Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Maniskiui kolkas niekas nepadeda atsikoseti verysad.gif girdisi slapias bet neina jam iskoset. Kartais net uzsiziaugcioja....Fluditec duodu nuo vakar vakaro. Inchaliuojames ir masazuojames.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 19, 22:58)
Maniskiui kolkas niekas nepadeda atsikoseti verysad.gif girdisi slapias bet neina jam iskoset. Kartais net uzsiziaugcioja....Fluditec duodu nuo vakar vakaro. Inchaliuojames ir masazuojames.

sveikos 4u.gif
kaip šiandiena jaučiattės g.gif
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 19, 15:40)
Vilniuje privačiai ir Antakalnio alergologiniam dirba puiki alergologė ir klinikinė imunologė Nemira Vaičiulionienė  thumbup.gif

nepatikėsite, gavau rytdienai talona, kažkas atsisakė ir aš iškarto paskambinau. ir kaip tik pas ją papuolėme nereikėjo net prašytis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 21, 10:49)
nepatikėsite, gavau rytdienai talona, kažkas atsisakė ir aš iškarto paskambinau. ir kaip tik pas ją papuolėme nereikėjo net prašytis.  4u.gif
reiškia taip ir reikėjo thumbup.gif

Sergantiems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 21, 11:11)
reiškia taip ir reikėjo  thumbup.gif
Sergantiems po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip matyt 4u.gif
nes ir su vaistais nėra gerai naktimis vėl šnorpuoja sukoso. gal pagaliau kažkas pajudės. neduosiu vaistų bus para laiko be jų gal užteks nuo alergijos vaistus. su astmos vaistais nuvyksime. kaip laukiu sakau gal pajudės viskas.
Atsakyti
Turi viskas pajudėti. Nesirkit, nors kai už lanko toks oras, vargu ar įmanoma išvengti ligų. Va ir mano mažius šiandien atsikėlė su skaudančia galva, bet kai pasiūliau pasilikti namuose, kažkaip greitai ašaros dingo ir galvos taip stipriai nebeskaudėjo. Žiūrėsiu koks grįš iš mokyklos, vakar visą dieną pralakstė lauke o oras buvo tikrai prastas, bet namo negalėjau parvyti, nes tik vakar senelis vaikams nupirko mažą šunytį. Vakare jau jutau kad balsas prikimo, išsitraukiau junior angin, vakar prieš meigą vieną gavo , šiandien ryte suspėjo dvi sučiulpt, grįžus iš mokyklos dar liepiau pasiimt į burnytę ir žiūrėsiu kas čia bus.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 21, 11:22)
taip matyt  4u.gif
nes ir su vaistais nėra gerai naktimis vėl šnorpuoja sukoso. gal pagaliau kažkas pajudės. neduosiu vaistų bus para laiko be jų gal užteks nuo alergijos vaistus. su astmos vaistais nuvyksime. kaip laukiu sakau gal pajudės viskas.
jei daryt tyrimus, negalima sav. duot vaistų g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 21, 12:57)
Turi viskas pajudėti. Nesirkit, nors kai už lanko toks oras, vargu ar įmanoma išvengti ligų. Va ir mano mažius šiandien atsikėlė su skaudančia galva, bet kai pasiūliau pasilikti namuose, kažkaip greitai ašaros dingo ir galvos taip stipriai nebeskaudėjo. Žiūrėsiu koks grįš iš mokyklos, vakar visą dieną pralakstė lauke o oras buvo tikrai prastas, bet namo negalėjau parvyti, nes tik vakar senelis vaikams nupirko mažą šunytį. Vakare jau jutau kad balsas prikimo, išsitraukiau junior angin, vakar prieš meigą vieną gavo , šiandien ryte suspėjo dvi sučiulpt, grįžus iš mokyklos dar liepiau pasiimt į burnytę ir žiūrėsiu kas čia bus.

mano ir įtartina doh.gif
neįsisrkite 4u.gif

QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 21, 13:12)
jei daryt tyrimus, negalima sav. duot vaistų  g.gif

na žiūrėsime ką pasakys g.gif svarbiausia papuolėme pas ją daugiau gal bus greičiau veiksmas vyks g.gif nieko neklausė ar vartojame kokius vaistus g.gif pamenu su dičkiu užteko paros nevartoti sakė gerai jei taip sunku g.gif na laukiu rytdienos ką patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 21, 13:16)

na žiūrėsime ką pasakys g.gif svarbiausia papuolėme pas ją daugiau gal bus greičiau veiksmas vyks g.gif nieko neklausė ar vartojame kokius vaistus g.gif pamenu su dičkiu užteko paros nevartoti sakė gerai jei taip sunku g.gif na laukiu rytdienos ką patars g.gif
Sėkmes 4u.gif
jei matys kad situacija sunki, gal iškarto ir nukreipimą duos į ligoninę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 21, 13:34)
Sėkmes 4u.gif 
jei matys kad situacija sunki, gal iškarto ir nukreipimą duos į ligoninę  4u.gif

ačiū. vat to ir labiausiai noriu į ligonine, tada bent tyrimus padarys daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 21, 10:49)
sveikos 4u.gif
kaip šiandiena jaučiattės g.gif

musu padeti nepasikeite schmoll.gif nuo ketvirtadienio vis dar negalime atsikoseti. Ryt einam pas gydytoja. Naktimis tai uzeina stiprus kosulio priepuoliai. numalsina tik ventolino du iputimai. ir tai tik 3-4 valandom unsure.gif siandie ryte isgirdau ir svokstima verysad.gif

katik uzsirasiau lapkricio 4d pas kita pulmonologa. bus lygiai 2men po paskutinio apsilankymo ir vaistu paskyrimo. ziuresiu ka pasakys naujo g.gif ar palaimins mano nora purksti F trecia menesi ar ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 21 spalio 2013 - 13:31
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 21, 14:24)
musu padeti nepasikeite schmoll.gif  nuo ketvirtadienio vis dar negalime atsikoseti. Ryt einam pas gydytoja. Naktimis tai uzeina stiprus kosulio priepuoliai. numalsina tik ventolino du iputimai. ir tai tik 3-4 valandom unsure.gif siandie ryte isgirdau ir svokstima verysad.gif

sveikatytės, svarbiausia, kad pradėtu gerėti ir sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 21, 14:31)
sveikatytės, svarbiausia, kad pradėtu gerėti ir sveikite 4u.gif

aciu 4u.gif Jums sekmes atliekant tyrimus.

o idomu ar pulmonologas gali ir turi teise israyti siuntima pas alergologa? nes mane D. nosytes paburkimas jau labai neramina unsure.gif
Atsakyti