Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(kustuce @ 2013 12 30, 16:01)
tai čia mūsų vyresnis susirgo, jam dabar 4 metukai, iki tol nebuvo jokių požymių nei alergijos, nei dusimo, o šią vasarą prasidėjo nuolatinis kosčiojimas ir pilvo skausmai.
O mažiukas, kuris nuo 2 mėn. su astmos priepuoliais gyvena - lyg pamažu sveiksta, nors sunku kažką spręsti, nes rodos lyg pagerėja, o paskui vėl bac. Dabar jam 1.6 mėn. du mėnesius pragyveno be vaistų, nes singulairo negėrė, o dabar paūmėjo vėl

kartais man atrodo, kad jau nieko nežinau, kas kart vis naujo išlenda doh.gif
Atsakyti
Sveikos, po ilgos pertraukos, suvirskinus info pasisakau, ka mums pulmonologas sake... Buvom pas Ivaškevičių.
NA, net galvoju nuo ko pradet.. Žinoma išsiklausinėjo apie sirgimus, ligas, tada tik paziurejes i maziuko oda ir paklauses ar yra seimoje serganciu alergijomis nusiunte pas alergologe. Atliko 13 odos durio meginu, kurie neparode jokios alergijos... Pats pulmonologas linkes viską nurašyt refliuksui, nors aš nelabai tikiu, kad tai būtent ši priežasts. Dar sakė, kad tokio amžiaus vaikams obstrukcijas sukelia ir virusiniai susirgimai.
Del inhaliatoriaus skeptiškai pažiūrėjo, neva išpūstas burbulas, kuris neturi jokios dideles teigiamos naudos, o kai kuriom situacijom viska gali ir pablogint. Esant slapiam kosuliui jo geriau is vis nenaudot, nes tik padidinamas plauciu turis, kuri reikia iskoset ir viskas apsunkinama.. Jis tinkamas naudot tik ligos pradzioj, virsutiniams kvepavimo takams.
Brontex'ui pinigu nemetykit- tokia fraze pasakiau, kai paklause kuo gydomes kosuliui. Ir apskritai nieko plauciuose neisklause, kaip ir musu gyd sake, kad viskas gerai ir toku kosuliu negydo..
Rezultate gavom recepta alerginiam vaistui AERIUS nuo kurio mano vaikas žiauriai apsividuriavo ir teko jį nutraukt. Tuo ir baigėsi kosulių gydymas dar neprasidejes...
PS musu gyd po pulmonologo isvadu paskyre vaistus refliuksui tvarkyt, rugstinguma mazinancius, reiks isbandyt dar sitą brangenybę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 30, 15:38)
Dėkoju už atsakymus, šiandien nuėmiau lopus ir visu gražumu išlindo alergija pienui ir dulkių erkei, nors į dūrio mėginį nei vienas, nei kitas nereagavo. blyn, blyn

O man apie tuos lopus galit plačiau - kur daro, kam daro, kiek daro?

nes musm darė tuos taškinius (vaikui 3,5), tai alergija dulkių erkutėms (toks jausmas kad jei visus ištirtų, tai visi joms alergiški, tai aš čia nelabai kreipiu dėmesį) ir katėms (čia irgi abejoju, nes iki 2 m. kol sėdėjo namie ir tampė pas močiutę katiną už ūsų, viskas buvo OK).
galvoju pasidaryt platesnį alergijos tyrimą, nes kažkaip kad mums kažkas alerginio pobūdžio, tai man labai panašu...
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 12 31, 07:04)
O man apie tuos lopus galit plačiau - kur daro, kam daro, kiek daro?

nes musm darė tuos taškinius (vaikui 3,5), tai alergija dulkių erkutėms (toks jausmas kad jei visus ištirtų, tai visi joms alergiški, tai aš čia nelabai kreipiu dėmesį) ir katėms (čia irgi abejoju, nes iki 2 m. kol sėdėjo namie ir tampė pas močiutę katiną už ūsų, viskas buvo OK).
galvoju pasidaryt platesnį alergijos tyrimą, nes kažkaip kad mums kažkas alerginio pobūdžio, tai man labai panašu...

kaip man aiskino alergologai, alergija nebutinai gali buti igimta. ji gali pasireiksti ir veliau. taipogi ir gyvunams.

