Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Natūralūs produktai mano manymu yra tik šviežia daržovė ar vaisius iš savo sodo, tinkamas maistas, grūdinimas ir pan, o visi sirupai, kapsulės ar tabletės su jokiu natūralumu man neasocijuojasi.
Štai jūsų rekomenduojamo preparato sudėtis. O čia ne chemija? Kodėl vaistus vadinate chemija, o sintetinius vitaminus jau nebe?

Kas yra jūsų vitamine B-12? Jei pakuotėje parašyta „cyanocobalamin“, ciankobalaminas, tai yra pigi, sintetinė cheminė medžiaga, pagaminta laboratorijoje naudojant cianidą.

Vienos tabletės sudėtis:
Vitaminas C (askorbo rūgštis) 12,5mg 28% RPN
Vitaminas PP (nikotino rūgštis) 3,0mg 23% RPN
Vitaminas E (tokoferolis) 2,5mg 36% RPN
Beta karotenas 0,75mg
Vitaminas B6 (piridoksinas) 0,325mg 23% RPN
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0,325mg 23% RPN
Vitaminas B1 (tiaminas) 0,25mg 28% RPN
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 0,05mg
Vitaminas B12 (ciankobalaminas) 0,5mkg 17% RPN
Vitaminas D3 (cholekalciferolis) 0,25mg
Kalcio vandenilio fosfatas dihidratas (atitinka 5mg kalcio [0,7% RPN] ir 4mg fosforo [0,5% RPN]) 22mg
Natrio tripolifosfatas (atitinka 1mg fosforo) 4mg 0,1% RPN
Vario sulfatas (atitinka 50mkg vario) 0,23mg 25% RPN
Chromo orotatas (atitinka 1mkg chromo) 13,5mkg 0,4% RPN
Geležies gliukonatas (atitinka 0,03mg geležies) 0,246mg 0,3% RPN
Natrio fluoridas (atitinka 37mkg fluoro) 97mkg 13% RPN
Magnio karbonatas (atitinka 1mg magnio) 4,3mg 0,4% RPN
Mangano karbonatas (atitinka 0,1mg mangano) 0,23mg 2,5% RPN
Natrio selenitas (atitinka 1mkg seleno) 2,2mkg 1,4% RPN
Cinko oksidas (atitinka 0,375mg cinko) 0,54mg 5,4% RPN
Vartojimo indikacijos. Biologiškai aktyvus maisto papildas vaikams nuo 3 metų, galintis praturtinti kasdienę mitybą vitaminais ir mikroelementais intensyvaus vaiko organizmo vystymosi ir augimo laikotarpiu, didinantis bendrą atsparumą.

Kuo mažiau sintetinio brudo kišime vaikams tuo bus geriau wink.gif Ačiū Vilma vision, kad prisijungėt vien pareklamuoti savo produktą, bet stebukjlais, kad maisto papildai išgydo BA aš netikiu, tikiuosi ir kitos protingos mamos tuo nepatikės.

Maniškiui antibiotikai suveikė- slogos nulis, kosulio neliko, tfu tfu tfu... O ir apetitas grįžta po biškį. Va ką reiškia du metus antibiotikų nevartot, mikliai suveikė. Tikiuosi labai kad ir vėl ilgam juos pamiršim.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2013 12 09, 12:33)
Nesu tikra, bet man atrodo, kad operuoja visiškai sveikus vaikus. Jei tai tiesa, tai Jums teks pirmą pasveikti. Vis tik pasiskambinkit gydytojui ir išsiaiškinkite šį momentą.

