Roga, kai mums buvo sloga geltona su kraujukais tai sanatorijoj LOR gydytoja liepė vaistinėj gaminamą protargolį pasidaryt ir palašint 3 dienas.Mums labai padėjo tada.
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 24, 13:53)
tirpinti nebandziau. tik bandziau praardyti ir isspaudus sumaisyti su skysciu bei sugirdyti. bet tai koks jo skonis stiprus. Bijojau uzdusinti vaika. Tad persigalvojau ir nebedaviau as jo.
vat skonis daug kam nepatinka ai vibrocil tikrai nepadeda jo ir nelašinu. turiu quix turiu olynth turiu imuvash, niekas nepadeda na pamiegos mažylė eisime pas gydytoja ji tik vakare dirbs
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2013 10 24, 14:00)
Roga, kai mums buvo sloga geltona su kraujukais tai sanatorijoj LOR gydytoja liepė vaistinėj gaminamą protargolį pasidaryt ir palašint 3 dienas.Mums labai padėjo tada.
kažin ar mūsų kaime yra iki šiaulių šiandiena be šansų nuvažiuoti neturiu mašinos. esame naudoję pernai bet trumpai ir kai niekas nepadėjo
Jei laiku, t.y. anksti pradedama vartoti tai ir sustabdo, bet jei sloga bus tiršta klampi tada ja skystina
QUOTE(bevardė @ 2013 10 24, 14:06)
Jei laiku, t.y. anksti pradedama vartoti tai ir sustabdo, bet jei sloga bus tiršta klampi tada ja skystina
aiskuma
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2013 10 24, 14:04)
vat skonis daug kam nepatinka ai vibrocil tikrai nepadeda jo ir nelašinu. turiu quix turiu olynth turiu imuvash, niekas nepadeda na pamiegos mažylė eisime pas gydytoja ji tik vakare dirbs
o nepadeda kame? nes neina isvalyti - neisitraukia del tirstumo ar "uzsiblokavus" nosyte?
kraujukas gali buti ir del valymo. Arba del Olynth. Nors jis nedziovina gleivines bet vis tiek nera nekaltas vaistukas.
mus mokino pirma atkimsti nosyte su vibrocil arba olynth ir tik tada ja plauti ir valyti.
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 24, 14:32)
o nepadeda kame? nes neina isvalyti - neisitraukia del tirstumo ar "uzsiblokavus" nosyte?
kraujukas gali buti ir del valymo. Arba del Olynth. Nors jis nedziovina gleivines bet vis tiek nera nekaltas vaistukas.
mus mokino pirma atkimsti nosyte su vibrocil arba olynth ir tik tada ja plauti ir valyti.
vibrosilis neatkemša nei olynth geltonos klampios. pripurškiu imuwash palaukiu ir tada tik traukiu, kvepuoja tik per burna. jei neįpurškiu tai visai nesitraukia, visiškai užsiblokavusi nosytė. nešiuosi, kur pritraukiau pas gydytoja, negražu bet bent jau matys, kas per bjaurastis yra čia
aš ir galvoju dėl valymo, nes jau 1,5 mėnesio slogytė pūsti nemoka tai mes traukiame
QUOTE(Roga @ 2013 10 24, 14:45)
vibrosilis neatkemša nei olynth geltonos klampios. pripurškiu imuwash palaukiu ir tada tik traukiu, kvepuoja tik per burna. jei neįpurškiu tai visai nesitraukia, visiškai užsiblokavusi nosytė. nešiuosi, kur pritraukiau pas gydytoja, negražu bet bent jau matys, kas per bjaurastis yra čia
aš ir galvoju dėl valymo, nes jau 1,5 mėnesio slogytė pūsti nemoka tai mes traukiame
o koki olynth naudojat? keista kad jis nesuveikia nes tas vaikiskas kur nuo 2m. net man atkemsa
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 24, 14:57)
o koki olynth naudojat? keista kad jis nesuveikia nes tas vaikiskas kur nuo 2m. net man atkemsa
prirašė visiems antibijotikų, nes sergam visi tai varysime bakterijas visi kartu lauk.
ir sako ekstra kai labai blogai 3 dienom prieš naktį išrašė ksimelina purškala, sako turėtu suveikti.
QUOTE(Roga @ 2013 10 24, 16:40)
prirašė visiems antibijotikų, nes sergam visi tai varysime bakterijas visi kartu lauk.
ir sako ekstra kai labai blogai 3 dienom prieš naktį išrašė ksimelina purškala, sako turėtu suveikti.
na bent tiek galite pasiguosti kad atsikratysite bakteriju. O tai gera pradzia
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 24, 18:01)
na bent tiek galite pasiguosti kad atsikratysite bakteriju. O tai gera pradzia
ir tikiuosi kad tada tik gerės. ačiū
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 23, 18:00)
tai cia panasiai kaip homeopatija. CIa labiau veikia tikejimas mano vyro pusesere dirba vaistininke. Kai mokesi dirbo prie homeopatiniu vaistu gamybos. Sake ten veikliosios medziagos tiek nedaug kad jie nieko negali isgydyti. Man jos patarimas buvo toks - jei viska isbandei - bandyk homeopatija. blogiau nebus. ir dar prisimenu kaip rutuliojant problema D.nuo ko jam gali buti tokie pablogejimai ir istisines ligos -pasiule uzpirkti misias uz gimine
labai idomiai pusseserė susakė
QUOTE(Roga @ 2013 10 24, 13:36)
o gelomyrtol kažin ar galima nuo 2 metukų
supratau, reikia tyrimų. ar negali būti, kad visa šeima turime tada šita gėrį vyresnėlis vos ne tiek pat kartų serga angina, vyras sloga jau mėnuo laiko nepraeina
supratau, reikia tyrimų. ar negali būti, kad visa šeima turime tada šita gėrį vyresnėlis vos ne tiek pat kartų serga angina, vyras sloga jau mėnuo laiko nepraeina
oi aš vinais metais turėjau tokia bjauria sloga, su galvos skausmai ir t.t. tai tik gelomyrtolis išgelbėjo. manau efektyvus jis tikrai, kaip su vartojimo vaikams nežinau, gal yra kito pavidalo
QUOTE(Roga @ 2013 10 24, 14:04)
vibrocil tikrai nepadeda jo ir nelašinu. turiu quix turiu olynth turiu imuvash, niekas nepadeda
viburkoli atsimenu mažam sūnui pirkau, atrodė, kad viskas gerai su juo kol sau neįsilašinau ir taip surišo nosies sekreta, kad ten ir užstrigo, išpust negalėjau
man pačiai olynt milimiausias ir vaikams gerai, Lor rekomendavo prieš purškiant nasonex
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 25, 13:06)
man pačiai olynt milimiausias ir vaikams gerai, Lor rekomendavo prieš purškiant nasonex
bet ji galima purksti neilgiau 7 dienu. O nosanex net kelis men reikia
jau pas mus neblogai, mirtinai žudo šią bacila Xysimelin, retai purškiu tik prieš miega ir ryte ir jo galima tik 3 dienas perspėjo. tai jau kai baisiai blogai tik tada įpurškiu o taip plaunu su imuwash ir traukiu.
prasideda ir kosulys jau reikia ir ventolino. na bet neblogai atrodo Klacidas daro savo darba.
prasideda ir kosulys jau reikia ir ventolino. na bet neblogai atrodo Klacidas daro savo darba.