Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2013 11 04, 15:22)
kažkaip dėl to nesuku galvos tegul laksto basa g.gif
na nebent pasidarytumėte šildomas grindis g.gif

neaaa, šildomos grindys kiek girdėjau dar blogiau, nes visas dulkes nuo apačios kelia viršun šiltas oras kildamas ir erzina kvėpavimo takus.
Žiūrinėju bambukinius kilimus, gal jie nekaupia, nes man kažkaip net nejauku kambary ant aptrinto parketo... Galvoju, gla kas nors jau domėjosi, ieškojo ir rado sprendimą...
Atsakyti
Vaiko kambaryje visada vietoj kilimo zaidimo zonoje buvo sudėliota guminė dėlionė su skaičiukais ir kitokiais paveiksliukais va tokiom kaip šioje nuotraukoje. Jos gerai valosi drėgnu skuduriuku ir dulkių nekaupia, ir vaikui šilčiau sėdėti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 11 04, 15:28)
neaaa, šildomos grindys kiek girdėjau dar blogiau, nes visas dulkes nuo apačios kelia viršun šiltas oras kildamas ir erzina kvėpavimo takus.
Žiūrinėju bambukinius kilimus, gal jie nekaupia, nes man kažkaip net nejauku kambary ant aptrinto parketo... Galvoju, gla kas nors jau domėjosi, ieškojo ir rado sprendimą...

pas mus viskas plika tik pas močiute yra vienas kilimas. karts nuo karto išvalome karštais garais ir siurblys su vandeniu, kad kuo mažiau erzintų.

aš net negalvoju apie ką nors. manau gal bambukas svarbiausia, kaip valomas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 11 04, 15:15)
O aš truputį į šoną - dėl kilimų noriu pasitikslinti, mat manajam BA ir dar rado alergiją dulkėms, tai kilimas išėjo į rūsį pagal gyd. rekomendaciją.
Bet kambarys baisus ir vaikui šalta bėgioti, pripratęs be tapkių...
Gal yra kažkokių alternatyvų įprastiems kilimams, nes kaip suprantu blogis tas, kad jie kaupia dulkes ir gali veistis erkutės.

tapkes keiskite vilnonem koinem. Mes ir isplesem kilimine danga. Tai sudejom pirma kelis sluoksnius putplascio dangos (spec tokia buna kai klojamas laminatas ar parketlentes) ir tada laminata uzdengem smile.gif aisku galima padaryti sildomas grindis bet cia jau i finansus musasi.

Del skiepo - as jam uzsiminiau kad kai kuriems vaikams kuriems yra dianozuota BA nerekomenduojami skiepai. Tai jis syptelejo ir labai itikinamai kalbejo kad tai yra vienas is patikimesniu butu uzkirsti kelia stipresnem komplikacijom (pvz D sloga gydome net iki 2sav). Ir kad visi gydytojai turetu buti tik uz skiepus. Pasak jo - nuo slogos uzsilieka visokie ---kokai ir jie sukelia stipresnius uzdegimus kaip ausu ar bronchu. Tad dar sake gerai prevenar (atrodo) arba pneumo skiepas.

ir dar sake kiekviena vakara stipriai plauti nosyte kad gerai isplautumem visas bakterijas. Ant sono paguldzius i viena snerve purksti juros vandens kad is kitos isbegtu. Ir su kita taip. Ir visokie ten quix tai sake irgi nieko verti tie keli iputimai kai yra adenoidai padideje smile.gif

as kiek suprantu tas pneumo ir prevenar skiepas yra nuo tu bakteriju kurias Jus Roga[B] dabar gydotes g.gif g.gif ir jei pas LOR nieko nerasime - refliukso-tai tada uzsiminsiu del tu bakteriju tyrimo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Duti @ 2013 11 04, 15:28)

kiekviena diena pravalysite dregnu skudureliu ir nebus dulkiu kurias keltu i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 11 04, 15:46)
tapkes keiskite vilnonem koinem. Mes ir isplesem kilimine danga. Tai sudejom pirma kelis sluoksnius putplascio dangos (spec tokia buna kai klojamas laminatas ar parketlentes) ir tada laminata uzdengem smile.gif aisku galima padaryti sildomas grindis bet cia jau i finansus musasi.

