QUOTE(crazy woman @ 2014 01 09, 22:09)
Dar kartą sveikos, vis pasiskaitau pasiskaitau, bet parašyt nesugalvoju ką..
Mano zuiliu jau visa savaitė sloga laikos, kosulys toks lyg lojantis prasidėjo ir siandien diena plaučiukuose šniokšt- švilpt pradėjo, kurkia jam ten... Ryt eisim pas savo gyd, žiūrėsim ką pasakys.. Dabar sugirdžiau ventolino ir užmigo..
Susuko man galvą tas Ivaškevičius, nežinau nei kaip gydyt, nei ką daryt.. Ar jo ar savo gyd klausyt, nes gydymas abiejų skiriasi 100%
Kažkaip pasigendu atsiliepimų apie pulmonologus ir alergologus, gal jūs norit pasisakyt pincetas.lt apie gydytojus, ten visai neblogas puslapis, būtų mamoms daug paprasčiau rast, aš ir pati ten kartais parašau..
Dar žiūriu, kad kai kurių jūsų vaikučius alergologai siunčia pas pulmonologus ir LOR, gal mes ne nuo to galo pradėjom, gal vertėtų užsiregistruot pas alergologus?.
o nejūs geriat nuo refliukso nexsium
mums nuo jo ir buvo pablogėjimas
meskit tuos vaistus aš taip padariau per kelias dienas susnormalizavo viskas.
mūsų alergologė padarė tyrimus visus, kad atmestu visas kitas ligas, alergologas, papasakojo, kodėl ir kas ir kaip reguliuoti kaip vaistus, kaip gerti, kaip dozuoti, aš buvau pas Vaičiulioniene.
QUOTE(bevardė @ 2014 01 10, 10:20)
Astrauskaitė man patiko, tiesa, pas ją buvau labai labai seniai, dar kai dičkiui mano buvo pusmetukas.
Šiuo metu vaikas nekosti, ramuma, bet dar vartojam po 2 ipurskimus po 125, ir manau visą sausį taip vartosim, nenoriu žaist žiemos metu.
aha apie Astrauskaite ir girdėjau tik gerus atsiliepimus.
niu va gerai, kad ramybės laikas, pas mus ir jau viskas rimsta.
mano pulmonologė ir sako galima nutraukti, bet aš ir linkusi mažinti palaipsniui nes vis dėl to nemaža dozė tokiai mažai merginai 125 mg