Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2013 10 17, 16:29)
Na maniškis pieno produktus vartoja. Ir nieko. Pamenu, jau buvai mane įspėjus, o aš ir primiršau, dėkui, stebėsiu vaiką kai pradės vartoti ir jei ką žinosiu kame bėda.
svarbiausia kai esi perspėtas ir žinotum jei ką smile.gif man tai pačiai jis superinis, žymiai patogiau nei su inhaliatoriais, atidarei-įkvėpei-uždarei thumbup.gif ir žinai kad tiksliai įkvėptas (nes jauti kaip nukeliauja į bronchus, o ne burnoj blush2.gif )
Atsakyti
sveikos. Gal patarsite ka vaikui duoti ar ka daryti.
D. koseja dregnokai bet negali atsikoseti. Lyg ten viduje vilktusi kai koseja. Bet kvepuojant nesigirdi karkalu. Darau inhaliacijas - pries tai ipurskiu ventilino nes labai koseja- masazus. Duodu brontex ir gydytoja sake duoti umcalor. Koseja visa diena net per pietu miega nepailsejo. Ka dar galeciau padaryti kad jam kancias plengvinciau? verysad.gif

Tiesa - vis dar laikosi temperatura. Ja turime nuo sestadienio. Antradieni padare crb. Buvo 8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 17 spalio 2013 - 19:50
Labos,

na del tu atsikosejima lengvinanciu vaistu... tai gal mane cia iskvailinsit, bet mano mergytems nepadeda jokie brontex ar zoliniai preparatai... vienintelis vaistas, kuris isjudina kosuli, kad gali vaikai atsikoseti yra Fluditec. Ir tai po kokios antros paros tik pradeda jaustis, kad va jau jau jau... o siaip dar del zoliniu preparatu mus viena gyd.yra ispejusi, kad reikia stebeti vaika, nes kai kuriems zoliniai preparatai kenkia. Ypatingai tiems vaikams, kurie alergiski ziedadulkems. Geriau tokiu atveju naudoti cheminius. Na esme suprantama turbut smile.gif
Papildyta:
Beje mano mazylei siuo metu irgi paumejimas. Vyresnioji kol kas tfu tfu. Bet prasidejo viskas nuo kazkokio viruso, kuris dabar sklando bent jau Vilniuje. Nuo zarnyno - lengvas pykinimas, po paros auksta temperatura kelias paras, po to zarnynas susitvarko, o metasi viskas i kosuli. Tai vyresnioji pakosejo ir issikapstem, o mazoji nea schmoll.gif Matyt dar tai, kad pradejom lankyti darzeli ir nuo streso imunitetas pasilpo, turejo itakos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 10 17, 21:57)
Labos,

na del tu atsikosejima lengvinanciu vaistu... tai gal mane cia iskvailinsit, bet mano mergytems nepadeda jokie brontex ar zoliniai preparatai... vienintelis vaistas, kuris isjudina kosuli, kad gali vaikai atsikoseti yra Fluditec. Ir tai po kokios antros paros tik pradeda jaustis, kad va jau jau jau... o siaip dar del zoliniu preparatu mus viena gyd.yra ispejusi, kad reikia stebeti vaika, nes kai kuriems zoliniai preparatai kenkia. Ypatingai tiems vaikams, kurie alergiski ziedadulkems. Geriau tokiu atveju naudoti cheminius. Na esme suprantama turbut smile.gif
Papildyta:
Beje mano mazylei siuo metu irgi paumejimas. Vyresnioji kol kas tfu tfu. Bet prasidejo viskas nuo kazkokio viruso, kuris dabar sklando bent jau Vilniuje. Nuo zarnyno - lengvas pykinimas, po paros auksta temperatura kelias paras, po to zarnynas susitvarko, o metasi viskas i kosuli. Tai vyresnioji pakosejo ir issikapstem, o mazoji nea schmoll.gif Matyt dar tai, kad pradejom lankyti darzeli ir nuo streso imunitetas pasilpo, turejo itakos... verysad.gif

jo su zoliniais ir as stengiuosi atsargiai. Bet va sinupret yra zolinis ir jis mums tinka. Tai kai paskyre umcalor kazkaip nepabijojau nes ankciau esame jo darnai vartoje.