Del skiepo - as jam uzsiminiau kad kai kuriems vaikams kuriems yra dianozuota BA nerekomenduojami skiepai. Tai jis syptelejo ir labai itikinamai kalbejo kad tai yra vienas is patikimesniu butu uzkirsti kelia stipresnem komplikacijom (pvz D sloga gydome net iki 2sav). Ir kad visi gydytojai turetu buti tik uz skiepus. Pasak jo - nuo slogos uzsilieka visokie ---kokai ir jie sukelia stipresnius uzdegimus kaip ausu ar bronchu. Tad dar sake gerai prevenar (atrodo) arba pneumo skiepas.

ir dar sake kiekviena vakara stipriai plauti nosyte kad gerai isplautumem visas bakterijas. Ant sono paguldzius i viena snerve purksti juros vandens kad is kitos isbegtu. Ir su kita taip. Ir visokie ten quix tai sake irgi nieko verti tie keli iputimai kai yra adenoidai padideje smile.gif

as kiek suprantu tas pneumo ir prevenar skiepas yra nuo tu bakteriju kurias Jus Roga[B] dabar gydotes g.gif  g.gif ir jei pas LOR nieko nerasime - refliukso-tai tada uzsiminsiu del tu bakteriju tyrimo g.gif

esu tikra pagal kiekviena vaika mato, kas geriausia. kaip ir mano vyras sako, mes gyvename t,y, mūsų vaikai kitokiame pasaulyje kur natūralumo reikia pro padidinama stikla ieškoti, todėl ir organizmai mūsų vaikų kitokie nei mano laikais g.gif

jei antibijotikų negėre nepamenu kiek sakė laiko tai tas bakterijas galite tirtis ir dabar, kiek paskaičiavau tai sorpo klinikoje yra pigiau nei aš antakalnyje sumokėjau g.gif

o jums nedarė organų echoskopijos, mums padarė ir LOR pažiūrėjo ir įtariai žiūrėjo dėl refliukso, nes tik keli produktai kurie kelia rūgštį, bet ir tai jai dienos pradžioje suvalgo ir vakare valgo normaliai koše ar sriubyte viskas čiki ir refliukso nėra mums.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 11 04, 15:53)
esu tikra pagal kiekviena vaika mato, kas geriausia. kaip ir mano vyras sako, mes gyvename t,y, mūsų vaikai kitokiame pasaulyje kur natūralumo reikia pro padidinama stikla ieškoti, todėl ir organizmai mūsų vaikų kitokie nei mano laikais g.gif
jei antibijotikų negėre nepamenu kiek sakė laiko tai tas bakterijas galite tirtis ir dabar, kiek paskaičiavau tai sorpo klinikoje yra pigiau nei aš antakalnyje sumokėjau g.gif

o jums nedarė organų echoskopijos, mums padarė ir LOR pažiūrėjo ir įtariai žiūrėjo dėl refliukso, nes tik keli produktai kurie kelia rūgštį, bet ir tai jai dienos pradžioje suvalgo ir vakare valgo normaliai koše ar sriubyte viskas čiki ir refliukso nėra mums.

ai dar prisiminiau - kalbejom apie dantu pasta biggrin.gif biggrin.gif sake mesti visas pastas kuriose nera ne laselio floro. sake su tuo naturalizmu niekur nenueisime. Musu virsutiniai 4dantukai pazeisti karieso. Tad liepe naudoti vaikams skirta bet su flouru. Antibiotiku gave esam pernai pries kaledas 3d kursa. tik tiek. Nedare mums echoskopijos unsure.gif unsure.gif kas tai yra? zarnos ryjimas?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 11 04, 16:04)
ai dar prisiminiau - kalbejom apie dantu pasta biggrin.gif  biggrin.gif sake mesti visas pastas kuriose nera ne laselio floro. sake su tuo naturalizmu niekur nenueisime. Musu virsutiniai 4dantukai pazeisti karieso. Tad liepe naudoti vaikams skirta bet su flouru. Antibiotiku gave esam pernai pries kaledas 3d kursa. tik tiek. Nedare mums echoskopijos unsure.gif  unsure.gif kas tai yra? zarnos ryjimas?

mano mergina valosi tik su weleda kitų pastų nepriima žviegia doh.gif
tai drasiai galite darytis, tai ima iš venos kraujo tyrima.