jei darysites platesni, ju yra keli, priklausomai nuo jusu kisenes. pasidomekite. yra platesnes alergenu paletes, yra siauresnes. kainos nelabai, bet truputi skiriasi. tad savo mieste nepatingekite issiaiskinti. visa info yra laboratoriju tinklapiuose.
jei namuose turite gyvuna, tai patarciau dar pasidaryti ir toksikaro (kirminu isskiriamu toksinu) tyrima. jis taipogi mokamas. bet bus vienas kraujo emimas. kraujas imamas is venos. geriau tai daryti ryte. ir pries tyrima nieko nevalgyti, apart vandens.
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 12 30, 23:36)
Sveikos, po ilgos pertraukos, suvirskinus info pasisakau, ka mums pulmonologas sake... Buvom pas Ivaškevičių.
NA, net galvoju nuo ko pradet.. Žinoma išsiklausinėjo apie sirgimus, ligas, tada tik paziurejes i maziuko oda ir paklauses ar yra seimoje serganciu alergijomis nusiunte pas alergologe. Atliko 13 odos durio meginu, kurie neparode jokios alergijos... Pats pulmonologas linkes viską nurašyt refliuksui, nors aš nelabai tikiu, kad tai būtent ši priežasts. Dar sakė, kad tokio amžiaus vaikams obstrukcijas sukelia ir virusiniai susirgimai.
Del inhaliatoriaus skeptiškai pažiūrėjo, neva išpūstas burbulas, kuris neturi jokios dideles teigiamos naudos, o kai kuriom situacijom viska gali ir pablogint. Esant slapiam kosuliui jo geriau is vis nenaudot, nes tik padidinamas plauciu turis, kuri reikia iskoset ir viskas apsunkinama.. Jis tinkamas naudot tik ligos pradzioj, virsutiniams kvepavimo takams.
Brontex'ui pinigu nemetykit- tokia fraze pasakiau, kai paklause kuo gydomes kosuliui. Ir apskritai nieko plauciuose neisklause, kaip ir musu gyd sake, kad viskas gerai ir toku kosuliu negydo..
Rezultate gavom recepta alerginiam vaistui AERIUS nuo kurio mano vaikas žiauriai apsividuriavo ir teko jį nutraukt. Tuo ir baigėsi kosulių gydymas dar neprasidejes...
PS musu gyd po pulmonologo isvadu paskyre vaistus refliuksui tvarkyt, rugstinguma mazinancius, reiks isbandyt dar sitą brangenybę  doh.gif

mums praktiškai netiko nei vienas iš skirtų vaistų rugštingumui reguliuoti, tiko tik leliukiškas. dabar pradėjo visi abejoti kad yra refliuksas g.gif LOR išvis skeptiškai sako jums arba alergija arba tikrai astma, tai mums abu yra alergija ir astma, įsitikinome kitu tyrimo metu, užsirašiau kas kardiologe, nes šeimoje turime širdininkų ir ji sakydavo, kad skauda krutine, o kai padarė echo su širdute viskas gerai, o va plaučiukai padidėje deguonies daug sunkiau iškvėpti. pakeitėme astmos gydyma tfu tfu neblogai, dabar sergame ir viskas gerokai lengviau, švilpia bronchai ir atrodo nusileido ir yra karkalų, nors vakar jų nebuvo, šiandiena jau yra, bet aš sakau liuks, nes per 2,5 mėnesio per tris sirgimus pirma karta nusileido, tai sakyčiau neblogai. mums Aerius padeda. sunkiausia rasti priežastį ir ją pašalinti linkiu rasti ir kad palengvėtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 12 30, 23:36)
PS musu gyd po pulmonologo isvadu paskyre vaistus refliuksui tvarkyt, rugstinguma mazinancius, reiks isbandyt dar sitą brangenybę  doh.gif

