Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Sveikutės 4u.gif

labai reikia patarimo. kas kart susirgus kyla dilema kaip vaika maudyti ar maudyti kai iš vis nėra temperatūros. nes pas mus kažkokia nesamonė, atrodo nekaršta vonia, bet visada po maudynių užeina kosulio priepoliai kartais net tesiasi visa naktį, ši naktis ne išimtis. prieš maudynes sukvepavome ventolina ir fliksotida, bet nepadėjo schmoll.gif skalija taip iki dusimų doh.gif nurimo tik dabar po 1,5 paros unsure.gif ką darome ne taip, o gal astmiuku kai serga nemaudyti, nes jau MB įsivarė paranoja maudynėm, kiekviena karta kai reikia maudytis gaunasi konfliktas doh.gif

tfu tfu lyg jau slūgsta atsikosija, nosytė jau tvarkosi pagaliau. dabar tik tas bakterijas išvarome lauk ir stiprėjame.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 27, 14:08)
Sveikutės 4u.gif

labai reikia patarimo. kas kart susirgus kyla dilema kaip vaika maudyti ar maudyti kai iš vis nėra temperatūros. nes pas mus kažkokia nesamonė, atrodo nekaršta vonia, bet visada po maudynių užeina kosulio priepoliai kartais net tesiasi visa naktį, ši naktis ne išimtis. prieš maudynes sukvepavome ventolina ir fliksotida, bet nepadėjo schmoll.gif skalija taip iki dusimų doh.gif nurimo tik dabar po 1,5 paros unsure.gif ką darome ne taip, o gal astmiuku kai serga nemaudyti, nes jau MB įsivarė paranoja maudynėm, kiekviena karta kai reikia maudytis gaunasi konfliktas  doh.gif
tfu tfu lyg jau slūgsta atsikosija, nosytė jau tvarkosi pagaliau. dabar tik tas bakterijas išvarome lauk ir stiprėjame.

man atrodo, kaip tik maudynės gerai.. vonioj dar ir garų pakvėpuoja.. Gal pas jus vonioj koks pelėsis kur nors tupi ir užtai taip gaunasi? g.gif o gal kokių dirginančių kvapų daug yra (prausikliai, valikliai ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2013 10 27, 19:25)
man atrodo, kaip tik maudynės gerai.. vonioj dar ir garų pakvėpuoja.. Gal pas jus vonioj koks pelėsis kur nors tupi ir užtai taip gaunasi?  g.gif  o gal kokių dirginančių kvapų daug yra (prausikliai, valikliai ir pan.)

gal g.gif atrodo ir renku neutralu, kad būtų be dažiklių ir parabenų g.gif
o vat kad dirgina vonioje aš kažkaip ir nepagalvojau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 27 spalio 2013 - 19:59
QUOTE(Roga @ 2013 10 27, 15:08)
Sveikutės 4u.gif

labai reikia patarimo. kas kart susirgus kyla dilema kaip vaika maudyti ar maudyti kai iš vis nėra temperatūros. nes pas mus kažkokia nesamonė, atrodo nekaršta vonia, bet visada po maudynių užeina kosulio priepoliai kartais net tesiasi visa naktį, ši naktis ne išimtis. prieš maudynes sukvepavome ventolina ir fliksotida, bet nepadėjo schmoll.gif skalija taip iki dusimų doh.gif nurimo tik dabar po 1,5 paros unsure.gif ką darome ne taip, o gal astmiuku kai serga nemaudyti, nes jau MB įsivarė paranoja maudynėm, kiekviena karta kai reikia maudytis gaunasi konfliktas  doh.gif

