Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėštukėms ir maitinančioms mamytėms

Komplektas maitinančiai. Naudoti daugkartiniai Avent įdėklai ir nauja, bet pažeista (mažoji prakando) Jonsons vienkartinių įdėklų į liemenėlę pakuotė, 22 Lt.
user posted image

Kiti mūsų rūbeliai
Atsakyti
Liemenėlė maitinančiai, medvilninė, be lankelių. 85C dydis. Kaina 10Lt.
user posted image

Vilnius, siunčiu. Klausimai į az 4u.gif
Atsakyti
Labai patogi, standi (bet be lankeliu) Triumph maitinimo liemenele, puikiai tinka ir besilaukiancioms, kai jau ima dideti krutine, nes labai gerai prilaiko. Deveta labai mazai, nes nelabai pataikiau su dydziu. Kaina 25 Lt, Vilnius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2014 01 25, 13:27)
Labai patogi, standi (bet be lankeliu) Triumph maitinimo liemenele, puikiai tinka ir besilaukiancioms, kai jau ima dideti krutine, nes labai gerai prilaiko. Deveta labai mazai, nes nelabai pataikiau su dydziu. Kaina 25 Lt, Vilnius
user posted image

Tai koks dydis?
Atsakyti
naturana 75D maitinancios liemenele nauja 20lt
user posted image

next maitinancios 16lt 80E
user posted image
Atsakyti
Liemenėlės maitinančiai, patogios, be metalinių lankelių, bet turinčios formą, tiktų 75-80 C. Taip pat daugkartiniai Avent įklotai į liemenėlę. Kaina 25 lt.

user posted image

user posted image

Multi-Mam kompresai, tikras pagalbininkas maitinančioms, likę 8vnt. Galiojimas iki 2015 05. Kaina 16 lt.

user posted image

Taip pat liemenėlės nemaitinančioms, bet aš jas pirkau dėvėti, kai buvau nėščia, tačiau nešiojau tik vieną. Taigi pirkau komplektuką 2 vnt. "Marks & Spencer" liemenėlių 36C (80 C), bet nešiojau tik pilkos spalvos liemenėlę, tačiau ir jos būklė labai gera. Naujos kaina 20 lt., dėvėtos - 10 lt.
Ir visai nauja "BON'APARTE Secrets" liemenėlė be paminkštinimų, šiek tiek kaušeliai tamposi, kas svarbu didėjant krūtims, dydis 80 C. Kaina 12 lt.

user posted image

user posted image

Vilnius
Siunčiu
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2014 01 02, 01:09)
Parduodu Triumpf liemenele maitinanciai, dydis 80C, norečiau 30lt atitinka D

user posted image

user posted image

Triumpf liemenele maitinanciai, dydis 75D, norečiau 25lt atitinka
user posted image

Triumpf liemenele maitinanciai, dydis 80D, norečiau 30lt atitinka C

user posted image

Bendraukime per az.

Visas parduodu uz 70, su reg, siuntimu 75lt
Atsakyti
Tonus elast liemenėlė Simona, nešiota tik truputį ligoninėje, nes visisškai nemaitinau, 45 Lt
user posted image
user posted image
mano kūno spalvos, 80 D dydis

dar turiu keletą dėvėtų liemenėlių, pirktų čia, sm, bet taip ir neteko man jų panaudot, po 10 Lt
ir naktinukus maitinančiai
Atsakyti
http://www.musumazyl...aitinanciai-85c

vilnius:užupis-antakalnis

pirkta nauja, labai graži (nė neįtartum, kad maitinančiai) dėvėta vos kelis kartus, nes oda sureagavo (jokių nėriniuotų apatinių negaaliu nešiot). 30lt, 85c (nors kitus nešioju 80c, tad tinka ir tokį dydį nešiojant).

vilnos (2vnt.poros - po 10lt), vilnos-šilko (15lt) Įklotai į liemenėlę: http://www.musumazyl...tai-i-liemenele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy5: 26 sausio 2014 - 22:58
Tonus elast liemenėlė Simona, nešiota tik truputį ligoninėje, nes visisškai nemaitinau, 45 Lt
user posted image
user posted image
mano kūno spalvos, 80 D dydis

dar turiu keletą dėvėtų liemenėlių, pirktų čia, sm, bet taip ir neteko man jų panaudot, po 10 Lt
user posted image
apatinė 90 G, bet mažinta manau, viršutinė - 75DD
ir naktinukus maitinančiai
perkančiai pridėsiu M dydžio (arba 5 Lt)
user posted image

taip pat turiu nepradarytą pakuotę
Jonsons baby krūtų antdėklų, 30 vnt
user posted image
aprašymas čia -
My Webpage
10 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo immm: 27 sausio 2014 - 08:59
Kūno spalvos beveik nauja (porą kart užsidėjau) Liemenėlė maitinančiai 75C. Atiduosiu už 25lt. Vilnius, galiu ir siųsti. Rašykit į AŽ mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

Ir 4 vienetai likusių kompresėlių speneliams 8lt (galioja iki 2016 01)
user posted image
Atsakyti
Liemenele maitinanciai, nauja, 80C. Vilnius

http://www.musumazyl...le-maitinanciai
Atsakyti