Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Na maniškiui dažnai kosulys atsiranda ir be slogos ir va būten tokiu atveju Husteel suveikia wink.gif Gal kokį virusiuką (ne peršalimo) pasigavo ir bronchai sureagavo?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 12 12, 14:30)

man nepatinka, kad ta pati sesele, nes kai gydytojas klause, kas jums ta sake ar ana, gi man net baisu pagalvoti, kad ta pati sesele paskui atreportuoja Jusienei viska doh.gif

o jus prisiminkit, kad sakote tiesa, gi neinat pas gydytja tam, kad Jušeine apkalbėti, o tam kad vaikui padėti.
dar lengviau būtu, jai įsivaizduotute, kad tiesiog negavot talonėlio tai pas Jušienę tai pas kitą gyd atėjote smile.gif

QUOTE(crazy woman @ 2013 12 12, 15:33)

Na, svarbiausia kad išaiškintų tinkamai, ne taip kaip inkstus echoskopuoojant nei zodzio gyd nepratare, tik pasake- dazniau darykit slapimo tyrimus  doh.gif  Čia tai apsalus buvau, paskui savo gyd kamantinėjau grįžusi namo

o gal reikia konkrečiai paklausti gydytojo?
nors žinau kad būna situaciju, kad net paklausti nedrąsu, jausmas, kad maišai gydytojui savo niekalasi, o jau atvažiuoji namo ir pradedi galvoti, kad reikėjo kažkaip drąsiau situaciją valdyti
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 12 12, 12:23)
pas vaiką? ne pas mama? kodėl čia taip?

vienai mamai iš mūsų Sm nelabai patiko jos bendravimas, bet man ji labai pritiko.
tai aišku pasikonsultuokite, mes tai kai gulėjom pas jį skyriuje sakau, ko paklausi visko gausi, gerai, išsamiai paaiškindavo, nieko nebūčiau pasakius apie ji neigiamo, bet kai atsitiktinė moteris papasakojo savo patirimus kitaip jau galvoju. gal jis kokias naujas metodikas labai išbandyti nori
pas vaiką, nuo 7metukų po to kai reanimacijoj plaučius ventiliavo verysad.gif

Pas mus dabar t.p. sausas kosulys, gyd. apžiūrėjo, sako slogyte bėga gerklyte, o vaikui nei nosis užgulta, nei ką... nors kvėpavimas šiurkštus, bet karkalų nėra.

Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 12 12, 17:21)
o jus prisiminkit, kad  sakote tiesa, gi neinat pas gydytja tam, kad Jušeine apkalbėti, o tam kad vaikui padėti.
dar lengviau būtu, jai įsivaizduotute, kad tiesiog negavot talonėlio tai pas Jušienę tai pas kitą gyd atėjote smile.gif
o gal reikia konkrečiai paklausti gydytojo?
nors žinau kad būna situaciju, kad net paklausti nedrąsu, jausmas, kad maišai gydytojui savo niekalasi, o jau atvažiuoji namo ir pradedi galvoti, kad reikėjo kažkaip drąsiau situaciją valdyti

tai tame ir reikalas, kad klausi paskui jau pas gyd ar viskas gerai, o jis kaip prisuktas tą patį kartoja: viskas gerai, dažniau darykit slapimo tyrimus doh.gif

Na, bet tema ne apie tai, aš ir laukiu pirmadienio ir bijau... unsure.gif
Atsakyti
mergaitės gavau pakartotinus tyrimus dėl chlamidijų ir mikroplazų. chlamidijas išnaikinome, o mikroplazos dar padvigubėjo, sugėrėme daugiau prieš mėnesį Klacid o vistiek tokie skaičiai doh.gif ir tik dabar gavau tyrimus, gydytoja dirbs tik pirmadienį po piet tai jau reiks laukti vėl antibijotikų kurso doh.gif slogytė vėl, vėl pakosinėjame, bet galvoju nuo slogytės bėga įburna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 12 13, 19:16)
mergaitės gavau pakartotinus tyrimus dėl chlamidijų ir mikroplazų. chlamidijas išnaikinome, o mikroplazos dar padvigubėjo, sugėrėme daugiau prieš mėnesį Klacid o vistiek tokie skaičiai doh.gif ir tik dabar gavau tyrimus, gydytoja dirbs tik pirmadienį po piet tai jau reiks laukti vėl antibijotikų kurso doh.gif slogytė vėl, vėl pakosinėjame, bet galvoju nuo slogytės bėga įburna g.gif
iš pirmo karto tas brudas retai kada pasitraukia doh.gif reikia pasisemt kantrybės
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 12 13, 21:00)
iš pirmo karto tas brudas retai kada pasitraukia  doh.gif reikia pasisemt kantrybės

kaip nors kaip nors.
reikia, po naujų iškarto vežu vaika į sanatorija, vaikų bus mažai, procedūrų bus daugiau pastiprėti, nes man darbas spaudžia o mažylė vis serga unsure.gif
Atsakyti
Roga- eina sau....o del to vis kyla slogos ar tik kosuliai?

