Vermox'ą ir aš esu davus. Nepamenu kuom tiksliai bet jis geresnis už Helmintox, man regis Vermoks nužudo parazitus ir pašalina, o Helmintoks pašalina juos dar gyvus, jei gerai pamenu.
QUOTE(Roga @ 2013 10 30, 14:54)
jautu daro Sorpo klinika ir vistiek reikia mokėti ar pas gydytoja ar privačioje pasidaryti pačiai, nes kaip ir sakote gydytojai tyli, o jei nieko neišmanai kaip aš tai ir gaunasi vaiko kankinimas ]
mums niekada nebuvo daryti tokie tyrima, na buvo toks monetas kaip mergaitei įtarė cistinę fibrozę, tai kaip ir planavo šiuos tyrimus, bet kai atvežiau sveiką vaiką tai tik bendrą karujo tyrimą padarė, IgE ir TBC
pas mus alerginė BA, ar verta tada daryt ir dėl hlamidijų, mikroplazmų?
tai čia tik privačiai daro?
QUOTE(bevardė @ 2013 10 30, 17:10)
Vermox'ą ir aš esu davus. Nepamenu kuom tiksliai bet jis geresnis už Helmintox, man regis Vermoks nužudo parazitus ir pašalina, o Helmintoks pašalina juos dar gyvus, jei gerai pamenu.
mano Ugnei Vermox Santariškėse išrašė, kai padarė kraujo tyrimą ir pamatė, kad yra jų organizme, tai nupirkau ir broliui.
o čia jie iš kažkokio tyrimo specialaus ar kaip pamatė nes pagal bendrą tvarką paėmė iš venos kraujo ir darė kas jiems atrodė būtina
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 10 30, 18:36)
pas mus alerginė BA, ar verta tada daryt ir dėl hlamidijų, mikroplazmų?
tai čia tik privačiai daro?
mano Ugnei Vermox Santariškėse išrašė, kai padarė kraujo tyrimą ir pamatė, kad yra jų organizme, tai nupirkau ir broliui.
o čia jie iš kažkokio tyrimo specialaus ar kaip pamatė nes pagal bendrą tvarką paėmė iš venos kraujo ir darė kas jiems atrodė būtina
mūsų dėl ko mišri BA todėl, kad ir alerginis rinitas, o kodėl mišrus nežinau dėl refliukso, dėl tų bakterijų, kažkaip nesigilinau
viskas daroma iš venos.
apsidraudžiant dabar ir visiems patariu pasidaryti sumokėsite apie 100lt ir bus aišku taip arba ne.
QUOTE(Silvukas.B. @ 2013 10 30, 16:32)
o kokius vaistukus davete nuo kirmeliuku? ir kokius zirniukus jums paskyre homeopate? Noriu suduoti savo mergytei. Mums gyd israse veromox, sake profilaktiskai reiktu i metus karta suduoti.
mums buvo paskyre Pirantel
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 30, 20:07)
mums buvo paskyre Pirantel
as vakar nuejau i vaistine, tai sake, vermox neturi ir nera is kur uzsakyti. tai dave irgi Pirantel. Tai siandien suduosiu pirmaja doze. labai bijau kad nebutu kokio salutinio poveikio. O kaip jus davet ta piranteli. Mum vermox'a buvo sakius gyd duot 3 d po 1 tab, tada daryt 2 sav tarpa ir vel suduot 3 d po 1 tab. tai vaistininke sake galima ir pirantel'i taip duot.
Nuo kirminų profilaktiškai vaikams duodu Pirantel'į, o dėl tyrimų, visgi patarčiau padaryt, nes jei pas jus ir alergine BA, bet yra ir kitos bakterijos, tai gali būt žymiai sunkesni/dažnesni priepuoliai, o tai reiškia ir hormoninių vaistų doze gaus didesne... ar jums ir jūsų vaikui to reikia?
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 31, 09:39)
Nuo kirminų profilaktiškai vaikams duodu Pirantel'į, o dėl tyrimų, visgi patarčiau padaryt, nes jei pas jus ir alergine BA, bet yra ir kitos bakterijos, tai gali būt žymiai sunkesni/dažnesni priepuoliai, o tai reiškia ir hormoninių vaistų doze gaus didesne... ar jums ir jūsų vaikui to reikia?
sakai ir nuo kirmelių pasidaryti visa naktį galvojau kiek zarazų yra ir kenkia vaikiukam. kol serga negaliu temti jos kai pasveiks tada ir pasidarysime.
Nebūtina ir tempti, kai kiek atsigaus po visų antibiotikų vartojimo suduok Pirantelio profilaktiškai ir tiek
QUOTE(Roga @ 2013 10 31, 10:29)
sakai ir nuo kirmelių pasidaryti visa naktį galvojau kiek zarazų yra ir kenkia vaikiukam. kol serga negaliu temti jos kai pasveiks tada ir pasidarysime.
tai prieš darželį jei sudavei Vermox'o/Pirantel'io tai nereikia
QUOTE(Silvukas.B. @ 2013 10 31, 09:09)
as vakar nuejau i vaistine, tai sake, vermox neturi ir nera is kur uzsakyti. tai dave irgi Pirantel. Tai siandien suduosiu pirmaja doze. labai bijau kad nebutu kokio salutinio poveikio. O kaip jus davet ta piranteli. Mum vermox'a buvo sakius gyd duot 3 d po 1 tab, tada daryt 2 sav tarpa ir vel suduot 3 d po 1 tab. tai vaistininke sake galima ir pirantel'i taip duot.
3dienas po 1 saukstuka. ir po dvieju savaiciu uztenka vienkartines dozes.
cia kam buvo skirta?
hmmm...pasidomėsiu, nors aš skaityčiau, kad mes tokie iš lengvesnių ligoniukų reikia tik pasidomėti kurije man patogioj vietoje daro tyrimus
QUOTE(bevardė @ 2013 10 31, 11:05)
Nebūtina ir tempti, kai kiek atsigaus po visų antibiotikų vartojimo suduok Pirantelio profilaktiškai ir tiek
QUOTE(nataliuncik @ 2013 10 31, 11:22)
tai prieš darželį jei sudavei Vermox'o/Pirantel'io tai nereikia
čia aš žalia gydytoja nieko nesakė, kad reikia duoti, o aš ir nežinau, reiks pasiklausti