ne tai su echoskopu tikra visus organus, ar nepadideje, ar nesusisuke ir t.t. žarna rekomenduoja po echoskopijos jei yra koks įtarimas ir reikia tikslesnio tyrimo, tada gali ir mėginuka paiimti ar nėra ko (pas vyra skrandija ir kažkokia bakterija rado reikėjo antibijotikus gerti) ir šiaip kad ir bjauri procedūra sako tikslesnis tyrimas yra žarnos ryjimas. bet mums kai padarė organų echoskopija ir pasakė, kad ten viskas gerai. paklausiau kad viduriukai užkėtėja ir dažniausiai kakojame kas dvi dienas sako kad viskas gerai gerai ir nesimato, jog kas užsilaikytu žarnyne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 04 lapkričio 2013 - 15:11
QUOTE(Roga @ 2013 11 04, 16:09)
mano mergina valosi tik su weleda kitų pastų nepriima žviegia doh.gif
tai drasiai galite darytis, tai ima iš venos kraujo tyrima.

ne tai su echoskopu tikra visus organus, ar nepadideje, ar nesusisuke ir t.t. žarna rekomenduoja po echoskopijos jei yra koks įtarimas ir reikia tikslesnio tyrimo, tada gali ir mėginuka paiimti ar nėra ko (pas vyra skrandija ir kažkokia bakterija rado reikėjo antibijotikus gerti) ir šiaip kad ir bjauri procedūra sako tikslesnis tyrimas yra žarnos ryjimas. bet mums kai padarė organų echoskopija ir pasakė, kad ten viskas gerai. paklausiau kad viduriukai užkėtėja ir dažniausiai kakojame kas dvi dienas sako kad viskas gerai gerai ir nesimato, jog kas užsilaikytu žarnyne.

pasizymejau del echoskopijos. 4u.gif
o cia del tos proceduros su kuom kalbeti reikia?

as tokia dabar pasimetus visai. Viska nuo nulio pradedam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 04 lapkričio 2013 - 15:22
Šiais laikais dėl bakterijos nebūtina ryti žarnos, ją jau galima nustatyti ir iš kraujo. Žarna skiriama tokiu atveju jei tarkim yra refliuksas, o skirtas gydymas neveikia jo tada žiūrima ar nėra kokių anomalijų, nes echoskopu gydytojas gali apžiūrėti visus organus, bet skrandžio- ne.

Tiesa, kas liečia Pneumo ir Prevenar skiepus, tai jie su mikoplazmom ir chlamidijom neturi nieko bendro wink.gif
Atsakyti
Mums irgi liepė pilvo organų echoskopiją pasidaryt.Skiepą pernai PNEUMO pasidarėm.Jis galioja 5 metus.Tiek mes nemokėjom,nes mums kažkaip gydytoja davė rekomendacija ,kad serga ir serga astma .Tada neprisimenu kiek mums reikėjo mokėt bet jau tikrai netokia sumą.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 11 04, 15:49)

as kiek suprantu tas pneumo ir prevenar skiepas yra nuo tu bakteriju kurias Jus Roga[B] dabar gydotes g.gif  g.gif ir jei pas LOR nieko nerasime - refliukso-tai tada uzsiminsiu del tu bakteriju tyrimo g.gif

Mes skiepijom abu vaikus Prevenar-13 skiepu.Berniuka skiepijom pries metus praeitu metu rugseji 2metuku,uz skiepa mokejom apie 200lt.Iki skiepo visos slogos tesdavosi kelias savaites ir baigdavosi ausu uzdegimais,bronchitais.Nezinau ar skiepas padejo ar tai kad jau didesnis ir imunitetas stipresnis,bet per siuos metus nebuvo nei vieno ausu uzdegimo ir bronchito.Praserga daug lengviau.O dukryte skiepijom pavasari kai visos poliklinikos buvo gave nemokamai siu skiepu.Abu vaikus skiepyt siule gydytoja.Reakcijos i skiepa bent jau musu atveju nebuvo visiskai jokios.
Del chlamidiju ir mikroplazmu dukrytei sausio men pries nustatant BA dare KMUK alergologe,bet arba as nepamenu, bet mes nemokejom nieko uz si tyrima.Tuo metu jinai labai kosejo 2 menesius,nuvaziavom pas alergologus padare alerginius tyrimus ir del chlamidiju ir mikroplazmu .Ir po dvieju savaiciu liepe atvaziuoti.Mikroplazmu nerado o chlamidijos buvo su klaustuku ir tada skyre Klacida.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 11 04, 16:16)
pasizymejau del echoskopijos. 4u.gif
o cia del tos proceduros su kuom kalbeti reikia?

as tokia dabar pasimetus visai. Viska nuo nulio pradedam doh.gif

gastrenterologas daro
Atsakyti