Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 22, 20:50)
ką alergologas sakė?

žinok daug ką sakė, daug kalbėjomės apie valanda viskas užtruko gal ilgiau. pirma dūriai į rankyte alergiška erkutėm (ką ir pati įtariau) ir birželio mėnesio žydėjimui (turėjome birželį sloga) daugiau kaip ir viskas neblogai, kad ir sureagavo bet nežymiai, sako ji augantis organizmas ir kad visko gali būti kad turės daugiau alergijų o gal ir ne. tada pasiėmė krauja Ig E bendra, chlamidijoms ir mikroplazoms ir kitiems brudams (mokamai) iš nosytės sekreta. laukiam tyrimų.
koreaguojam astmos gydyma ir nepatiko, sako labai jau didelė dozė tokiai mažai ir kuriai priepoliai yra kontroliuojami. bet čia per mėnesį pakeisime t.y. dabar priedo pradedame gerti monkasta po 1 prieš miega, o vėliau po tyrimų pradėsime mažinti ir doze fliksotido, nu sako tikrai per didelė dozė tokiai mažai ir kai nėra priepolių. daug pakomentavo, pamokė. sako jei sloga mano mazgei turėtu padėti Aerijus ir gerti iškarto tik pasirodžius nors menkiausiam įtarimui ir kol pasveiks, purkštis Imuwwash 2 kart dienoje, nes gleivinė labai užburkusi sako jis padeda atstatyti geriem kurie padeda kovoti nosytei.
na dabar laukiam tyrimų rezultatų, sako jei viskas neblogai tai viska atsius man paštu ir nereiks atlėkti, bet jei koks įtarimas tai vėl važiuosime dabar, jei ne tai po metų pasirodyti, jau kai bus virš 3 metukų. galva dar pilna visko bandau susidėlioti visa info sau galvoje.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 10 22, 18:08)
Ačiū už jūsų nuomonę  4u.gif  Aš svarstymuose, nes pulmonologė primygtinai rekomendavo..... BA atsiradimą įvardijo būtent kaip gripo komplikaciją  g.gif  mano sesuo jau 9 metai kaip skiepijasi ir neserga visai, arba labai silpnai, o prieš tai sirgdavo labai stipriai. Mąstysiu..... reiks pasiklausyti širdies  biggrin.gif

na jai pulmonologei taip atrodo.
yra kas mano aplinkoje ir skiepijo vaiką ir pasiteisino, bet mums patiems sakau - nerekomendavo (mažytė nelanko kolektyvo, brolis jau antri metai tam pačiame kolektyve)

QUOTE(Roga @ 2013 10 22, 21:14)
žinok daug ką sakė, daug kalbėjomės apie valanda viskas užtruko gal ilgiau.

tikrai nemažai ir svarbios informacijos, manau ji jums tikrai padės ligai kontroliuoti.
Apie Ibuwach: esu girdėjus, kad tikrai efektyvus vaistas nosytės priežiūrai, ypač kai adenoidai jau padidėję.
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as:-)
Pernai mano vyresnelis sunus susirgo gripu,gripas komplikavosi,pragulejom ligonineje gera menesi,nepadejo ir tie vieninteliai vaistai nuo gripo Tamiflu,pasirodo mano vaikas yra jiems alergiskas.Visai nesenai paskiepijau vyresneli,nebuvo jokiu neigiamu pozymiu,kaip gyd.sake siais metais vakcinos yra kokybiskesnes.
Del mazelio klausiau keturiu gyd.nuomones ar skiepyti,kadangi sergame BA,tai tik pulmanologe siule neskiepyti,bet kaip nesenai vel atvaziave buvom su priepuoliu ir taip jis imlus visokiems virusams,tai dabar siulo skiepyti ir ji g.gif Kazkaip nepatinka ir man tie skiepai,nesu as uz juos,bet matyti kaip serga vaikai yra ziauru,ir jei dar sunkia forma,na o ar pasiteisins skiepai bus matyt tik veliau,bandysiu rizikuoti.
Vakar gryzom is Santariskiu,pakoregavo mums gydyma,padidino Flexotido mg pridejo monkasta ir atsiradus pirmai slogai irgi israse sirupiuka Aerius,viska labai panasiai susake kaip ir pasisakusiai mamytei.Tik paskaicius sirupo informacini lapeli,perskaiciau kad jis daugiau yra skirtas alergiskiems vaikams,kuriems sloga sukelia namu dulkiu erkutems,pelesiui,....pas mus rodikliai siu tyrymu yra 0,tai nezinau kodel ji mums paskyre g.gif nors gyd.minejo kol vaikas mazas,gali ir neparodyti alergenu,tad po metu liepe tyrymus pakartoti.Dar paskyre lasinti i nosyte uzejus priepuoliui tokius lasiukus,kuriuos gamino vaistineje pagal gyd.nurodyma,adrenalinas su kazkuom maisytas nepamenu doh.gif Plauti nosyte juros vandeniu ir purksti Imunawash,esant reikalui Vibrocilis,jokio sinupreto schmoll.gif nes jis tik pablogina padeti.Brontex sirupas isvis sake negerai blink.gif Daznas buvimas lauke,gerti zuvies taukus,inhaliacijos esant reikalui,...
Na nieko naujo kaip ir nesuzinojau,ziuresim kaip cia bus viskas toliau,laukti kol issaugsimir tiek verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 23 spalio 2013 - 10:06
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 23, 10:51)

