Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Packa @ 2013 10 17, 21:42)
ar visos dirbate su pirstinem? tokia alergija sau ivariau doh.gif trukineja ir nesti didziuju pirstu pagalveles, ir jau zinau nuo ko, nuo gelio lipnaus sluoksnio verysad.gif dabar gydausi ir ieskau visur info kaip apsisaugoti, tai rusaities raso kad geriausios yra nitrilo pirstines, gal galite patarti kur pirkti? nes vaistinese ir parduotuvese naradau g.gif

Taip aš dirbu tik su nitrilo pirštinėm, o jų pirkt yra darbo saugos aprangos parduotuvėse, galima ir internetu užsisakyt. Jei ne jos,būčiau jau senai šį darbą metus.
Atsakyti
Nugi niekur nerandu permatomo gelio nusipirkti, kur man ji gaut? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 10 17, 20:24)
Kokiuose Senukuose ar panašaus tipo parduotuvėse nežiūrėjot? Man jos pačios geriausios, su jomis visus buities darbus darau ir prie nagų praverčia ax.gif

QUOTE(rogrinta @ 2013 10 17, 20:28)
Taip aš dirbu tik su nitrilo pirštinėm, o jų pirkt yra darbo saugos aprangos parduotuvėse, galima ir internetu užsisakyt. Jei ne jos,būčiau jau senai šį darbą metus.

aciu 4u.gif
ar kas turite alergija nuo gelio ar akrilo? kaip gydotes?
Atsakyti
Nebeisivaizduoju gyvenimo be sio lako smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kuri nors naudojatė LED lempą? Renkuosi, kurią pirkti, ir negaliu nuspręsti. Ebay ir už 10sv. galima rasti UV lempų, bet ar jos patikimos?
P.S. nukreipkit į kitą temą, jei jau viskas kalbėta/apkalbėta, žinau, kaip erzina naujokės su besikartojančiais klausimais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,pasistojo klausimukas-nailshop'e pardavinėja lipnią spalvotą foliją ir spalvotą foliją,kuom jos skiriasi?Esu nusipirkusi spec klijų ir folijos(nelipnios)-ale š...man gaunasi.Sakau,gal ne tokią papirkau g.gif Laukiau kol patirštės klijai ir 5min,vėliau ir 10min,gale to biškiuką užsideda folijos,bet kur papuolė,be jokių grožybių,gėlyčių ir t.t.Aš čia eksperimentus dariau atseit ant viso nago. verysad.gif Išvada:melagis tas kompas-jis rodo:tept,plept-ir nagutis jau gražutis. blink.gif
Atsakyti
Vietoj kliju naudokit EMi Black Tulip gel.dazus, ant julimpa puikiai nelimpanti folija.
http://www.salonpro....zai-black-tulip
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 10 17, 16:55)
aš ieškojau pakaitalo šiai spalvai, tai radau gerą iš senses (952)

p.s. tuoj pasijusiu senses agentė, vis sakau ir sakau prie klausimų apie hg cherry berry  doh.gif bet kadangi pačiai lb rūpėjo ta spalva, tai nepatingėjau susirasti hihihi.gif

Laba,

o OPI malaga wine ar nebutu panasi.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 17, 23:04)
ar kas turite alergija nuo gelio ar akrilo? kaip gydotes?

Tai aš turiu ar turėjau bet turbūt jau nuo visko biggrin.gif Pirmiausia žaizdos tai nuo nuriebalintojo atsirado, o paskui jau nuo bele ko, nes kai kiauros rankos, bet kokia chemija gerai įsigeria. Vargau, gydžiaus ir geriamais vaistais nuo alergijos, ir tepaliukais. Paaiškėjo diagnozė - alerginis kontaktinis dermatitas. Vienintelis būdas jį išgydyti, kontakto su alergizuojančiom medžiagom nebuvimas, todėl jokie vaistai nepadeda, tik šiek tiek sušvelnina simptomus. Bet rankos kaip plyšo iki kraujų taip ir plyšo.. kol pirštinių normalių neįsigijau. Nes nuo kitų, pvz kaip guminės, vinilinės,alergija tik sustiprėdavo, tai ir dirbau plikom žaizdotom rankom, kol nitrilinių neįsigijau doh.gif Ir rankos pačios išgijo, ir dabar net darant gelinius nagus sau, alergija nebeišlenda, jau 2 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 18 spalio 2013 - 08:12
Mergaites gal patartumet kokia spalva is IBD linijos tiktu prancuziskam pagrindui, kad graziai-naturaliai ruzava butu? Dekavoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2013 10 18, 11:54)
Mergaites gal patartumet kokia spalva is IBD linijos tiktu prancuziskam pagrindui, kad graziai-naturaliai ruzava butu? Dekavoju aciuks.gif

ibd seashell pinkibd seashell pink
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 18, 13:22)

Tai ko as ir ieskojau thumbup.gif Labai aciu! begu uzsisakyt smile.gif
Atsakyti