Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 01 09, 16:49)
gal per greitai sumažinote g.gif nes jūs neseniai sirgote g.gif
man pulmonologė minėjo po paūmėjimo ar sirgimo reikia purkštis mėnesį. griežtai neleidžia mažinti. manau tikrai ryte dar pridėkite 50mg, arba tada su gydytoju pasitarkite g.gif

mes vasara kai pradėjome mažinti ir kosėti pradėjo, bet necypė ir nešvokštė todėl ir negrįžome ir toliau purškiau  viena karta, bet necypė ir nesikeitė kvepavimas tik pakoščiojo. bet galvoju galėjo būti ir nuo rugščių g.gif

tai man gydytoja ir liepe mazinti dabar 2 sav, paskui visai nuimti. g.gif
Atsakyti
Aš irgi manau arba grįžčiau prie 125 du kartus paroje arba bent vieną kartą 50 kitą 125 duočiau. Per pora dienų per anksti sumažinus dozę gali vaikas pradėt krenkšt. Maniškis būna kad kosėt pradeda kai flakonėlis į pabaigą eina, kaip suprantu sunku sumatuoti tuos 60 įpūtimų, matyt kartais daugiau pasipurškia, nes vos pakeitus naują flakonėlį kosuliai ir krenkštimai pasibaigia. Kas karta ant naujo flakonėlio rašau datą kada jis pradėtas ir seku ypač kai artėja pabaiga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 09 sausio 2014 - 16:19
QUOTE(bevardė @ 2014 01 09, 17:03)
Aš irgi manau arba grįžčiau prie 125 du kartus paroje arba bent vieną kartą 50 kitą 125 duočiau. Per pora dienų per anksti sumažinus dozę gali vaikas pradėt krenkšt. Maniškis būna kad kosėt pradeda kai flakonėlis į pabaigą eina, kaip suprantu sunku sumatuoti tuos 60 įpūtimų, matyt kartais daugiau pasipurškia, nes vos pakeitus naują flakonėlį kosuliai ir krenkštimai pasibaigia. Kas karta ant naujo flakonėlio rašau datą kada jis pradėtas ir seku ypąč kai artėja pabaiga.

tai po tiksliai 60ties iputimu imate nauja flakoneli? mums va siandien butu menuo siam flakoneliui -
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 09 sausio 2014 - 16:09
jei vartojote ji du kartus dienoje, nieko nuostabaus kad vaikas negauna pilnos dozės wink.gif Deja taip jau būna. Trauk iš vaistinėlės naują flakoną, pora dienų vieną kartą papuršk 50 ir jei krenkštimas liausis paliksi tik 125 viena kartą paroje is naujo flakonelio wink.gif
Papildyta:
Matai čia taip sutapo, flakonėlis matyt nebeišpučia 125 o tu dar nuėmiai vieną įpurškimą, tai vaikui ir gavosi perdidelis vaisto sumažinimas
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 09, 16:57)
tai man gydytoja ir liepe mazinti dabar 2 sav, paskui visai nuimti. g.gif

teisingai bevadė sako gali būti ir dėl flakonėlio mums ir taip buvo. bet tikrai manau per anksti pradėjote mažinti. aš grįščiau prie dviejų kartų su nauju flakonėliu. man dėl sanatorijos susitaupė aš visada viena flakonėlį turiu visada pilna nauja 125 mg ir alergologė ir pulmonologė neleidžia mažinti per žiema ypač kai aplinkui sergančių daug.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 09, 17:17)
jei vartojote ji du kartus dienoje, nieko nuostabaus kad vaikas negauna pilnos dozės wink.gif Deja taip jau būna. Trauk iš vaistinėlės naują flakoną, pora dienų vieną kartą papuršk 50 ir jei krenkštimas liausis paliksi tik 125 viena kartą paroje is naujo flakonelio wink.gif
Papildyta:
Matai čia taip sutapo, flakonėlis matyt nebeišpučia 125 o tu dar nuėmiai vieną įpurškimą, tai vaikui ir gavosi perdidelis vaisto sumažinimas

