Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2013 10 28, 11:34)
o gal kas žinote iš Šiaulių apie "Zuikių alergikų mokykla" g.gif informacijos kažkaip nerandu g.gif

Nea nieko nežinau.
Atsakyti
gavau iš vilniaus atsakyma, viska surašė, ką kalbėjome, tik pakeitė į MBA (mišri bronchų astma) tai reiškia viskas mums sanatorija nebepriklauso doh.gif nu dar pakalbėsiu su gydytoja unsure.gif

kitas klasimas ar kas bandėte duoti savo vaikams http://evaistine.cam...l-35-mg-30-kaps ar čia dar viena reklama g.gif nes po bakterijų mikroplazų ir chlamidijų abi rado antibijotikų kursas ilgas 14 dienų. kokia jūsų nuomonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 29, 16:13)
gavau iš vilniaus atsakyma, viska surašė, ką kalbėjome, tik pakeitė į MBA (mišri bronchų astma) tai reiškia viskas mums sanatorija nebepriklauso doh.gif nu dar pakalbėsiu su gydytoja unsure.gif

kas sake kad nebepriklauso? g.gif
Atsakyti
Sanatorija tikrai priklauso wink.gif

O Bronchomunal, tai nežinau, aš išvis esu prieš visokius sintetinius ale imuniteto stiprintojus.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 29, 16:30)
Sanatorija tikrai priklauso wink.gif

O Bronchomunal, tai nežinau, aš išvis esu prieš visokius sintetinius ale imuniteto stiprintojus.

oj mane nuraminote, nes visur sanatorijose kur išvardyta yra tik parašyta BA g.gif

aš gal kvailai mastau, jei dėl bakterijos su antibais nualinu organizma, tai ri chemiškai gal reiktų pastiprinti, nes per 2 mėnesius nepilnai 5 kartai sirgimo, daugokai unsure.gif

jau gydytoja siūlo per žiema nebevesti į darželį, kad sustiprėtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 29, 16:52)
oj mane nuraminote, nes visur sanatorijose kur išvardyta yra tik parašyta BA g.gif

jokio skirtumo kokia BA smile.gif misri alergine ar nepatikslinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 29, 17:05)
jokio skirtumo kokia BA smile.gif misri alergine ar nepatikslinta smile.gif

aaa aišku, bigsmile.gif
Atsakyti
O gal užtektinai jau tos chemijos? Gal geriau gerųjų bakterijų?
Pati esu anksčiau girdžiusi Imunotrofina, taip veikė, kol daviau, o kai tik nustojau tai kaip smogė doh.gif mažai nepasirodė. Organizmas be pagalbos nemokėjo susitvarkyt. Gal aš nenormali, bet esu už galimybe organizmui natūraliai apsigint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 29 spalio 2013 - 16:12
QUOTE(bevardė @ 2013 10 29, 17:09)

tai geriam, per du mėnesius jau 3 pakuote geriame.
vistiek pasitarsime su vyru, ką darysime, vis dėl jei jau pradėsime gerti reiks cielus 3 mėnesius gerti ir tai nepigiai kainuos, esu įvairių atsiliepimu girdėjusi, kad labai padeda, kad jokio poveikio nebuvo, kol kas galva sukasi nuo informacijos.
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2013 10 29, 17:09)
Pati esu anksčiau girdžiusi Imunotrofina, taip veikė, kol daviau, o kai tik nustojau tai kaip smogė  doh.gif  mažai nepasirodė. Organizmas be pagalbos nemokėjo susitvarkyt. Gal aš nenormali, bet esu už galimybe organizmui natūraliai apsigint.

gal tu ir teisi, ir aš galvoju tada nebeleisti į daržleį ir palaipsniui atsatyti organizma, nes pasirodo net tik mikroplazų rado bet ir chlamidijų tai jau visa puokštė bakterijų alinančių organizma. einu dar paskaityti kaip stiprinti organizma.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 29, 17:16)
tai geriam, per du mėnesius jau  3 pakuote geriame.
vistiek pasitarsime su vyru, ką darysime, vis dėl jei jau pradėsime gerti reiks cielus 3 mėnesius gerti ir tai nepigiai kainuos, esu įvairių atsiliepimu girdėjusi, kad labai padeda, kad jokio poveikio nebuvo, kol kas galva sukasi nuo informacijos.
Papildyta:
gal tu ir teisi, ir aš galvoju tada nebeleisti į daržleį ir palaipsniui atsatyti organizma, nes pasirodo net tik mikroplazų rado bet ir chlamidijų tai jau visa puokštė bakterijų alinančių organizma. einu dar paskaityti kaip stiprinti organizma.

o kai nevedet i darziuka irgi sirgot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 10 29, 17:21)
o kai nevedet i darziuka irgi sirgot? g.gif

pernai kol nebuvo nustatyta BA ir nepaskirtas gydymas sirgome 6 mėn ištisai.
šiemet vasara po sanatorijos buvo liuks 2 mėn be jokios ligos. į darželį nuėjome 9 apsirgome tada 2 dienos vėl sergame tada vėl 2 ir vėl sergame. nes po ligos dar savaite palaikydavau namie, kad sustiprėtu, nu net nežinau g.gif
Atsakyti
Mikloplazma toks brudas kurio neišnaikinsi galutinai. Kažkiek jū lieka ir jos vėl subujoja nusiplus imunitetui. Paskaitinek SM tema apie mikoplazmas.
Atsakyti