QUOTE(crazy woman @ 2013 12 30, 23:36)
Sveikos, po ilgos pertraukos, suvirskinus info pasisakau, ka mums pulmonologas sake... Buvom pas Ivaškevičių.
NA, net galvoju nuo ko pradet.. Žinoma išsiklausinėjo apie sirgimus, ligas, tada tik paziurejes i maziuko oda ir paklauses ar yra seimoje serganciu alergijomis nusiunte pas alergologe. Atliko 13 odos durio meginu, kurie neparode jokios alergijos... Pats pulmonologas linkes viską nurašyt refliuksui, nors aš nelabai tikiu, kad tai būtent ši priežasts. Dar sakė, kad tokio amžiaus vaikams obstrukcijas sukelia ir virusiniai susirgimai.
Del inhaliatoriaus skeptiškai pažiūrėjo, neva išpūstas burbulas, kuris neturi jokios dideles teigiamos naudos, o kai kuriom situacijom viska gali ir pablogint. Esant slapiam kosuliui jo geriau is vis nenaudot, nes tik padidinamas plauciu turis, kuri reikia iskoset ir viskas apsunkinama.. Jis tinkamas naudot tik ligos pradzioj, virsutiniams kvepavimo takams.
Brontex'ui pinigu nemetykit- tokia fraze pasakiau, kai paklause kuo gydomes kosuliui. Ir apskritai nieko plauciuose neisklause, kaip ir musu gyd sake, kad viskas gerai ir toku kosuliu negydo..
Rezultate gavom recepta alerginiam vaistui AERIUS nuo kurio mano vaikas žiauriai apsividuriavo ir teko jį nutraukt. Tuo ir baigėsi kosulių gydymas dar neprasidejes...
PS musu gyd po pulmonologo isvadu paskyre vaistus refliuksui tvarkyt, rugstinguma mazinancius, reiks isbandyt dar sitą brangenybę
mums praktiškai netiko nei vienas iš skirtų vaistų rugštingumui reguliuoti, tiko tik leliukiškas. dabar pradėjo visi abejoti kad yra refliuksas
LOR išvis skeptiškai sako jums arba alergija arba tikrai astma, tai mums abu yra alergija ir astma, įsitikinome kitu tyrimo metu, užsirašiau kas kardiologe, nes šeimoje turime širdininkų ir ji sakydavo, kad skauda krutine, o kai padarė echo su širdute viskas gerai, o va plaučiukai padidėje deguonies daug sunkiau iškvėpti. pakeitėme astmos gydyma tfu tfu neblogai, dabar sergame ir viskas gerokai lengviau, švilpia bronchai ir atrodo nusileido ir yra karkalų, nors vakar jų nebuvo, šiandiena jau yra, bet aš sakau liuks, nes per 2,5 mėnesio per tris sirgimus pirma karta nusileido, tai sakyčiau neblogai. mums Aerius padeda. sunkiausia rasti priežastį ir ją pašalinti linkiu rasti ir kad palengvėtu