Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2013 10 31, 11:46)
cia kam buvo skirta? 4u.gif  4u.gif  ax.gif
kam yra nustatyta BA, bet nebuvo daryti šie tyrimai 4u.gif Bet čia, kaip sakoma, mano nuomonė ir patarimas ax.gif

Mano sūnus labai stiprus alergikas, be vaistų nei dienos ir taip diena iš dienos daug metų, be pertraukų, dozes reikėjo didint ir didint, kol nepakliuvom pas vieną LOR gyd., kuri apžiūrėjus, nusiuntė... ryt žarną, jam nustatė dvigubą refliuksą, išrašė vaistus, ir jau praėjo 2metai kaip jis beveik nenaudoja vaistų, nors ir dabar alergija rodo 8-9 pliusus... Tai kad aš labai dėkinga tokiem daktaram, kurie neskuba palaikyt vaistų gamintojus, o gilinasi, ieško priežasties prieš nustatant galutinį diagnozę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 31, 13:26)
kam yra nustatyta BA, bet nebuvo daryti šie tyrimai  4u.gif Bet čia, kaip sakoma, mano nuomonė ir patarimas  ax.gif
Mano sūnus labai stiprus alergikas, be vaistų nei dienos ir taip diena iš dienos daug metų, be pertraukų, dozes reikėjo didint ir didint, kol nepakliuvom pas vieną LOR gyd., kuri apžiūrėjus, nusiuntė... ryt žarną, jam nustatė dvigubą refliuksą, išrašė vaistus, ir jau praėjo 2metai kaip jis beveik nenaudoja vaistų, nors ir dabar alergija rodo 8-9 pliusus... Tai kad aš labai dėkinga tokiem daktaram, kurie neskuba palaikyt vaistų gamintojus, o gilinasi, ieško priežasties prieš nustatant galutinį diagnozę  ax.gif

va čia jūs teisi 4u.gif nes ta panika kartais gydytoju pyst vaistai ir neieško priežasties kas sukelia priepolius, o tada mama eina suka galva kaltina save, kaip aš kad vaikui negerai, o čia reikia tiesiog sugerti antibijotikus ir rimtai sekti vaiko būkle ir vėl pasidaryti tyrimus.

vis galvoju apie kirminus tai neramina. sugirdysiu antibijotikus po 2 sav suduosiu ir nuo kirminų profilaktiškai, manau tai nepakenks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 31, 13:29)
sugirdysiu antibijotikus po 2 sav suduosiu ir nuo kirminų profilaktiškai, manau tai nepakenks g.gif

o aš pirmiau vaikui toxocaras ištirčiau, o ne vermoxą kiščiau. Tada bent jau tiksliai žinosit, ar nuo to kosti vaikas, ar ne nuo to.
Nes kitaip gaunasi šaudymas į tuščią dangų su mintim kur nors pataikyti blush2.gif
Atsakyti
klausykit, o kur jus dedate tuščius flakonus nuo vaistų? aš šiaip juos išmesdavau į šiukšliadežę, bet juk taip negalima unsure.gif gal vaistines juos surenka?

Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 31, 13:26)
kam yra nustatyta BA, bet nebuvo daryti šie tyrimai  4u.gif Bet čia, kaip sakoma, mano nuomonė ir patarimas  ax.gif
Mano sūnus labai stiprus alergikas, be vaistų nei dienos ir taip diena iš dienos daug metų, be pertraukų, dozes reikėjo didint ir didint, kol nepakliuvom pas vieną LOR gyd., kuri apžiūrėjus, nusiuntė... ryt žarną, jam nustatė dvigubą refliuksą, išrašė vaistus, ir jau praėjo 2metai kaip jis beveik nenaudoja vaistų, nors ir dabar alergija rodo 8-9 pliusus... Tai kad aš labai dėkinga tokiem daktaram, kurie neskuba palaikyt vaistų gamintojus, o gilinasi, ieško priežasties prieš nustatant galutinį diagnozę  ax.gif

bet mums nerado alergijos. jau vaikui 4m bet niekam alergijos neparode. schmoll.gif Lor ziurejo pries gera pusmeti. nerado refliukso. Tik adenoidus 1laipsnio. Plauciu nuotraukos rodo sakneliu padidejima. as manau kad musu atvejis yra vienas is lengvesniu nes F vartojam 4men per nuo pernai vasario men nustatytos BA. Tik va monkasta yra musu nuolatinis palydovas
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 31, 13:43)
Tik va monkasta yra musu nuolatinis palydovas

monkastą prieš metus nustojau duot, poveikio jokio nepastebėjau cool.gif Prieš tai gėrė apie 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 10 31, 14:50)
monkastą prieš metus nustojau duot, poveikio jokio nepastebėjau  cool.gif Prieš tai gėrė apie 2 metus.

ta prasme - ji Jums netiko? mes tik nustojam kad ir savaitei - D. neuzsiciaupia nuo kosulio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 31 spalio 2013 - 14:03
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 31, 14:02)
kokio poveikio g.gif  g.gif monkasta duoda poveiki tik kai ji vartojama. mes tik nustojam kad ir savaitei - D. neuzsiciaupia nuo kosulio

Ją vartojant, išskyrus nervingumą, jokio kito poveikio nebuvo.
Atsakyti
tai cia kaip kam smile.gif mums ji net labai tinka.

tiesa - dabar atityje vaikui sunkiai atsikosint duosiu tik acc. Jokie brontexai ar fluditecai mums nepadejo schmoll.gif savaite laiko skystinom jais. Kosejo slapiai bet neatsikosedavo. Antra diena pradejus gerti acc issikosejo viska per kelias dienas rolleyes.gif Cia pasitvirtina nerasyta taisykle -kas tinka vienam nebutinai tinka kitam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 31, 15:06)
tai cia kaip kam smile.gif mums ji net labai tinka.

tiesa - dabar atityje vaikui sunkiai atsikosint duosiu tik acc. Jokie brontexai ar fluditecai mums nepadejo schmoll.gif savaite laiko skystinom jais. Kosejo slapiai bet neatsikosedavo. Antra diena pradejus gerti acc issikosejo viska per kelias dienas rolleyes.gif Cia  ,a nerasyta taisykle -kas tinka vienam nebutinai tinka kitam smile.gif
su ACC reikia atsargiai sergantiems BA, nes gali būt dar blogiau
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 31, 15:54)
su ACC reikia atsargiai sergantiems BA, nes gali būt dar blogiau

ir sanatorijoje dave ir dabar gydytoja paskyre smile.gif manau jei butu blogai - tikrai neskirtu smile.gif gerem miltukais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 31 spalio 2013 - 15:44
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 31, 16:37)
ir sanatorijoje dave ir dabar gydytoja paskyre smile.gif manau jei butu blogai - tikrai neskirtu smile.gif gerem miltukais.
tiesiog sakau, ir čia ne vien mano žodžiai, bet ir gyd., o ir anotacijoje parašyta, kad ACC reikia vartoti labai atsargiai sergantiems BA, nes, jei gerai prisimenu, išsiskiria daug gleivių ir gali išprovokuot dusulį astmiukams g.gif
Atsakyti