Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2014 01 05, 23:45)
bet mes refliukso tai neturime g.gif bent jau lor tai atmete. jei butu nuo refliukos tai ar nebutu gerkle raudona?  g.gif ir lor nepastebejo jokiu refliukso pozymiu. Dabar galvojant jei tai butu nuo refliukso, tai rugsciu turetu buti burnoje istisai g.gif db toks vaizdas kad su kazkuom isidures

mums tai toks staigus pliūpsnis jei būna ir viskas, nudegina gerkle vos ne visa.
gali būti, kad įsikišo į gerkle ką ir įsidūrė. na gydytoja ryt jums pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 03, 12:40)
žinot ko pasigedau Bevardės g.gif  jau senokai nebuvo užsukusi, kažin kaip jiems sekasi g.gif

QUOTE(Zirzė @ 2014 01 03, 13:33)
gal Bevarde uzsvente alc.gif  biggrin.gif

Smagu, kad pasigedot. Užbaliavot nelabai užbaliavojau, bet gerklę sugriebė lakstymas per Naujus po lauką pusplikei doh.gif

Vaikai po Kalėdų abu pradėjo stipriai kosėti, bet be švilpimų, tik kosuliai baisūs, mažajam ėmiau Ventolino jau. Bet kažkaip per savaitę viskas ir praėjo, kelis kart atsikoso kartais palakstęs ir vsio. Bet mažius Flexotidą vartoja 2 kartus dienoje po 125. Šį kartą pradžioje buvo sunkus sausas paviršinis kosulys, laimei kad atsiminiau Drocera lašiukus, tai jie puikiai suveikė.

QUOTE(Zirzė @ 2014 01 05, 11:21)
mamos 4u.gif ar kam teko susidurti su stomatitu?

Hexaspray purskalas prieš valgį, nuims skausmą ir vaikas galęs pavalgyti. O šiaip vaistų nėra nuo šios ligos, tiesiog duok daugiau vitamino C, skysčių, ir mano minėto purškalo, nors jis skirtas nuo gerklės, bet labai tinka ir stomatito gydymui. Jei zaizdeles gerai matomos prieinamos ir vaikas leidziasi, butu gerai paimti esensiale forte kapsule ir jos turiniu patepti zaizdeles, labai greitai apgydo. Nenusigaskit kad tai vaistai skirti kepenims, pati ant savo mažiuko išbandžius esu kai jam buvo 1,5 m. Deja ne taip paprasta patepti, nes ten tokia tiršta masė ir seilėtoj burnytėj nelimpa, tai biski nosinele pasausinau tą vietą ir patepiau. Ten kazkokia medz. kuri padeda atsinaujinti lastelem ir zaizdele greiciau uzsitraukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 06 sausio 2014 - 11:53
QUOTE(bevardė @ 2014 01 06, 12:48)
Smagu, kad pasigedot. Užbaliavot nelabai užbaliavojau, bet gerklę sugriebė lakstymas per Naujus po lauką pusplikei  doh.gif

Vaikai po Kalėdų abu pradėjo stipriai kosėti, bet be švilpimų, tik kosuliai baisūs, mažajam ėmiau Ventolino jau. Bet kažkaip per savaitę viskas ir praėjo, kelis kart atsikoso kartais palakstęs ir vsio. Bet mažius Flexotidą vartoja 2 kartus dienoje po 125. Šį kartą pradžioje buvo sunkus sausas paviršinis kosulys, laimei kad atsiminiau Drocera lašiukus, tai jie puikiai suveikė.

nu kaip liuks, kad greitai susitvarkėte 4u.gif
nu ir mes lyg jau galas ligos. ryt pas rebilitologa procedūroms ir į sanatorija. gydytoja sako nu kaip užsakyta, taip sunkiai sirgome doh.gif
Atsakyti
Gal sanatorija pagelbės? Mano mažius irgi sunkokai kosėjo, bet nepalyginsi su tuo kas buvo tarkim prieš du metus. Šį kartą vaikas sureagavo į oro temperatūros pokyčius, mat mūsų namuose labai šilta apie 24 laipsnius, bet vaikai buvo išvykę pas seneslius o ten namie tik 18-19 lapisniu, vat matyt ir sureagavo. Bet net slogos beveik nebuvo, na gal kažkiek. Aišku dar prisidėjo nesveikas maistas švenčių metu, valgymas vėlai, miegas be režimo, tai ir refliuksas suūmėjo, matyt irgi prisidėjo prie kosulio.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 06, 12:48)
Smagu, kad pasigedot. Užbaliavot nelabai užbaliavojau, bet gerklę sugriebė lakstymas per Naujus po lauką pusplikei  doh.gif