tikrai nemažai ir svarbios informacijos, manau ji jums tikrai padės ligai kontroliuoti.
Apie Ibuwach: esu girdėjus, kad tikrai efektyvus vaistas nosytės priežiūrai, ypač kai adenoidai jau padidėję.

nu dar laukiu ir tyrimų rezultatų labai.
sako ne tik adenoidams, bet ir atstato tą mikroflora nosytėje. na purškiu, nepakenks g.gif

QUOTE(ginciucha @ 2013 10 23, 11:05)
Daznas buvimas lauke,gerti zuvies taukus,inhaliacijos esant reikalui,...
Na nieko naujo kaip ir nesuzinojau,ziuresim kaip cia bus viskas toliau,laukti kol issaugsimir tiek verysad.gif

Aerijus sako labai gerai nosytei ir padeda valytis slogai. mes aišku esame alergiški tai ir padės. ir sakė dabar viskas auga tai alergijos dabar nėra nereiškia, kad nebus po metų.
o ką vietoje brontekso rekomendavo inchaliuoti g.gif
aš įsistikinau sureguliavus vaistus ir juos laiku duodant turėtu bent palengvėti. ir kaip jūs sakote laukti kol išaugs, aš tą ir darau laukiu
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 22, 21:14)
na dabar laukiam tyrimų rezultatų, sako jei viskas neblogai tai viska atsius man paštu ir nereiks atlėkti, bet jei koks įtarimas tai vėl važiuosime dabar, jei ne tai po metų pasirodyti, jau kai bus virš 3 metukų. galva dar pilna visko bandau susidėlioti visa info sau galvoje.
viską sudėliosi ir bus tvarkoj, svarbu išgirdot dar vieno gyd. nuomonė dėl BA gydymo, gavot korekciją, na ir lieka laukt tyrimų rezultatų 4u.gif

gerti zuvies taukus
na dėl žuvų taukų naudos jau suabejota ir įrodyta priešingai, kad iš jų daugiau žalos nei naudos unsure.gif čia kiek informacijos yra, bet čia dar ne viskas
jei norit, tada geriau duokit sėmenų aliejų, nes 1 g aliejaus turi: polinesočiųjų reibalų rūgščių: alfa linoleno - 540 mg ir linolo - 160 mg, monosočiųjų (oleino rūgštis) - 143 mg ir sočiųjų - 82 mg. Rekomenduojama paros norma: 1-3 desertiniai šaukšteliai. Galit davinėt ne tik kaip aliejų, bet ir maišyt į košes, salotas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 23, 11:34)
viską sudėliosi ir bus tvarkoj, svarbu išgirdot dar vieno gyd. nuomonė dėl BA gydymo, gavot korekciją, na ir lieka laukt tyrimų rezultatų  4u.gif
na dėl žuvų taukų naudos jau suabejota ir įrodyta priešingai, kad iš jų daugiau žalos nei naudos unsure.gif čia kiek informacijos yra, bet čia dar ne viskas
jei norit, tada geriau duokit sėmenų aliejų, nes 1 g aliejaus turi: polinesočiųjų reibalų rūgščių: alfa linoleno - 540 mg ir linolo - 160 mg, monosočiųjų (oleino rūgštis) - 143 mg ir sočiųjų - 82 mg. Rekomenduojama paros norma: 1-3 desertiniai šaukšteliai. Galit davinėt ne tik kaip aliejų, bet ir maišyt į košes, salotas...  mirksiukas.gif

labai tikiu, kad nors palengvės sirgimai, ar bent ne tokie dažni bus.

va apie aliejus ir aš galvoju g.gif visur dabar jų atisdarusių tų aliejų parduotuvikių tik reikia apie aliejus pasidomėti kas geriau g.gif
Atsakyti
Kazkaip nepatinka ir man tie skiepai,nesu as uz juos,bet matyti kaip serga vaikai yra ziauru,ir jei dar sunkia forma,na o ar pasiteisins skiepai bus matyt tik veliau,bandysiu rizikuoti.

