aprašymas čia -
My Webpage
10 lt
apatinė 90 G, bet mažinta manau, viršutinė - 75DD
perkančiai pridėsiu M dydžio (arba 5 Lt)
taip pat turiu nepradarytą pakuotę
Jonsons baby krūtų antdėklų, 30 vnt
aprašymas čia -
My Webpage
10 lt