Hexaspray purskalas prieš valgį, nuims skausmą ir vaikas galęs pavalgyti. O šiaip vaistų nėra nuo šios ligos, tiesiog duok daugiau vitamino C, skysčių, ir mano minėto purškalo, nors jis skirtas nuo gerklės, bet labai tinka ir stomatito gydymui. Jei zaizdeles gerai matomos prieinamos ir vaikas leidziasi, butu gerai paimti esensiale forte kapsule ir jos turiniu patepti zaizdeles, labai greitai apgydo. Nenusigaskit kad tai vaistai skirti kepenims, pati ant savo mažiuko išbandžius esu kai jam buvo 1,5 m. Deja ne taip paprasta patepti, nes ten tokia tiršta masė ir seilėtoj burnytėj nelimpa, tai biski nosinele pasausinau tą vietą ir patepiau. Ten kazkokia medz. kuri padeda atsinaujinti lastelem ir zaizdele greiciau uzsitraukia.

aciu visoms uz patarimus del stomatito. Manau jau beveik 100% esu tikra del jo, nes vakar dar aptikau kelius mazus paberimus ant gerkles liezuvelio. BEt siandien ryte ju jau nebebuvo g.gif o tepiau tik su dentanox. Tiesa del zaisdeles - ji kazkokia idomi buvo.Ne kaip tikra zaizdele g.gif nemoku paaiskinti. Lyg butu poodine zaisele -neatvira. Toks kaip labai stiprus sutrenkimas ir raudona beveik kruvina kraujosruva bet nekraujuojanti g.gif salia tos "zaizdeles" is keliu puse po kelis raudonus taskelius ir vienas taskelis lyg koks spuogelis vandeningas g.gif I nuplikima tikrai nebuvo panasu, gerklyte ir visa burna svari tik tie idomus taskiukai lyg berimai. bet viskas jau mazeja.Ir manau iki rytojaus bus like vos vos zymeles.

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 06, 14:12)
Gal sanatorija pagelbės? Mano mažius irgi sunkokai kosėjo, bet nepalyginsi su tuo kas buvo tarkim prieš du metus. Šį kartą vaikas sureagavo į oro temperatūros pokyčius, mat mūsų namuose labai šilta apie 24 laipsnius, bet vaikai buvo išvykę pas seneslius o ten namie tik 18-19 lapisniu, vat matyt ir sureagavo. Bet net slogos beveik nebuvo, na gal kažkiek. Aišku dar prisidėjo nesveikas maistas švenčių metu, valgymas vėlai, miegas be režimo, tai ir refliuksas suūmėjo, matyt irgi prisidėjo prie kosulio.

mums sanatorija visada padeda sustiprėti.
mes susirgome iškarto po kalėdų tai matyt irgi šventės, lėkimas, dovanos ir viska kita. nu šis kartas tikrai sunku. jau maniau, kad geriau šast pietų miegas vėl karkia doh.gif vėl sunkiau kvepuoti, laukiu jau procedūrų gal nors kiek palengvės, noriu šalčio, kad tą drėgmę sutrauktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 06, 14:12)

o nesibaiminate del tokios silumos namie? man visi aplinkiniai sako, kad pas mus per silta ir tai ne i nauda Deivido sveikatai, nors namie buna 22-23 laipsniai g.gif
Atsakyti
Nea nesibaiminam smile.gif Mums šiluma kaulų nelaužo. Vaikų miegamuosiuose kiek vėsiau- ten stengiuos palaikyti 22 laipsnius. Matai, mūsų namie langai seni, ne plastikiniai, tai labai gerai namas ventiliuojasi ir sumažinus šilumą greitai atšala. Bet pirmame aukše kur daugiausia mūnam tai prišyla ne tik nuo radiatorių, bet ir nuo viryklės kai gaminu ar ką kepu.
Tai kaip ir normaliai, miegam prie maždaug 22, jei būna mažiau, man nosis pradeda pačiai šalti ir tuoj pajuntu kaip už gerklės griebia.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 06, 14:52)
Nea nesibaiminam smile.gif Mums šiluma kaulų nelaužo. Vaikų miegamuosiuose kiek vėsiau- ten stengiuos palaikyti 22 laipsnius. Matai, mūsų namie langai seni, ne plastikiniai, tai labai gerai namas ventiliuojasi ir sumažinus šilumą greitai atšala. Bet pirmame aukše kur daugiausia mūnam tai prišyla ne tik nuo radiatorių, bet ir nuo viryklės kai gaminu ar ką kepu.
Tai kaip ir normaliai, miegam prie maždaug 22, jei būna mažiau, man nosis pradeda pačiai šalti ir tuoj pajuntu kaip už gerklės griebia.

pas mus miegamajame naktim nukrenta iki 18. itariu tai nera labai gerai kai diena bunam prie 22, o nakti prie 18. Bet pas mus sildymas kietu, tai nebent reiktu elektrini laikyti pajungus visa nakti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 06, 14:52)

pas mus taip pat, miegamajame ir apie 22
Atsakyti
Musu pečius granulinis, tai skirtumas ženklus nuo briketų. Galima ilgiau palaikyti pastovią temperatūrą.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 06, 15:47)
Musu pečius granulinis, tai skirtumas ženklus nuo briketų. Galima ilgiau palaikyti pastovią temperatūrą.

ir as svajoju apie sita geri smile.gif
Atsakyti