Vakar gryzom is Santariskiu,pakoregavo mums gydyma,padidino Flexotido mg  pridejo monkasta ir atsiradus pirmai slogai irgi israse sirupiuka Aerius,viska labai panasiai susake kaip ir pasisakusiai mamytei.Tik paskaicius sirupo informacini lapeli,perskaiciau kad  jis daugiau yra skirtas alergiskiems vaikams,kuriems sloga sukelia namu dulkiu erkutems,pelesiui,...:

kiekviena asmeninė patirtis ir formuoja skirtinga požiūrį, aš jūsų vietoje irgi skiepyčiau, nes kažkaip bijočiau vėl toje pat situacijoje atsidurti

gal Aerius bendrai nuo alerginės slogos, (Mano sesės mergaitė maistui alergišką tai jai irgi išrašė) tai, kad jai paskyrė tai turbūt reikia smile.gif

QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 23, 11:34)

na dėl žuvų taukų naudos jau suabejota ir įrodyta priešingai, kad iš jų daugiau žalos nei naudos

eina sau, o mums tik žuvų taukus ir rekomendavo g.gif tai bus proga pasiteisinti, kodėl neduodu nieko g.gif
Atsakyti
mums ydytoja neleidzo zuvu tauku duoti. neleido ir greifruktu kauliuku ekstrakto ir zoleliu sirupu. Tik kazkodel paskyre umcalor g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 23, 16:05)
mums ydytoja neleidzo zuvu tauku duoti. neleido ir greifruktu kauliuku ekstrakto ir zoleliu sirupu. Tik kazkodel paskyre umcalor g.gif

blink.gif aš tai tokia nuomonė esu gydytojos girdėjus "jailabai tiki tai ir vanduo padeda pasveikti"

umkolor tai žolinis, bet skirtas ne profilaktikai, o jau gydymui. mums vieną kartą buvo išrašytas ir tikrai buvo efektyvus, vaikas bjauriai kosėjo, po ligos, maniau grįšim į ligoninę, bet per pora dienų atsistatė būklė
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 23, 16:23)
blink.gif aš tai tokia nuomonė esu gydytojos girdėjus "jailabai tiki tai ir vanduo padeda pasveikti"

umkolor tai žolinis, bet skirtas ne profilaktikai, o jau gydymui. mums vieną kartą buvo išrašytas ir tikrai buvo efektyvus, vaikas bjauriai kosėjo, po ligos, maniau grįšim į ligoninę, bet per pora dienų atsistatė būklė

tai cia panasiai kaip homeopatija. CIa labiau veikia tikejimas smile.gif mano vyro pusesere dirba vaistininke. Kai mokesi dirbo prie homeopatiniu vaistu gamybos. Sake ten veikliosios medziagos tiek nedaug kad jie nieko negali isgydyti. Man jos patarimas buvo toks - jei viska isbandei - bandyk homeopatija. biggrin.gif blogiau nebus. biggrin.gif ir dar prisimenu kaip rutuliojant problema D.nuo ko jam gali buti tokie pablogejimai ir istisines ligos -pasiule uzpirkti misias uz gimine g.gif

taip - umcalor mums paskyre butent gydymui. Vakar paskyre acc - tai lyg lyg jau geriau atsikoseja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 spalio 2013 - 17:02
Mums daznai paumejus ligai pulmanologe paskirdavo influcid kas val arba umkalora,o Vilniuje po apsilankymo pas kita pulmanologa,pasake kad cia nera vaistai,nei influcid nei umkaloras,nors po umkaloro ir mums kazkada buvo pagerejimas g.gif jau nebezinai kuom tiketi ir kas cia geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 10 23, 20:02)
Mums daznai paumejus ligai pulmanologe paskirdavo influcid kas val arba umkalora,o Vilniuje po apsilankymo pas kita pulmanologa,pasake kad cia nera vaistai,nei influcid nei umkaloras,nors po umkaloro ir mums kazkada buvo pagerejimas g.gif  jau nebezinai kuom tiketi ir kas cia geriau doh.gif

aš pagal savo vaika sprendžiu. va mums išrašė geriamo ventolino sako padės po paros laiko supratau, kad nepadės ir neduodu. jūs vistiek labiau matote, kas padeda. o kuom pakeisti bronteksa ir su kuo tada inchaliuoti g.gif kas geriau g.gif
Atsakyti