Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(rogrinta @ 2013 10 18, 08:10)
Tai aš turiu ar turėjau bet turbūt jau nuo visko  biggrin.gif Pirmiausia žaizdos tai nuo nuriebalintojo atsirado, o paskui jau nuo bele ko, nes kai kiauros rankos, bet kokia chemija gerai įsigeria. Vargau, gydžiaus ir geriamais vaistais nuo alergijos, ir tepaliukais. Paaiškėjo diagnozė - alerginis kontaktinis dermatitas. Vienintelis būdas jį išgydyti, kontakto su alergizuojančiom medžiagom nebuvimas, todėl jokie vaistai nepadeda, tik šiek tiek sušvelnina simptomus. Bet rankos kaip plyšo iki kraujų taip ir plyšo.. kol pirštinių normalių neįsigijau. Nes nuo kitų, pvz kaip guminės, vinilinės,alergija tik sustiprėdavo, tai ir dirbau plikom žaizdotom rankom, kol nitrilinių neįsigijau  doh.gif Ir rankos pačios išgijo, ir dabar net darant gelinius nagus sau, alergija nebeišlenda, jau 2 metai.

o jetau kaip nefainiai, užjaučiu console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 15, 21:25)
megstu zalia spalva  wub.gif nors kiti sako berysio ji ant nagu,bet man visad kazkaip gerai ziuris smile.gif

Na tikrai taip keistai gyvenime susidejo, kad RAUDONA tinka prie visko, tipo klasikine , o vat zalia ir melyna tai ojej, niekur netinka ir nesiziuri doh.gif
O as manau, kad Lietuvaitem, kurios pastoviai juodos, pilkos ir dar visokios tamsios, kaip tik tinka zalia, melyna (prie akiu biggrin.gif )
Dabar vel paltus pradedu siuti, tai jokiu sviesiu ir negaliu lakuot, nes krastai patamseja nagu, na tiesiog i laka isieda ir vsio tada doh.gif
Atsakyti
Merginos,patarkite koki PN laka rinktis prancuzo pagrindui? labiausiai noreciau kazkokios skaidrios pastelines rozines, bet gali buti kazkas skaidresnio su blizguciais. o gal siaip ka patarsit. Visoms is ankst dekoju:)
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 10 04, 11:49)
Sveikos,

Dabar galiu gauti neigiamų komentarų už plagiavimą, bet negalėjau atsilaikyti... blush2.gif  Žinoma, iki originalo toli, bet pasirodysiu.

Senses 936, 4 sluoksniai. Gavosi labai graži spalva. smile.gif

user posted image

atsitempiau nuotrauką iš praeitos temos. Sakykit, koks gelis naudotas šiems ornamentams? turiu parsisiuntus is eBay kažkokį, bet nzn nelaiko man jis formos gražiai ir pasilieja biškiuką.. verysad.gif
Atsakyti
Progel Baltic trys sluoksniukai smile.gif Dziaugiuosi sia spalva wub.gif
user posted image
Atsakyti
agnieter wub.gif thumbup.gif

Metu savo ir cia nors manau dauguma yra fb ir turbut cia pakartotinai elt net neverta, ale kadangi zalia madoj tai lai buna biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 18, 19:40)
agnieter  wub.gif  thumbup.gif

Metu savo ir cia nors manau dauguma yra fb ir turbut cia pakartotinai elt net neverta, ale kadangi zalia madoj tai lai buna  biggrin.gif

Koks idomus derinukas thumbup.gif Kuo toliau, tuo labiau noriu zalios g.gif
Atsakyti
Renkuosi spalvas prancuziskam lakavimui. Pagrinda imsiu is IBD o dabar galvoju ka pasirinkti baltam galiukui g.gif Visos esate isgyre Orly white tips, o kazin kaip tas Cream is IBD ? Kaina man skirusi dvigubai orly brangesnis, tai galvoju kuri rinktis? g.gif Gal kas ka patartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2013 10 18, 23:37)
Renkuosi spalvas prancuziskam lakavimui. Pagrinda imsiu is IBD o dabar galvoju ka pasirinkti baltam galiukui g.gif  Visos esate isgyre Orly white tips, o kazin kaip tas Cream is IBD ? Kaina man skirusi dvigubai orly brangesnis, tai galvoju kuri rinktis?  g.gif  Gal kas ka patartu ax.gif

as turiu balta is IBD, kai isbaigsiu daugiau nekatrosiu schmoll.gif , man raukslejasi, na sako su LED lepma bedu nebuna, bet siu metu dirbu su UV, tai nepatinka jis man
Atsakyti
Atnesu keleta savu 4u.gif

Red Roses 2
user posted image
Red Roses 2 ir kazkoks kinietiskas negaliu pasakyt numerio nes lipdukas nusiklijavo doh.gif bet dengiasi nerealiai vieno sluoksnio uztenka tik po 2 spalva nepriekaistingai grazi tai cia uzdejau 2
user posted image
O cia icon numeriuka patikslinsiu ritoj 4u.gif 2 bet man norejos maziausiai dar 2, bet pusesere uzsispyrusia turiu kuri baidosi daugiau ne vieno sluoksnio nors tu ka jai doh.gif tai man asmeniskai negrazu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rytoruka.s @ 2013 10 17, 13:27)
Mergaites, gal galit pagelbet? kiek laiko reikia laikyti Emi ciornij tiulpan UV lempoj, kad priliptu folija?ir po to su folija ar reikia dar padziovinti ?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

As neseniai pirkau Emi dazus,tai parasyta ,kad reikia laikyti 1 minute ir tada deti folija. Taip ir padariau puikiai gavosi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2013 10 18, 18:40)
agnieter  wub.gif  thumbup.gif

Metu savo ir cia nors manau dauguma yra fb ir turbut cia pakartotinai elt net neverta, ale kadangi zalia madoj tai lai buna  biggrin.gif

user posted image

thumbup.gif Labai grazu,spalvos liux.
Klausimas; Kazkada dariau panasu lakavima ir labai greitai nusilupo galiukai,kur prancuziskas ? Gal topo 2 sluoksius reikia tepti? Nes tepiau viens g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 19, 01:23)
Atnesu keleta savu  4u.gif

Red Roses 2
user posted image
Red Roses 2 ir kazkoks kinietiskas negaliu pasakyt numerio nes lipdukas nusiklijavo  doh.gif bet dengiasi nerealiai vieno sluoksnio uztenka tik po 2 spalva nepriekaistingai grazi tai cia uzdejau 2
user posted image
O cia icon numeriuka patikslinsiu ritoj  4u.gif 2 bet man norejos maziausiai dar 2, bet pusesere uzsispyrusia turiu kuri baidosi daugiau ne vieno sluoksnio nors tu ka jai  doh.gif tai man asmeniskai negrazu  ax.gif
user posted image

thumbup.gif Labai tvarkingi naguciai,grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 10 18, 23:45)
as turiu balta is IBD, kai isbaigsiu daugiau nekatrosiu schmoll.gif , man raukslejasi, na sako su LED lepma bedu nebuna, bet siu metu dirbu su UV, tai nepatinka jis man

Aciu uz pasidalinima, tada nepirksiu as jo, geriau brangiau sumokesiu uz orly ir tikiuosi nesigailesiu smile.gif
Atsakyti