žinau, kad visiškai sveikus operuoja, mums operacija vasario 19 smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 12 09, 15:17)

buvom siandien pas pulmonologa Ivaskeviciu. Siek tiek nustebino jo paskymas, kad galime nutraukti felxotida is karto g.gif o ne palaipsniui.

nenoriu apšnekėti, bet kai gulėjom su vaiku ligoninėje (ne dėl plaučių) sutikau viena mama kurį apie Įvaškevičių atiliepė ne pergeriausiai - nugydė vaiką. Kai nuėjo į Antakalnio klinikas gydytoja pasakė, kad akivaizdžiai šis gydytojas pervertina savo galimybės, nes ir jų atveju drastiškai buvo nutrauktas pradetas antibiotikų kursas ir vaikas po dviejų sav ligoninėje išėjo su plaučių uždegimo
karta mes pas jį gulėjom skyriuje, nes buvo šeštadienis ir mūsų Klimantacičienės nebuvo, tai vienas kas gerai jis labai aiškiai atsakydavo į visus klausimus ir leido mums važiuoti namo ir grižti pirmadienį, nes mums paprastas virusas tik buvo

QUOTE(Zirzė @ 2013 12 09, 16:36)
tai ka dabar daryt? gryzti pas Jusiene?
pasak Ivaskeviciaus, dabar nutrauksime vaistus ir ziuresime kas bus. Gal organizmas pats susidoreos. ir net prasidejus umiam periodui nepulti imti flexotido kokia savaite g.gif Jo manymu, musu beda yra adenoidai ir Nosanexo turetu uztekti g.gif

Mes tai mylim Klimantavičienę smile.gif

aš tai F taip staigiai nenutraukinėčiau, joks gydytojas dar nėra siūlęs tokio gydymo

QUOTE(bevardė @ 2013 12 10, 10:04)

Kuo mažiau sintetinio brudo kišime vaikams tuo bus geriau wink.gif Ačiū Vilma vision, kad prisijungėt vien pareklamuoti savo produktą, bet stebukjlais, kad maisto papildai išgydo BA aš netikiu, tikiuosi ir kitos protingos mamos tuo nepatikės.

Maniškiui antibiotikai suveikė- slogos nulis, kosulio neliko, tfu tfu tfu... O ir apetitas grįžta po biškį. Va ką reiškia du metus antibiotikų nevartot, mikliai suveikė. Tikiuosi labai kad ir vėl ilgam juos pamiršim.

drinks_cheers.gif Bevardė thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 12 10, 12:54)
aš tai F taip staigiai nenutraukinėčiau, joks gydytojas dar nėra siūlęs tokio gydymo

Net mano vaiko pediatrė, kuri nepritaria ilgalaikiam F naudojimui, žiemos metu griežtai uždraudė nutraukti fleksotidą ir kadangi vaikui buvo nedidelis paūmėjimas primygtinai siūlė bent mėnesį vartoti jį 2 kart dienoje, o po to jei viskas gerai, pasilikti prie vienos dozės.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 12 10, 10:04)
Natūralūs produktai mano manymu yra tik šviežia daržovė ar vaisius iš savo sodo, tinkamas maistas, grūdinimas ir pan, o visi sirupai, kapsulės ar tabletės su jokiu natūralumu man neasocijuojasi.
Kuo mažiau sintetinio brudo kišime vaikams tuo bus geriau wink.gif
drinks_cheers.gif nei ką pridėt, nei atimt thumbup.gif

Flexotido NEGALIMA staigiai nutraukt, čia jau patikrinta ir ant savęs, ir ant vaikų, ir nei vienas kompetetingas gyd. šio būdo nepasiūlys, ypač sergimo metų schmoll.gif Ir, pvzd. mums, pasiteisino ilgalaikis metodas, pradedant nuo spalio pabaigos-lapkričio ir iki pavasario purkšt bent po viena karta, net neesant priepuoliams, taip mes sugebėjom suvaldyt BA, aišku, esant paūmėjimams dozė yra didinama, bet, jau antri metai kai neturim pasikartojančiu dusulio priepuolių ir apie reanimacijas primena tik žili plaukai randami pas vaiką verysad.gif
Atsakyti
as ir nesiruosiu nutraukti F. palikau viena doze, ens net ir pries sventes tikrai nesinori experimentuoti schmoll.gif ir pas ji tikrai nebegrysiu schmoll.gif schmoll.gif iki sausio 9 purksiu po 1 iputima, jei nepabloges-atsargiai dar sumazinsiu iki 50 per diena. dabar 125puciam.

