Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 01 01, 11:56)
Su Naujais metais  wink_3.gif

tai jau išrašė Nexium biggrin.gif
labai stebėk, nes mano merginai po 2 parų prasidėjo astmos priepoliai.
sėkmės jums 4u.gif

Aha, mūsų šeimos gyd šitą paskyrė.. Pabandysiu duot pora dienų ir viliuosi kad nebus šalutinio poveikio.. Kažkaip su tais vaistų šalutiniais poveikiais tai siaubas: nuo vienų viduriuoja, nuo kitų, vemia, nuo trečių beria... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2014 01 01, 18:27)
Aha, mūsų šeimos gyd šitą paskyrė.. Pabandysiu duot pora dienų ir viliuosi kad nebus šalutinio poveikio.. Kažkaip su tais vaistų šalutiniais poveikiais tai siaubas: nuo vienų viduriuoja, nuo kitų, vemia, nuo trečių beria...  doh.gif

tai vat su tais vaistais su tais ekspermentais, labiausiai kenčia vaikas doh.gif ir piniginė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 12 30, 22:36)

Rezultate gavom recepta alerginiam vaistui AERIUS nuo kurio mano vaikas žiauriai apsividuriavo ir teko jį nutraukt. Tuo ir baigėsi kosulių gydymas dar neprasidejes...

mano alergiškas mažiukas iš viso jokių sirupinių negeria, visi antihistamininiai tabletėmis, dabar geria zyrteką tabletinį, dar neblogas claritinas, bet maniškiui jis netiko

QUOTE(Duti @ 2013 12 31, 07:04)
O man apie tuos lopus galit plačiau - kur daro, kam daro, kiek daro?

nes musm darė tuos taškinius (vaikui 3,5), tai alergija dulkių erkutėms (toks jausmas kad jei visus ištirtų, tai visi joms alergiški, tai aš čia nelabai kreipiu dėmesį) ir katėms (čia irgi abejoju, nes iki 2 m. kol sėdėjo namie ir tampė pas močiutę katiną už ūsų, viskas buvo OK).
galvoju pasidaryt platesnį alergijos tyrimą, nes kažkaip kad mums kažkas alerginio pobūdžio, tai man labai panašu...

su mažiuku nuo pat pradžios važinėjam į CD8 kliniką Kaune, tai privati klinika, kurioje dirba gydytoja pulmonologė-alergologė viename. Daro ji ir dūrio mėginius ir lopus deda, laukti eilės beveik nereikia, todėl man patinka.
Maniškiui kraujo tyrimai iš viso beveik niekam alergijos nerodė
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 01, 18:14)
purškiamės ventolina 3 kart dienoje, ryte ir vakare prieš fliksotida, tada palengvi kvepavima, koso tirštai girdisi karkalai bet nedideli ir keista, kad ji nenori kosyti, o turiu prašyti, pamasažuoju arba kai supyksta vergdama koso ir viskas  g.gif

tai duociau brontexo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 01, 21:51)
tai duociau brontexo 4u.gif

pasidarėme masažiuka, papykom pakosijome, matosi reikia pagalbos jai. bet ant nakties neduosiu duosiu ryt ryte, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 01, 21:56)
pasidarėme masažiuka, papykom pakosijome, matosi reikia pagalbos jai. bet ant nakties neduosiu duosiu ryt ryte,  g.gif

taip taip-ant nakties tikrai neduoki 4u.gif paskui neuzsiciaups nuo kosulio 4u.gif as duodu tik atsikelus ryte ir po pietu miego. issikoso iki miego ir buna ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 01, 22:36)
taip taip-ant nakties tikrai neduoki 4u.gif paskui neuzsiciaups nuo kosulio 4u.gif  as duodu tik atsikelus ryte ir po pietu miego. issikoso iki miego ir buna ramu smile.gif

žinok pasitarsiu su gydytoja tegul paklauso. pagrinde vakar nuo pietų ėmiau daužymosi procedūrų, ventolinas, fliksotidas, monkasta lyg jau ryte neblogai, net kvepuoja geriau. žo bandysiu visus masažus, daužymus ir procedūras.
ačiū 4u.gif
Atsakyti
as irgi suvokus, kad maniskiui sloga si karta nepraeis be pasekmiu, pradejau duoti monkasta. Manau tik del jos mes isvengeme karkalu plauciuose. Kai eisim antradieni pakartotiniam vizitui paprasysiu kad israsytu ateiciai - del visa ko smile.gif
Atsakyti
niekada negalvojau kad asstma tokia gali būti, iššaukia karkima blink.gif sunkus cypentis kvepavimas blink.gif sukvepavimo ventolina prieš pietų miega, pamiegojo ir nuėjome pas gydytoja, sako nieko negirdžiu apart šiurkštų kvepavima. sako jokių karkalų nėra blink.gif tai likau nesupratusi, kodėl aš girdžiu taip po ventolino nieko nesigirdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 02, 17:21)
niekada negalvojau kad asstma tokia gali būti, iššaukia karkima blink.gif sunkus cypentis kvepavimas blink.gif sukvepavimo ventolina prieš pietų miega, pamiegojo ir nuėjome pas gydytoja, sako nieko negirdžiu apart šiurkštų kvepavima. sako jokių karkalų nėra blink.gif tai likau nesupratusi, kodėl aš girdžiu taip po ventolino nieko nesigirdi g.gif

smile.gif tai vadinasi karkaliuku tik tiek kad jie girdisi kai yra uzspausti kvepavimo takai. reiskias jie nesikaupia plauciuose ir sukvepavus ventolina kvepavimo takai prasiplete. Jei dar atsikosejo kad ir karta - nebeliko karkalu ir svokstimo smile.gif tik siurkstesnis kvepavimas smile.gif mums taip pat buvo si karta smile.gif 4u.gif gydytoja sake kad girdi siek tiek plauciuose osima bet kai atsikosejo - jis dingo
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 02, 21:56)
smile.gif tai vadinasi karkaliuku tik tiek kad jie girdisi kai yra uzspausti kvepavimo takai. reiskias jie nesikaupia plauciuose ir sukvepavus ventolina kvepavimo takai prasiplete. Jei dar atsikosejo kad ir karta - nebeliko karkalu ir svokstimo smile.gif tik siurkstesnis kvepavimas smile.gif mums taip pat buvo si karta smile.gif 4u.gif gydytoja sake kad girdi siek tiek plauciuose osima bet kai atsikosejo - jis dingo

va dabar vėl karkia g.gif
per kiek laiko daug maž jums susinormalizavo, pas mus dar neiilgai nuo antradienio čia taip, tai be ventolino nei žingsnio, nes kartais taip karkt pradeda kad ji tik gulėt nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 02, 22:08)
va dabar vėl karkia g.gif
per kiek laiko daug maž jums susinormalizavo, pas mus dar neiilgai nuo antradienio čia taip, tai be ventolino nei žingsnio, nes kartais taip karkt pradeda kad ji tik gulėt nori g.gif

geriant monkasta ir fluditeka, purskiant F ir ventolina bei darant inhaliacijas ir masazus - mazdaug per savaite 4u.gif tik pirmos 3 dienos buvo labai sunkios. Pirma diena istisai kosejo sausais kosulio priepuoliais. I vakara tik atleido. ir paskui po truputi legvejo situacija. tik iki siol jis krenkscia g.gif nervina mane tas krenkstimas g.gif
Atsakyti