QUOTE(bevardė @ 2013 11 05, 11:20)
Jetus, metų laiko vaikui po 125 du kartus labai daug ir nevalia didinti. Keista jei nebuvo dusimo tai pagal kokius požymius 4 mėn vaikui nustatė astmą? Čia kokiam mieste? Pulmonologas nustatė? Karkalai tai dar nėra astma.
na tai tada nedidinsiu
jis nuo 2 men kazkur man taip negraziai kvepuodavo, kosejo, uzgulusi nosis. vaiku gydytoja visokiu sirupeliu skirdavo, bet niekas nepadedavo, darydavo crb, bet nebuvo jis aukstas. po kokio men paskyre antibus, bet ir jie jokios naudos nedave. tada ieskojau pagalbos kaune klinikose. apie menesi gulejom ten. tada is skreplio paselio rado bakterija, gavom antibus dar kitokius, purskem salbutamoli, atroventa turbut(jau nepamenu) ir pridejo flixotide. vede snoktima del atpylinejimu, dave omeprozol. bet karkalai vistiek nesivale. dare dar bronchoskopija, ziuret ar neigimta kas, bet ten viskas tvarkoj. dare prakaito tyrima ir is kraujo alergenus, bet kai tokiam mazam, tai nerodo niekam alergijos. na ir po menesio gydymo paleido namo su irasu astma: is bronchialito, obstrukcinio bronchita privede prie astmos. dabar naudojam flixotide ir montelukasta. lankomes kas tris menesius klinikose, tai jau galvojau si karta tikrai sumazins ta hormona, bet ne - dar dvigubai. jis man toks sniokstukas kartais buna, atrodo atsikodetu ir viskas, bet kad jis nekosti. nors kai pradejom valgyt papildoma maista, vis maziau atpylineja ir viskas mano akim geriau atrodo. aisku turejom tuos du paumejimus, kai sloga nuejo zemyn, bet nezinau ka galvot, nes as pirma susloguodavau.
ir kai pradedu daugiau skaityt, man montelukasta itartina del jo neramaus nakties miego, prabudineja, klykia
gal ieskot kokiu homeopatu pagalbos??