Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(alady @ 2013 10 19, 10:25)
Aciu uz pasidalinima, tada nepirksiu as jo, geriau brangiau sumokesiu uz orly ir tikiuosi nesigailesiu smile.gif

Uoj ibd balto nepirkit,bekit kuo toliau nuo jo. Orly super thumbup.gif nesigailesit tikrai smile.gif kas klause del galiuku tai bus matyt bet jri prancuzas su baltu nenusilupo gal ir sis stlaikys,topo dedu 1 sluoksni tik
Atsakyti
man baltas ibd labai patinka spalvu pamaisymui:) kaip tik pabandziau padengt visa tipsa, na nesigarbanoja, bet teptukas tai tragedija...kietas, labai dryzuoja...bet cia daugelis rase, kad nekokie tie teptukai naujuose ibd buteliukuose....

QUOTE(lilget @ 2013 10 19, 12:23)
Uoj ibd balto nepirkit,bekit kuo toliau nuo jo. Orly super  thumbup.gif nesigailesit tikrai smile.gif kas klause del galiuku tai bus matyt bet jri prancuzas su baltu nenusilupo gal ir sis stlaikys,topo dedu 1 sluoksni tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 19 spalio 2013 - 12:30
QUOTE(Alincia @ 2013 10 18, 15:10)
Dabar vel paltus pradedu siuti, tai jokiu sviesiu ir negaliu lakuot, nes krastai patamseja nagu, na tiesiog i laka isieda ir vsio tada  doh.gif

? kokius paltus ? labai įdomu pasidarė... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
PN 5.5 2 sluoksniai + folija.
Ar man vienai PN lakai ziauriai subegineja i odeles? g.gif
user posted image
Atsakyti
Bėdos su šepetėliu cry.gif help.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 10 19, 20:52)
Bėdos su šepetėliu  cry.gif  help.gif
user posted image

Man topo vienas toks serys biski atsokes bet dar susitvarkau,o cia ir nuo topo?
Atsakyti
user posted image

Kame problemos? g.gif apsikarpainir toliau lakuoji,juk vidurys sepetelio neissiziojes
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 19, 20:58)
Man topo vienas toks serys biski atsokes bet dar susitvarkau,o cia ir nuo topo?

Taip, čia topas.
Papildyta:
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 10 19, 20:59)
Kame problemos?  g.gif  apsikarpainir toliau lakuoji,juk vidurys sepetelio neissiziojes

Na jum gal ir nėra problemų, o man problema. Nuotraukog gal nesimato, bet tų atsikišusių kažkur puse šepetėlio, tai apkarpius mažai beliktų ir tai ne problemos sprendimas, po to kiti irgi gali na leva traukt.
Atsakyti
Sense aisku kad problema ,mane erzina vienas serys,o jusu atveju keisciwu sepetuka nuo kokio lako gerai isplovus. Beja as net pastebejau kada taip atsitiko kai lakavau sau salia uv lempos verysad.gif
Atsakyti
Na uv lempa buvo netoliese, bet nešvietė į laką. Nemaniau, kad šone stovintį laką paveiks.
Šepetėlio dabar paieškose, patogiau su peršviečiamu, o nuo senų lakų visi juodi ir siauresni jie.
O išvalyt, pastatyt į vietą juos niekaip? g.gif
Atsakyti
As siuo metu neturiu ne vienos PN, nes mano turetos arba tirstos buvo, arba skystos, bego irgi doh.gif
Mergina, nupirkusi is manes melyna PN lakuoja net prancuza, ir liuks jai, o man vargelis buvo
Beja kiekviena spalva skirtinga, o bandziau as tik kokias 5-6

Papildyta:

Turejau toki biggrin.gif
Mirkiau gelinio lako nuemejuje pora paru, kas keleta valandu isimdama ir sulygindama, nuimdama gumuliukus.
tapo geriau, bet vis tiek negerai. I pirmykste bukle negryzo jau verysad.gif
Atsakyti
Kazkuri mergina rode net kad prisitaike ibd sepeteli nuo spalvos,o spalva su acetonu isplaukit isdziovinkit ir naudokit,aidku gerisu tos pacios firmos butu sepetukas,nebus tobulai ,bet tikrai geriau nei yra. Pakanka dirbt is tos puses kur atsukta lempa ir jau gali tiketis negerumu. Zinoma jri ji isjungta,pas mane kadangi neissijungia taimeris tai ant akiu sepetukas pasiskete dekui dievui kad laiku susivokiau smile.gif o jus nebukit tokia pikta , Sense meginu pagelbet ,o jauciuos lyg as tuos serius pagadinau
Atsakyti