Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2013 10 21, 14:34)
aciu 4u.gif  Jums sekmes atliekant tyrimus.

o idomu ar pulmonologas gali ir turi teise israyti siuntima pas alergologa? nes mane D. nosytes paburkimas jau labai neramina unsure.gif

manau tikrai gali g.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mazasis su BA draugauja jau gerus puse metu. Jam beveik 11 metu. Pavasari stipriai sirgo gripu, po ligos liko kosulys, vasaros pradzioje pulmonologe diagnozavo BA. Dareme alergologinius tyrimus is kraujo. Pasirodo, dar ir alergiskas. Dabar pulmonologe liepia skiepytis nuo gripo. Norejau paklausti, ar visus savo ligoniukus skiepijat? g.gif
Atsakyti
Zirzė, pulmonologas gali išrašyt siuntimą pas alergologą, o dėl vaistų, jei jums jie tik padeda, manau normalus gyd. palaimins ir ilgesniam laikui, ypač kai dabar toks sezonas 4u.gif

BonaDona, praeitos temoj pabaigoj mes jau kalbėjom šitą temą, pažiūrėkit, apsvarstykit ir priimkit Jums tinkamą sprendimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 21, 17:14)

BonaDona, praeitos temoj pabaigoj mes jau kalbėjom šitą temą, pažiūrėkit, apsvarstykit ir priimkit Jums tinkamą sprendimą  4u.gif

Aciu, lekiu skaityti 4u.gif
Atsakyti
buvome pas gydytoja palaimino ir išrašė siuntima. paklausė sakė apsunkintas kvepavimas ir vėl unsure.gif sako karkalų nėra, bet sunkiai kvepuoja. unsure.gif ir vėl viskas išnaujo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 21, 14:34)
ar pulmonologas gali ir turi teise israyti siuntima pas alergologa?

Mums rašė ir pas alergologą, ir net pas lorą.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 10 21, 18:04)
Sveikos, mano mazasis su BA draugauja jau gerus puse metu. Jam beveik 11 metu. Pavasari stipriai sirgo gripu, po ligos liko kosulys, vasaros pradzioje pulmonologe diagnozavo BA. Dareme alergologinius tyrimus is kraujo. Pasirodo, dar ir alergiskas. Dabar pulmonologe liepia skiepytis nuo gripo. Norejau paklausti, ar visus savo ligoniukus skiepijat?  g.gif

neskiepijom
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 22, 10:26)
neskiepijom

Gal galit argumentuoti, kodėl ne?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 10 22, 15:49)
Gal galit argumentuoti, kodėl ne?

protingai - ne biggrin.gif

pas mus šeimoje išvis nepopuliaru skiepytis nuo ligų. šiaip kažkada norėjau skiepyti, bet gydytoja ir pulmonologė niekada labai šios įdėjo nepalaikė, mūsų aplinkoje paskiepiję nuo gripo sirgo panašiai kaip mes, iš aplinkos buvo daug informacijos apie neigiamą skiepų praktiką. O pats stipriausias argumentas toks pasąmoninis, pasakojo vyras, kaip jo draugo dukra prastai jautėsi po skiepo, organizmas jautriai sureagavo su aukšta temperatūra ir pan ir kaip tai buvo baisu, na ir prisimenu vis....šiaip jai gydytoja rekomenduotu ir pagrįstu neginčijama nauda, skiepyčiau, o dabar NE yra daugiau negu TAIP tai ir liekam nesuskiepija.. Trūksta žinių apie skiepus ir patvirtinimo, kad tai yra absoliutus gėris, tai kam tada daryti, jai galima ir nedaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 22, 16:51)
protingai - ne biggrin.gif

pas mus šeimoje išvis nepopuliaru skiepytis nuo ligų. šiaip kažkada norėjau skiepyti, bet gydytoja ir pulmonologė niekada labai šios įdėjo nepalaikė, mūsų aplinkoje paskiepiję nuo gripo sirgo panašiai kaip mes, iš aplinkos buvo daug informacijos apie neigiamą skiepų praktiką. O pats stipriausias argumentas toks pasąmoninis, pasakojo vyras, kaip jo draugo dukra prastai jautėsi po skiepo, organizmas jautriai sureagavo su aukšta temperatūra ir pan ir kaip tai buvo baisu, na ir prisimenu vis....šiaip jai gydytoja rekomenduotu ir pagrįstu neginčijama nauda, skiepyčiau, o dabar NE yra daugiau negu TAIP tai ir liekam nesuskiepija.. Trūksta žinių apie skiepus ir patvirtinimo, kad tai yra absoliutus gėris, tai kam tada daryti, jai galima ir nedaryti  unsure.gif

Ačiū už jūsų nuomonę 4u.gif Aš svarstymuose, nes pulmonologė primygtinai rekomendavo..... BA atsiradimą įvardijo būtent kaip gripo komplikaciją g.gif mano sesuo jau 9 metai kaip skiepijasi ir neserga visai, arba labai silpnai, o prieš tai sirgdavo labai stipriai. Mąstysiu..... reiks pasiklausyti širdies biggrin.gif
Atsakyti
mes nesiskiepijame nei vienas. ir gydytoja vaiko net parekomendavo visai jokių skiepų.
gripo skiepas man nelogiškas. bet čia tik mano šeimos nuomonė
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 22, 18:11)
ką alergologas sakė?
Atsakyti