Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(margreta @ 2013 11 14, 10:15)
Gal kuri mamytė Singulair planuoja vykti isigyti į Lenkiją labai norėčiau  4u.gif Mes iš Kauno

ir as noreciau - mes is vilniaus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 11 14, 10:25)
ir as noreciau - mes is vilniaus blush2.gif  4u.gif

o po kiek pakuociu parduoda vienu metu? g.gif
Atsakyti
[quote=a_g_n_u_t_e,2013 11 14, 12:58]
o po kiek pakuociu parduoda vienu metu? g.gif
[/quote
mana tiek kiek yra recepte nurodyta g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2013 11 13, 21:55)
nu zinokit ne visada mokami mirksiukas.gif Bent jau mano mieste Panevezy konsultacinej poliklinikoje pulmonologe duoda siuntima ir tuos tyrimus daro nemokamai(toje pacioje poliklinikoje). Tikrai netikiu, kad kituose miestuose yra kitaip, gal tik reikia prasyti cool.gif

bet jeigu nieko nežinai g.gif tai nemanau, kad tau pasiūlys nemokamai, bent jau Radviliškis ar Šiauliai net neužsiminė apie tokius tyrimus, o jei nesusidūręs tai ir nepagalvosi, kaip jūs sakote paprašyti.

jūs ir mane sugundysite su tuo Singulair g.gif nors kiek žiūriu jau baigiame pakuote monkastos ir naktys visai nurimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 11 14, 13:20)
jūs ir mane sugundysite su tuo Singulair g.gif nors kiek žiūriu jau baigiame pakuote monkastos ir naktys visai nurimo g.gif

as anksciau nesureiksminau to salutinio poveikio, nes deividas nuo mazumes turejo miego sutrikimu. Tiksliau maza naktu nuo gimimo kai jis ismiegodavo visa nakti neprabudes smile.gif bet kai praeita savaite nustraukaiu monkasta, is tris naktis ramiai miegojo. Kai is panikos sudaviau vel monkastos - dvi naktys buvo su verksmais ir rekimais. g.gif g.gif Tai manau neali buti toks sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 11 14, 13:38)
as anksciau nesureiksminau to salutinio poveikio, nes deividas nuo mazumes turejo miego sutrikimu. Tiksliau maza naktu nuo gimimo kai jis ismiegodavo visa nakti neprabudes smile.gif bet kai praeita savaite nustraukaiu monkasta, is tris naktis ramiai miegojo. Kai is panikos sudaviau vel monkastos - dvi naktys buvo su verksmais ir rekimais.  g.gif  g.gif Tai manau neali buti toks sutapimas.

tikrai taip, negerai kai vaikas taip kankinasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 11 14, 12:20)
bet jeigu nieko nežinai g.gif tai nemanau, kad tau pasiūlys nemokamai, bent jau Radviliškis ar Šiauliai net neužsiminė apie tokius tyrimus, o jei nesusidūręs tai ir nepagalvosi, kaip jūs sakote paprašyti.

tai todel as ir dalinuosi informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos, noriu vėl daryti mažiukui dūrio ir nugaros lopo mėginius, todėl negaliu bent 10 dienų duoti antihistamininių, matau, kad padėtis blogėja, ar gali toks laikotarpis iššaukti astmos priepuolį?
Dabar negeria nei Singulairo, nei jokių kitų nepurškiu, nes kurį laiką jau ramiai gyvenam.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

norėjau paklausti ar jus ką žinot, manot apie šią priemonę :
priemonė

čia purškalas nuo dulkių erkių
Atsakyti
Apie tokią priemonę esu girdėjus, bet pati nebandžiau, mano aplinkos žmonės nebandė, taigi nuomonės neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 11 19, 14:47)
Sveikos smile.gif

norėjau paklausti ar jus ką žinot, manot apie šią priemonę :
priemonė

čia purškalas nuo dulkių erkių
įdomu g.gif tik veikimo principo nesuprantu, jei jis naikina dulkių erkutes, o kur tada dedasi jų "lavonėliai", juk jie t.p. pavirsta dulkėmis... man tai uždaras ratas atrodo
čia rekomenduoja kaip priežiūros priemone, galir verta pabandyt g.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir mes vis galvojam pabandyti g.gif

pas mus kitas įdomumas, vakar šokome dainavome o atsisėdus aplinkiniai jau net girdėjo švokštima unsure.gif bet jau mėnesį geriame monkasta, vaistai F. nurimo papiešė ir nurimo, tuom viskas pasibaigė g.gif kas per velniava, per mažai judame g.gif
Atsakyti