as niekad namaudau kai serga schmoll.gif ir gydytoja (pirma kuri buvo tokai gerokai pagyvenus) patare nemaudyti kol serga. Nebent maza slogyte. Tik apiprausiu iki puses nurengta. Pirma virsutine kuno dali- paskui apatine. Nes ir taip po maudytniu visada stebiu ar nekyla temperatura. Nes is vonios kambario kai iseinam visada jauciasi temperaturos skirtumas. Tai isnesu aprengta ir dar i sausa silta ranksluosti apvyniota smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 spalio 2013 - 21:28
Ir aš nemaudau kol kosti ar sloguoja, nemanau, kad numirs, juk ne po purvus braido. Jei karščiuoja tai prakaitą tiesiog šlapiu rankšluostuku apavalau, beto paskutiniu metu aukštą temperatūra tik ir numušu vaiką įsukus į drungną drėgną rankšluostį. O maudau kai vaikas visiškai būna sveikas. Gydytojai rekomenduoja maudyti, bet ar aš maudyti nemoku, ar kas, bet po maudynių sergant liga paūmėja.
Atsakyti
nu dar gydytos rytoj paklausiu kas per biesas mus užpuola po kiekvienu maudyniu g.gif
ir ačiū už patarimus ir pasidalinima savo nuomone 4u.gif

nu ir sloga turėjo mergina tokios baisios dar nebuvo, tik šiandiena nuo ketvirtadienio palengvėjo, naktis ramesnė priepolis naktį ir ryte, bet kažkaip išsisukome su nešiojimu g.gif jau buvau išsigandusi toks gilus ir sunkus kosulys, bet panešiojau ir praėjo, o ar gali būti, kad monkasta padeda g.gif
Atsakyti
Šiaip esu kažkur girdėjus kad asmos sukeltą kosulį galima malšinti glostymu, na kaip sakoma mamos rankos gydo. Štai kodėl nešiojimas artumas padeda.
Kas supranta angliškai čia geras filmukas, bet galima ir nesuprantant kalbos žiūrėt wink.gif

kaip padet per artejanti priepuoli
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 28, 10:57)
Šiaip esu kažkur girdėjus kad asmos sukeltą kosulį galima malšinti glostymu, na kaip sakoma mamos rankos gydo. Štai kodėl nešiojimas artumas padeda.
Kas supranta angliškai čia geras filmukas, bet galima ir nesuprantant kalbos žiūrėt wink.gif

aišku, matai kaip g.gif ačiū už informacija 4u.gif
Atsakyti
Vaikas jausdamas šalia mamą rimsta, nesigasdina dėl kosulio ir oro trūkumo, jis atsipalaiduoja, tuo pačiu atsipalaiduoja ir kvėpavimo sistema. Štai kodėl kai vaikui būna rimti kosuliai naktį visada jį gudau šalia ir pradėjus kosėti tiesiog užtenka kartais švelniai paglostyti galvele, į ausį pašnibždėtį ką nors raminančio ir kosulys aprimsta.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 28, 11:41)
Vaikas jausdamas šalia mamą rimsta, nesigasdina dėl kosulio ir oro trūkumo, jis atsipalaiduoja, tuo pačiu atsipalaiduoja ir kvėpavimo sistema. Štai kodėl kai vaikui būna rimti kosuliai naktį visada jį gudau šalia ir pradėjus kosėti tiesiog užtenka kartais švelniai paglostyti galvele, į ausį pašnibždėtį ką nors raminančio ir kosulys aprimsta.

aš to net nežinojau blush2.gif bet nežinodama kai priepolis čiumpo ir nešioju glostau ir tikrai palengvėja.
Atsakyti
Kol vaikas kosti ar sloguoja nemaudau, nes pas mus irgi nekarta tai buvo, atrodo tik kosti, o po maudynių ir tempą sukila ir kosuliai paūmėja doh.gif Jei ką, yra drėgnos servetėlės, marlytės...

QUOTE(bevardė @ 2013 10 28, 10:57)

dar kai astmos priepuolis, reikia atsistot ant keturių arba susiriest, tada palengvėja ir apsiramina vaikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 28, 12:29)
Kol vaikas kosti ar sloguoja nemaudau, nes pas mus irgi nekarta tai buvo, atrodo tik kosti, o po maudynių ir tempą sukila ir kosuliai paūmėja  doh.gif Jei ką, yra drėgnos servetėlės, marlytės...

tai reiškia ta informacija, kad vaika reikia maudyti yra klaidinga g.gif

nes mums paūmėja kosulys su priepoliais, šį karta jau galvojome lėkti į priimamąjį doh.gif

o gal kas žinote iš Šiaulių apie "Zuikių alergikų mokykla" g.gif informacijos kažkaip nerandu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 28 spalio 2013 - 12:03