aciu mamos, traukiu flakoneli nauja ir gryztam bent dar 2 sav prie 2 iputimu po 125m
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 09, 17:43)
aciu mamos, traukiu flakoneli nauja ir gryztam bent dar 2 sav prie 2 iputimu po 125m

ir pabandykite mažinti lėčiau su 50 mg 4u.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
dar reikes nusipirkti nauja 50-ties. Turiu bet nebuvau uzsizymejus kiek ispurksta doziu, tai gali buti irgi prie pabaigos. Roga- o pas koki pulmonoloa lanketes vilniuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 09 sausio 2014 - 16:59
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 09, 17:59)
dar reikes nusipirkti nauja 50-ties. Turiu bet nebuvau uzsizymejus kiek ispurksta doziu, tai gali buti irgi prie pabaigos. Roga- o pas koki pulmonoloa lanketes vilniuje?

aš nei karto nesilankiau pas pulmonologa vilniuje. pagal žinias ir pagalba mano protui užtenka ir šiaulių, nebloga ji, tik nelabai ji linkusi ekspermentuoti,jei jau paskyrė dozė ir mato, kad padeda, tada net neketina mažinti dozės, bet dėmesinga atlieka tyrimus neskiria antibijotikų, padeda prie susirgimų gydymu, net padaro CRB mums. tai ir neieškojau kitos.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 09, 18:05)
aš nei karto nesilankiau pas pulmonologa vilniuje. pagal žinias ir pagalba mano protui užtenka ir šiaulių, nebloga ji, tik nelabai ji linkusi ekspermentuoti,jei jau paskyrė dozė ir mato, kad padeda, tada net neketina mažinti dozės, bet dėmesinga atlieka tyrimus neskiria antibijotikų, padeda prie  susirgimų gydymu, net padaro CRB mums. tai ir neieškojau kitos.

o as kazkaip maniau, kad esat buve vilniuje smile.gif

tai aisku, jeigu gydymas veiksmingas ir gydytoja esat patenkinta - ko daugiau reikia 4u.gif o as nezinau ka daryt. negi visa atsakomybe ir dozes savo nuoziura duoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 09 sausio 2014 - 17:53
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 09, 18:52)
o as kazkaip maniau, kad esat buve vilniuje smile.gif

tai aisku, jeigu gydymas veiksmingas ir gydytoja esat patenkinta - ko daugiau reikia 4u.gif o as nezinau ka daryt. negi visa atsakomybe ir dozes savo nuoziura duoti doh.gif

aš vilniuje pas alergologe buvau, ji patvirtino BA ir parašė MBA mišrus, t.y. vidutinė sunkumo BA, dar rado mikroplazas ir chlamidijas.

man ir taip atrodo, mamos geriau mato savo vaika ir kaip reaguoja į vaistų mažinima ar didinima. aš nueinu pas gydytoja, nes reikėjo dėl sanatorijos siuntimo pasakiau kaip gydau, aa sako gerai tesiame iki antradienio ateikito po rebilitologo lotuliukas.gif čia mūsų šeimos gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 09, 19:15)
aš vilniuje pas alergologe buvau, ji patvirtino BA ir parašė MBA mišrus, t.y. vidutinė sunkumo BA, dar rado mikroplazas ir chlamidijas.

man ir taip atrodo, mamos geriau mato savo vaika ir kaip reaguoja į vaistų mažinima ar didinima. aš nueinu pas gydytoja, nes reikėjo dėl sanatorijos siuntimo pasakiau kaip gydau, aa sako gerai tesiame iki antradienio ateikito po rebilitologo lotuliukas.gif čia mūsų šeimos gydytoja biggrin.gif

o po to antradienio gydai toliau savo nuoziura? ar gydytojos klausai biggrin.gif
Atsakyti