O mes jau visi su gerkliu skausmais. Tiksliau vyrui praejo - maziui baiginejasi - o man va siandien. ir taip staigiai pradejo perstet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 17, 19:49)
D. koseja dregnokai bet negali atsikoseti. Lyg ten viduje vilktusi kai koseja. Bet kvepuojant nesigirdi karkalu.

Tokiu atveju maniškiui padeda tik Fluditec, Brontexo seniai nenaudoju- jis neveiksmingas maniškiui, o Fluditek per parą ar pusantros suskystina viską ir vaikas lengvai iškosti Ventolino pagalba.
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 17, 22:24)
O mes jau visi su gerkliu skausmais. Tiksliau vyrui praejo - maziui baiginejasi - o man va siandien. ir taip staigiai pradejo perstet doh.gif

Junior angin beveik be sustojimo ir praeis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2013 10 17, 21:57)
Labos,

Papildyta:

mums beveik visi kosulio skystinančių sirupų kelia alergija išberia iki kraujo uodega, tai iš tų blogybių renkuosi ir Fluditec, nes kiti dar ir blogiau pasidaro doh.gif

mes ir prasirgome visi šiuo gėriu. tai jau lyg išsikapstėme
Atsakyti
paprasysiu ir as vyro kad Fluditec nupirktu g.gif
Atsakyti
tiesa su gydytojos pritarimu parašiau atsisakyma skiepyti, ir ji pritaria, kai taip serga nėra ir laiko nutaikyti jos paskiepyti. sako kai sustiprėsite tada ir pagalvosime apie skiepus. kažkaip kai gydytoja pritaria ir lengviau man.
Atsakyti
padėkite, gal kas galite patarti gera alergologa Vilnius Kaunas ar Klaipėda nesvarbu, nes Radvilė vėl su užgulusia nosim ir kurkia ten jai doh.gif vaistai nuo alergijos nepadeda unsure.gif geriame nuo trečiadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 19, 14:22)
padėkite, gal kas galite patarti gera alergologa Vilnius Kaunas ar Klaipėda nesvarbu, nes Radvilė vėl su užgulusia nosim ir kurkia ten jai doh.gif vaistai nuo alergijos nepadeda unsure.gif geriame nuo trečiadienio g.gif
Vilniuje privačiai ir Antakalnio alergologiniam dirba puiki alergologė ir klinikinė imunologė Nemira Vaičiulionienė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 19, 15:40)
Vilniuje privačiai ir Antakalnio alergologiniam dirba puiki alergologė ir klinikinė imunologė Nemira Vaičiulionienė  thumbup.gif

ji dar tebedirba, su sunumi kai Vilniuje gyvenome eidavome.
o kada guldo į ligonine g.gif gal taip geriau būtų ir atliktu daugiau tyrimu, gal kas paaiškėtu g.gif kiek supratau skaitydama tinklalapį tai reikia šeimos gydytojos siuntimo guldymo ir pasiskambinti į ligonine kada galės paguldyti, gal taip geriau g.gif kai mes taip toli gyvename g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 19, 15:43)
ji dar tebedirba, su sunumi kai Vilniuje gyvenome eidavome.
o kada guldo į ligonine g.gif gal taip geriau būtų ir atliktu daugiau tyrimu, gal kas paaiškėtu g.gif kiek supratau skaitydama tinklalapį tai reikia šeimos gydytojos siuntimo guldymo ir pasiskambinti į ligonine kada galės paguldyti, gal taip geriau g.gif kai mes taip toli gyvename g.gif
taip, dirba
alergologas apžiūros metų, jei reikia, iškarto susiskambina su alergologinių sk. ir sutars dieną kada jus guldys ir tada ji išrašinėja siuntimą į ligoninę (taip mus guldė) 4u.gif
Atsakyti