tas Ivaskevicius is proto eina su tuo refliuksu doh.gif
vakar deivido ydytojai pasakiau, kad jis linkes nurasyti net Lor pastebejima,kad refliukso pozymiu nera. Sake jau ne vienas is jo ateina su tokiom nuostatom doh.gif pas ji daugiau nebeisiu schmoll.gif tik jo deka mes dabar turime paumejima. Liepe nutraukti F kai as abejojau ir tik sumazinau doze. tik pasigavo sloga ir is karto i bronchita doh.gif o vartojant F mums ir soga praeidavo per kelias dienas ir issisukdavom be kosuliu. Jis taip pat atmete musu astma, jo manymu kad musu beda yra adenoidai ir refliuksas. Vakar dar seimos gydytoja mane nuramino, kad deivido kosulys tikrai yra astminis. Ji jau mus gydo metus laiko, tad tikrai zino musu istorija
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 12 31, 13:32)
tas Ivaskevicius is proto eina su tuo refliuksu doh.gif
vakar deivido ydytojai pasakiau, kad jis linkes nurasyti net Lor pastebejima,kad refliukso pozymiu nera. Sake jau ne vienas is jo ateina su tokiom nuostatom doh.gif pas ji daugiau nebeisiu schmoll.gif tik jo deka mes dabar turime paumejima. Liepe nutraukti F kai as abejojau ir tik sumazinau doze. tik pasigavo sloga ir is karto i bronchita doh.gif o vartojant F mums ir soga praeidavo per kelias dienas ir issisukdavom be kosuliu. Jis taip pat atmete musu astma, jo manymu kad musu beda yra adenoidai ir refliuksas. Vakar dar seimos gydytoja mane nuramino, kad deivido kosulys tikrai yra astminis. Ji jau mus gydo metus laiko, tad tikrai zino musu istorija

su tuo refliuksu jau tikrai, toks jausmas, kad visi jį turi doh.gif o neatlieka tyrimų kitom ligom atmesti niekas nedaro doh.gif mes ir begydydami refliuksas tai tokį priepolį apturėjome kad oho doh.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais, mergaitės wink_3.gif Na, turbūt reiks užsiregistruot pas ką nors kitą doh.gif
Pabandysiu nuo rytojaus sugirdyt 7 dienas nuo rūgštingumo, jei nepadės važiuosim vėl.. Dar Ivaškevičius davė savo tel nr, paskambint jei kls kokių klausimų, bet net nežinau ar verta?.. g.gif
Bet jau vaistų brangumas, už pora pakiukų miltelių beveik 10 Lt sumokėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2014 01 01, 02:35)
Su Naujais Metais, mergaitės  wink_3.gif  Na, turbūt reiks užsiregistruot pas ką nors kitą  doh.gif
Pabandysiu nuo rytojaus sugirdyt 7 dienas nuo rūgštingumo, jei nepadės važiuosim vėl.. Dar Ivaškevičius davė savo tel nr, paskambint jei kls kokių klausimų, bet net nežinau ar verta?..  g.gif
Bet jau vaistų brangumas, už pora pakiukų miltelių beveik 10 Lt sumokėjau  doh.gif

Su Naujais metais wink_3.gif

tai jau išrašė Nexium biggrin.gif
labai stebėk, nes mano merginai po 2 parų prasidėjo astmos priepoliai.
sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Patarkit kuo skatinti iškosyti doh.gif ACC nepadeda, Fluditec nepadeda, inchaliuoju su fiziologiniu neblogai, koso čiut čiut doh.gif tokio astmos paūmėjimo seniai beturėjome, net pietų miegas be ventolino neįmanomas nes ten cypia švilpia net šalia būnant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 01, 17:31)
Patarkit kuo skatinti iškosyti doh.gif ACC nepadeda, Fluditec nepadeda, inchaliuoju su fiziologiniu neblogai, koso čiut čiut doh.gif tokio astmos paūmėjimo seniai beturėjome, net pietų miegas be ventolino neįmanomas nes ten cypia švilpia net šalia būnant unsure.gif

kosuli skatina tai brontexas. Duoki mergaitei 2k dienoj. tik ne pries miega smile.gif Acc neskatina. Jis tik palengvina iskosejima.

bet galbut pas ja nera ko iskoset g.gif paburke kvepavimo takai tai ir snypscia kvepuojant. Patarciau purksti po 2 iputimus kas 3val ventolino kelias dienas. prie jo duociau brontexo jei tikrai itariat kad kazka turi iskoseti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 sausio 2014 - 17:06
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 01, 18:04)
kosuli skatina tai brontexas. Duoki mergaitei 2k dienoj. tik ne pries miega smile.gif Acc neskatina. Jis tik palengvina iskosejima.

bet galbut pas ja nera ko iskoset g.gif paburke kvepavimo takai tai ir snypscia kvepuojant. Patarciau purksti po 2 iputimus kas 3val ventolino kelias dienas. prie jo duociau brontexo jei tikrai itariat kad kazka turi iskoseti g.gif

purškiamės ventolina 3 kart dienoje, ryte ir vakare prieš fliksotida, tada palengvi kvepavima, koso tirštai girdisi karkalai bet nedideli ir keista, kad ji nenori kosyti, o turiu prašyti, pamasažuoju arba kai supyksta vergdama koso ir viskas g.gif
Atsakyti