Manisksi siryt pradejo slapiai koseti g.gif nieko nesuprantu is kur ir kodel. Skystinu g.gif plius purskiu du kartus F po 125 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 12 13, 22:09)
Roga- eina sau....o del to vis kyla slogos ar tik kosuliai?

Manisksi siryt pradejo slapiai koseti g.gif nieko nesuprantu is kur ir kodel. Skystinu g.gif plius purskiu du kartus F po 125 g.gif

amžinai gerklė raudona ir nosis varva arba paburkusi, aišku ir alergija, bet ir tos bakterijos kankina. rekordas 10 dienų be ligų doh.gif o čia šetau, kad nori mikroplazos iš pasiutimo auga unsure.gif

stiprėkite 4u.gif , jau aš nieko nežinau, mes sergam ir sergam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 12 10, 09:04)
Natūralūs produktai mano manymu yra tik šviežia daržovė ar vaisius iš savo sodo, tinkamas maistas, grūdinimas ir pan, o visi sirupai, kapsulės ar tabletės su jokiu natūralumu man neasocijuojasi.
Štai jūsų rekomenduojamo preparato sudėtis. O čia ne chemija? Kodėl vaistus vadinate chemija, o sintetinius vitaminus jau nebe?

Kas yra jūsų vitamine B-12? Jei pakuotėje parašyta „cyanocobalamin“, ciankobalaminas, tai yra pigi, sintetinė cheminė medžiaga, pagaminta laboratorijoje naudojant cianidą.
Vienos tabletės sudėtis:
Vitaminas C (askorbo rūgštis)  12,5mg  28% RPN
Vitaminas PP (nikotino rūgštis)  3,0mg  23% RPN
Vitaminas E (tokoferolis)  2,5mg  36% RPN
Beta karotenas  0,75mg 
Vitaminas B6 (piridoksinas)  0,325mg  23% RPN
Vitaminas B2 (riboflavinas)  0,325mg  23% RPN
Vitaminas B1 (tiaminas)  0,25mg  28% RPN
Vitaminas B9 (folio rūgštis)  0,05mg 
Vitaminas B12 (ciankobalaminas)  0,5mkg  17% RPN
Vitaminas D3 (cholekalciferolis)  0,25mg 
Kalcio vandenilio fosfatas dihidratas (atitinka 5mg kalcio [0,7% RPN] ir 4mg fosforo [0,5% RPN])  22mg 
Natrio tripolifosfatas (atitinka 1mg fosforo)  4mg  0,1% RPN
Vario sulfatas (atitinka 50mkg vario)  0,23mg  25% RPN
Chromo orotatas (atitinka 1mkg chromo)  13,5mkg  0,4% RPN
Geležies gliukonatas (atitinka 0,03mg geležies)  0,246mg  0,3% RPN
Natrio fluoridas (atitinka 37mkg fluoro)  97mkg  13% RPN
Magnio karbonatas (atitinka 1mg magnio)  4,3mg  0,4% RPN
Mangano karbonatas (atitinka 0,1mg mangano)  0,23mg  2,5% RPN
Natrio selenitas (atitinka 1mkg seleno)  2,2mkg  1,4% RPN
Cinko oksidas (atitinka 0,375mg cinko)  0,54mg  5,4% RPN
Vartojimo indikacijos. Biologiškai aktyvus maisto papildas vaikams nuo 3 metų, galintis praturtinti kasdienę mitybą vitaminais ir mikroelementais intensyvaus vaiko organizmo vystymosi ir augimo laikotarpiu, didinantis bendrą atsparumą.
Kuo mažiau sintetinio brudo kišime vaikams tuo bus geriau wink.gif Ačiū Vilma vision, kad prisijungėt vien pareklamuoti savo produktą, bet stebukjlais, kad maisto papildai išgydo BA aš netikiu, tikiuosi ir kitos protingos mamos tuo nepatikės.
Maniškiui antibiotikai suveikė- slogos nulis, kosulio neliko, tfu tfu tfu... O ir apetitas grįžta po biškį. Va ką reiškia du metus antibiotikų nevartot, mikliai suveikė. Tikiuosi labai kad ir vėl ilgam juos pamiršim.

Atsakyti
QUOTE(vilmavision @ 2013 12 15, 20:07)

g.gif g.gif g.gif gal reiktu pranesti apie spama ir reklama? g.gif
Atsakyti
Baik Zirze, čia mums taip priminė, kad tikrai nevertas dėmesio preparatas, juk ne savo pagiriamąją žinutę, o manąją pacitavo smile.gif

Roga, o gal yra kokia galimybė pasidaryti antibiograma, kad nustatytų koks konkrečiai antibiotikas užmuštų tą brudą, nes matyt ne visi antibiotikai veikia, tai kad nežaist ir nemėgins veltui kelių, geriau tyrimą pasidaryt ir jau griebt iš karto tinkamais antibiotikais. Pasiklausinėk toj laboratorijoj, gal jie žinos apie tokią galimybę.
Atsakyti