per ta men gal sugalvosiu, ka toliau daryt. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 12 10, 13:54)
Mes tai mylim Klimantavičienę smile.gif

ji dirba Santariskeėse? ir jei taip, kuriam kabinete? nesinori vel eiti pas kita gydytoja, kuris dirba 157k, nes sesute visu ta pati doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu va, užregistravau vakai aš pas jį ir dabar tokie negražūs atsiliepimai pasipylė... Net nežinau ką ir galvot doh.gif
Bet kokiu atveju pirmadienį vis tiek važiuosim, vis tiek kosuliai nesibaigia, tai mums bus pirmoji pulmonologo konsultacija... Ilgiau laukt nenoriu, nes pas kitus spec tik po naujųjų vizitų laisvų yra, mum reikia ansčiau..
Atsakyti
Viskas gerai, pirma nueisi pas jį pirminei konsultacijai, po to galėsi ir su kitais pulmonologais pasikonsultuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 12 11, 11:05)
žili plaukai randami pas vaiką  verysad.gif

pas vaiką? ne pas mama? kodėl čia taip?

QUOTE(Zirzė @ 2013 12 11, 20:07)

ji dirba Santariskeėse? ir jei taip, kuriam kabinete? nesinori vel eiti pas kita gydytoja, kuris dirba 157k, nes sesute visu ta pati doh.gif  doh.gif

jo, nežinau kabinėto. o ką jums seselė, ji tiek žmonių per dieną mato vargiai jus beatsimins. jie gi tais kabinetais dalijasi tai mes esam ir pas kitą gyd ejusios, bet į tą pati kabinėtą. Klimantavičienė dirba 1 kart savaitėje. Šiaip mes pas ją jau metai laiko ir tik gerai apie ją galiu pasakyti, ji ir skyriuje dirba pulmonologiniam, tai tos praktikos pakankamai. Pasidomėkit internete, dosje jos geras smile.gif

My Webpagehttp://www.vaikuligonine.lt/gyd_info.php?dr_id=16

vienai mamai iš mūsų Sm nelabai patiko jos bendravimas, bet man ji labai pritiko.

QUOTE(crazy woman @ 2013 12 11, 23:03)
Nu va, užregistravau vakai aš pas jį ir dabar tokie negražūs atsiliepimai pasipylė... Net nežinau ką ir galvot  doh.gif
Bet kokiu atveju pirmadienį vis tiek važiuosim, vis tiek kosuliai nesibaigia, tai mums bus pirmoji pulmonologo konsultacija...  Ilgiau laukt nenoriu, nes pas kitus spec tik po naujųjų vizitų laisvų yra, mum reikia ansčiau..

tai aišku pasikonsultuokite, mes tai kai gulėjom pas jį skyriuje sakau, ko paklausi visko gausi, gerai, išsamiai paaiškindavo, nieko nebūčiau pasakius apie ji neigiamo, bet kai atsitiktinė moteris papasakojo savo patirimus kitaip jau galvoju. gal jis kokias naujas metodikas labai išbandyti nori
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 12 11, 23:03)
Nu va, užregistravau vakai aš pas jį ir dabar tokie negražūs atsiliepimai pasipylė... Net nežinau ką ir galvot  doh.gif
Bet kokiu atveju pirmadienį vis tiek važiuosim, vis tiek kosuliai nesibaigia, tai mums bus pirmoji pulmonologo konsultacija...  Ilgiau laukt nenoriu, nes pas kitus spec tik po naujųjų vizitų laisvų yra, mum reikia ansčiau..

jis gerai bus pradzioje nes jis iesko bedu visur. ir nepuola nustatineti diagnozes. Tai manau del to nesijaudinkite smile.gif bent jau uzves ant kelio ka daryt toliau smile.gif

