Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2013 11 05, 13:14)
dobiliene su bubnaitiene. omeprozoli istirpindavo isarde kapsule.
tai man ir del tu vaistu baisu ir dar kai toks mazas, bet bijau ir neduot...
o tada gal singulair geriau nei montelukasta?

mes nuo refliuksa geriame gastrobuss sirupiuka. omeprozolis ardomas ir liepė ten skaičiuoti tuos grūdelius niekas nesikeitė tai pabandžiau šį sirupiukai, žymiai geriau mums padeda.

aš ir galvoju ar čia mums ne monkasta iššaukia tos naktinius pokalbius, bet visa diena būna visai nieko nuotaikos tik link vakaro tampa pikta kaip velnias g.gif
Atsakyti
o kuom skiriasi monkasta ir singulair paskaičiau, kad jų abiejų toks pats šalutinis poveikis, g.gif kiek laiko bandėte gerti monkasta, kad atmėtete, kaip netinkama ir kas išrašė singulair, nejau reiks prašyti pulmonologo, ar gali išrašyti ir vaiko gydytoja g.gif
Atsakyti
Singulairas yra generinis, t.y. pirminis vaistas, nors veiklioji medžiaga ta pati, bet pagalbinės medžiagos skiriasi. Singulairas labai retais atvejai turi šalutinį poveikį, tiesa savo pažįstamų rate vartojančių Singulaira turiu nemažai ir nei vienam nepasireiškė šalutinis poveikis, o nuo Monkastos jis buvo daugeliui. Bėda kad Singulairas nekompensuojamas o jo kaina išties nemaža.

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 11 05, 15:02)
Singulairas yra generinis

etinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 11 05, 16:02)
Singulairas yra generinis, t.y. pirminis vaistas, nors veiklioji medžiaga ta pati, bet pagalbinės medžiagos skiriasi. Singulairas labai retais atvejai turi šalutinį poveikį, tiesa savo pažįstamų rate vartojančių Singulaira turiu nemažai ir nei vienam nepasireiškė šalutinis poveikis, o nuo Monkastos jis buvo daugeliui. Bėda kad Singulairas nekompensuojamas o jo kaina išties nemaža.

o kodėl nekompensuoja g.gif nes kaina oho oho kokia, jei vaistai tokie geri g.gif kas pasikeitė g.gif nes kas mėnesį tai jau nemažai susidaro ir manau tikrai min reikia 3 mėn vartoti g.gif
Atsakyti
Valstybei perdaug brangu juos kompensuot tuo labiau kai atsirado gerokai pigesni analogai. Valstybei svarbu ne žmonėms padėt, o pinigą sutaupyt.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 11 05, 16:46)
Valstybei perdaug brangu juos kompensuot tuo labiau kai atsirado gerokai pigesni analogai. Valstybei svarbu ne žmonėms padėt, o pinigą sutaupyt.

o ką daryt kai žmogus neišgali nusipirkti, ir tie pigesni nepadeda arba netinka doh.gif

čia tas pats, kai mynėme mynėme kelia dėl hiperaktyvumo, kad kompensuotu vaistus, o pasiekėme, kad juos bent įrašė į ligų sąraša, o vaistus pirkome kosminėmis kainomis doh.gif
Atsakyti
O ką, žmogui belieka sirgti. vat šiuo požiūriu man vis tik patinka UK sistema, ten kompensuojami tik generiniai vaistai.

Šiandien daugelis džiaugiasi, kad nors ir be kompensacijos bet Singulairo galima nusipirkt vaistinėje, o buvo momentas kai nusipirkt galima buvo tik Lenkijoje. Jį ne tik išbraukė iš kompensuojamų sąrašo bet aplamai iš Lietuvoje registruotų vaistų sąrašo.

Mes Singulairo nebandėm, pats pulmonologas nerekomendavo pamatęs kad monkasta neveikia, o puikiai veikia ir vienas Flexotidas.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 11 05, 13:07)
g.gif o tai del ko jums nori padidinti doze? del karkaliuku? g.gif  ar kazka duodate skystinancio kai neali atsikoseti?

nes per paskutinius tris menesius buvo du sirgimai, ir vienas is ju su karkalais. pulmonologe sake, kad prie tokiu vaistu ka vartojam, paumejimo negali but, todel sako didint flixotide.
duodu is skystinanciu brontex lasus.
dabar parsisiunciau umcka, bet dar nebandziau. nors vaiku gydytoja sake, kad mums jo negalima
tai sakot geriausia su kacinsku klinikose konsultuotis del sios ligos? bet jis pulmonologas, o musu gydytoja siuncia pas alergologe. ar prasyt kito siuntimo g.gif
ir galima monkasta imti paprastai ir nebeduoti kol pasitarciau su gydytoja del singulair? ar reikia kazkokiu mazinimu? flixotide nenutraukciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a_g_n_u_t_e: 05 lapkričio 2013 - 16:43
QUOTE(bevardė @ 2013 11 05, 17:05)
O ką, žmogui belieka sirgti. vat šiuo požiūriu man vis tik patinka UK sistema, ten kompensuojami tik generiniai vaistai.

Šiandien daugelis džiaugiasi, kad nors ir be kompensacijos bet Singulairo galima nusipirkt vaistinėje, o buvo momentas kai nusipirkt galima buvo tik Lenkijoje. Jį ne tik išbraukė iš kompensuojamų sąrašo bet aplamai iš Lietuvoje registruotų vaistų sąrašo.

Mes Singulairo nebandėm, pats pulmonologas nerekomendavo pamatęs kad monkasta neveikia, o puikiai veikia ir vienas Flexotidas.

aš ir jei pamatysiu, kad nerimas vis didėja tai tiesiog nebeduosiu ir tiek. dar paklausiu ir gydytojos ką ji man pasakys g.gif

QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2013 11 05, 17:26)

ir galima monkasta imti paprastai ir nebeduoti kol pasitarciau su gydytoja del singulair? ar reikia kazkokiu mazinimu? flixotide nenutraukciau

tiesiog nebeduok ir tiek, jei taip vaikas kankinasi 4u.gif
Atsakyti
Ėmiau ir nedaviau, čia ne hormonas iš kurio palaipsniui reikia išeidinėti wink.gif
Tai aplamai jūs pas pulmonologą buvote kada nors? Ar astmą jums tik alergologai diagnozavo? Kačinską tikrai labai rekomenduoju wink.gif
Atsakyti
buvau pas pulmonologe bernotiene klinikose. ji mus pagulde i skyriu. o skyriuj bendravom su ,pulmonologe alergologe. ji pripazino mums astma ir sake pas ja lankytis stacionare kas 3 men.
Atsakyti