Mergaites, gal galit pagelbet? kiek laiko reikia laikyti Emi ciornij tiulpan UV lempoj, kad priliptu folija?ir po to su folija ar reikia dar padziovinti ?
QUOTE(rytoruka.s @ 2013 10 17, 13:27)
Mergaites, gal galit pagelbet? kiek laiko reikia laikyti Emi ciornij tiulpan UV lempoj, kad priliptu folija?ir po to su folija ar reikia dar padziovinti ?
2 min., aš visada palaikau dar, o kodėl ? nežinau
jau parase,su folija poto uzspaudus daugiau dziovinti nereikia,dengi topu tada jau vel dedi i lempa.
labai aciu nesuprantu, kodel ant pakuotes sios info neraso.
QUOTE(lindrukas @ 2013 10 15, 00:41)
Bella's vampire tamsi bordo I juoduma be zerucio
As tai dabar deltonike pasijauciau, nes man Bella's Vampire kaip tik i baklazana, juodai violetine.
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 17, 11:29)
Visos skundziates black cherry berry, o koks kokybiskesnis butu atitikmuo jai is HG?
Raudono vyno ar sukresejusio kraujo spalvos?
aš ieškojau pakaitalo šiai spalvai, tai radau gerą iš senses (952)
p.s. tuoj pasijusiu senses agentė, vis sakau ir sakau prie klausimų apie hg cherry berry bet kadangi pačiai lb rūpėjo ta spalva, tai nepatingėjau susirasti
Na as buvau EMI pristatyme SalonPro, tai rekomenduoja EMI gelinius dazus UV lempoj palaikyt 40 sekundziu, istraukus leist atvest jiems apie 20 sekundziu, tada jau folija det. Po to jau Top'a ir i lempa
QUOTE(Sunta @ 2013 10 17, 17:14)
As tai dabar deltonike pasijauciau, nes man Bella's Vampire kaip tik i baklazana, juodai violetine.
tikrai taip baklazanine,va dabar panosej pasidejus ja turiu
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 17, 13:29)
Visos skundziates black cherry berry, o koks kokybiskesnis butu atitikmuo jai is HG?
laba, naujoji HG touch of sass gera vyno spalva... tik man visgi 3 sluoksniu reikai jai...
Sveikos
ar visos dirbate su pirstinem? tokia alergija sau ivariau trukineja ir nesti didziuju pirstu pagalveles, ir jau zinau nuo ko, nuo gelio lipnaus sluoksnio dabar gydausi ir ieskau visur info kaip apsisaugoti, tai rusaities raso kad geriausios yra nitrilo pirstines, gal galite patarti kur pirkti? nes vaistinese ir parduotuvese naradau
ar visos dirbate su pirstinem? tokia alergija sau ivariau trukineja ir nesti didziuju pirstu pagalveles, ir jau zinau nuo ko, nuo gelio lipnaus sluoksnio dabar gydausi ir ieskau visur info kaip apsisaugoti, tai rusaities raso kad geriausios yra nitrilo pirstines, gal galite patarti kur pirkti? nes vaistinese ir parduotuvese naradau
QUOTE(September_Lady @ 2013 10 17, 17:55)
aš ieškojau pakaitalo šiai spalvai, tai radau gerą iš senses (952)
p.s. tuoj pasijusiu senses agentė, vis sakau ir sakau prie klausimų apie hg cherry berry bet kadangi pačiai lb rūpėjo ta spalva, tai nepatingėjau susirasti
o ta sense galima ebay rasti? Nera ,kaip su PN? As Lietuvoje nebunu...o draugu pirkti man nagu lakus ir siusti i Nyderlandus neprasysiu..geda
QUOTE(Packa @ 2013 10 17, 19:42)
rusaities raso kad geriausios yra nitrilo pirstines, gal galite patarti kur pirkti? nes vaistinese ir parduotuvese naradau
Kokiuose Senukuose ar panašaus tipo parduotuvėse nežiūrėjot? Man jos pačios geriausios, su jomis visus buities darbus darau ir prie nagų praverčia