QUOTE(Dalyte:) @ 2013 12 12, 12:23)
pas vaiką? ne pas mama? kodėl čia taip?
jo, nežinau kabinėto. o ką jums seselė, ji tiek žmonių per dieną mato vargiai jus beatsimins. jie gi tais kabinetais dalijasi tai mes esam ir pas kitą gyd ejusios, bet į tą pati kabinėtą. Klimantavičienė dirba 1 kart savaitėje. Šiaip mes pas ją jau metai laiko ir tik gerai apie ją galiu pasakyti, ji ir skyriuje dirba pulmonologiniam, tai tos praktikos pakankamai. Pasidomėkit internete, dosje jos geras smile.gif

man nepatinka, kad ta pati sesele, nes kai gydytojas klause, kas jums ta sake ar ana, gi man net baisu pagalvoti, kad ta pati sesele paskui atreportuoja Jusienei viska doh.gif

o va mes siandien jau su kosuliu sad.gif tiksliau vakar vakare jis islindo is niekur nieko. Sausas bet duslus. kolkas be svokstimo. naktis buvo rami, bet tik pradejo budineti, kosulys atsirado. Vel gryzom prie iprastines F dozes
Atsakyti
Nuo sauso duslaus kosulio tikrai pabandykit Husteel lašiukus. Kiek vaikui metų tiek lašiukų (aš vienu daugiau įlašinu į mažą taurelę įpilu truputį vandenuko ir duodu išgert) kas 10-15 min. po kokių dviejų valandų kas 30 min. Duslus sausas kosulys ima šlapėti ir vaikas atsikosėja.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 12 12, 14:35)
Nuo sauso duslaus kosulio tikrai pabandykit Husteel lašiukus. Kiek vaikui metų tiek lašiukų (aš vienu daugiau įlašinu į mažą taurelę įpilu truputį vandenuko ir duodu išgert) kas 10-15 min. po kokių dviejų valandų kas 30 min. Duslus sausas kosulys ima šlapėti ir vaikas atsikosėja.

Bet is kur tas kosulys, jei net nesloguoja doh.gif 2men nebuvo kosulio
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 12 12, 11:15)
Viskas gerai, pirma nueisi pas jį pirminei konsultacijai, po to galėsi ir su kitais pulmonologais pasikonsultuot wink.gif

Na, ir aš taip pagalvojau.. Gi per galvą neduos ax.gif

QUOTE(Dalyte:) @ 2013 12 12, 12:23)
tai aišku pasikonsultuokite, mes tai kai gulėjom pas jį skyriuje sakau, ko paklausi visko gausi, gerai, išsamiai paaiškindavo, nieko nebūčiau pasakius apie ji neigiamo, bet kai atsitiktinė moteris papasakojo savo patirimus kitaip jau galvoju. gal jis kokias naujas metodikas labai išbandyti nori

Na, svarbiausia kad išaiškintų tinkamai, ne taip kaip inkstus echoskopuoojant nei zodzio gyd nepratare, tik pasake- dazniau darykit slapimo tyrimus doh.gif Čia tai apsalus buvau, paskui savo gyd kamantinėjau grįžusi namo

QUOTE(Zirzė @ 2013 12 12, 14:30)
jis gerai bus pradzioje nes jis iesko bedu visur. ir nepuola nustatineti diagnozes. Tai manau del to nesijaudinkite smile.gif bent jau uzves ant kelio ka daryt toliau smile.gif
man nepatinka, kad ta pati sesele, nes kai gydytojas klause, kas jums ta sake ar ana, gi man net baisu pagalvoti, kad ta pati sesele paskui atreportuoja Jusienei viska doh.gif

o va mes siandien jau su kosuliu sad.gif tiksliau vakar vakare jis islindo is niekur nieko. Sausas bet duslus. kolkas be svokstimo. naktis buvo rami, bet tik pradejo budineti, kosulys atsirado. Vel gryzom prie iprastines F dozes

Mažiau kreipkit dėmesio į seseles, gydytojas pats mato, kas antspaudus knygelėj deda ir konsultuoja mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 12 12, 14:39)
Bet is kur tas kosulys, jei net nesloguoja doh.gif 2men nebuvo kosulio

manasis nuo Lapkričio 8 kosti.. doh.gif kraujo rytimai puikūs, plaučiai švarūs, neturi prie ko prikibt..
Atsakyti