Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 07, 09:19)
oo matytos plunksnos,nu labai nice thumbup.gif
Papildyta:

Geliniais.

O kazkas man sake,kad ant gelinio geliniais piesti neiseina
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 07, 11:44)
O kazkas man sake,kad  ant gelinio geliniais piesti neiseina

su geliniu laku ant gelinio lako negalima? Kazka ne taip supratai, greiciausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 07, 11:44)
O kazkas man sake,kad  ant gelinio geliniais piesti neiseina

kodel negalima? g.gif juk net seminarai pvz. nagavitoj, nocturnei vedami kaip su geliniais lakais dizainus daryt...

jolkuce, gal gali imesti ta rusu foruma is kur semiesi ideju? zinau, kad kazkada kazkas dejo, bet neissisaugojau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
priedo, dar klausimeli uzduosiu biggrin.gif manau atsakyma ir taip zinau, bet noriu pasitikslinti pas geriau ismanancias ax.gif
nusipirkau stai toki juoda geli http://www.senses.lt...p;category_id=9 priauginamiems nagams, bet kilo klausimas, ar galeciau ji naudoti ilgalaikiam geliniam lakavimui? ax.gif jis turi lipnu sluoksni, tai maniau, gal galesiu ant ilgalaikio su folija pazasti... bet greiciausiai netiks ar ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princesė.: 07 lapkričio 2013 - 12:29
QUOTE(Princesė. @ 2013 11 07, 12:26)

ka cia ikelei? g.gif mergickos figura superine, lakavimui deja, netiks lotuliukas.gif
Nepaisant to, klausima supratau smile.gif esu bandziusi lieti folija ant tokio tipo gelio. Beda ta, kad jie paprastai buna tirsti, sunku isgauti plonesnes linijas. Palaikyk lempoje kaip sunta sake, kokias 4-5min, ir pabandyk uzlipinti folija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 07 lapkričio 2013 - 12:30
QUOTE(andorinha @ 2013 11 07, 12:28)
ka cia ikelei?  g.gif mergickos figura superine, lakavimui deja, netiks  lotuliukas.gif

uj cia netycia, jau pakeiciau biggrin.gif megztuka ruosiaus pirkt, kopijavau pries tai nuoroda, ir ta su geliais nuoroda kazkodel neisikele lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kazkokiame forume taip sake merginos.Sake galima piesti tik su akvarele arba akriliniais dazais:-\
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 11 07, 13:05)
kodel negalima? g.gif juk net seminarai pvz. nagavitoj, nocturnei vedami kaip su geliniais lakais dizainus daryt...

jolkuce, gal gali imesti ta rusu foruma is kur semiesi ideju? zinau, kad kazkada kazkas dejo, bet neissisaugojau  blush2.gif  4u.gif

http://www.nailclub.ru/forum/foto/ tik ma rodos regintis teks. O su juodu geliu gali pazaisti,juk ne visa naga pilnai dengsi juo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 07, 13:31)
Man kazkokiame forume taip sake merginos.Sake galima piesti tik su akvarele arba akriliniais dazais:-\

nu vadinas,pamelavo,arba nenusimano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 lapkričio 2013 - 12:33
QUOTE(andorinha @ 2013 11 07, 12:28)
ka cia ikelei?  g.gif mergickos figura superine, lakavimui deja, netiks  lotuliukas.gif
Nepaisant to, klausima supratau smile.gif esu bandziusi lieti folija ant tokio tipo gelio. Beda ta, kad jie paprastai buna tirsti, sunku isgauti plonesnes linijas. Palaikyk lempoje kaip sunta sake, kokias 4-5min,  ir pabandyk uzlipinti folija.

o nesuskilines ar dar kas nors nenutiks? biggrin.gif juk tie spalvoti geliai kaip ir kietieji geliai? g.gif doh.gif reiks bandyt, tik dar folijos savo is ebay laukiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 07, 12:34)
http://www.nailclub.ru/forum/foto/  tik ma rodos regintis teks. O su juodu geliu gali pazaisti,juk ne visa naga pilnai dengsi juo smile.gif

ooooo kaip aciu thumbup.gif thumbup.gif kiek groziu ten ojojoj biggrin.gif wub.gif lygtais nereik regintis, matau nuotraukas 4u.gif 4u.gif
nu reiks bandyt ziuresim. bet kazkodel manau vis vien teks emi pirktis biggrin.gif
Atsakyti
Ar jums lengvai pavyko susisiekti su konad? Padariau užsakymą, parašė, kad kai užsakymas bus patvirtintas, atsiųs rekvizitus, kur pervesti pinigus. Tačiau jo nesulaukiu. Į el. laiškus neatsako, telefonu neatsiliepia.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 07, 15:34)
Ar jums lengvai pavyko susisiekti su konad? Padariau užsakymą, parašė, kad kai užsakymas bus patvirtintas, atsiųs rekvizitus, kur pervesti pinigus. Tačiau jo nesulaukiu. Į el. laiškus neatsako, telefonu neatsiliepia.. blink.gif

tai gal dar nepatvirtino?Arba patvirtinimas i koki spama ikrito g.gif

O cia mano dar vienas plagiatas blush2.gif Kurmi visas mokinau cia folija spaust-tai sikart paciai nesiseke bliod lopais tik prilipo doh.gif biggrin.gif
user posted image
Lauziau lauziau mena, o kad sufokusuot normaliai-tai i nepavyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 07, 11:57)
As Jolkuce lb gerbiu patinka dauguma darbu,atlikimas visur nepriekaidtingas,bet su taip isgirtais paskutiniais tai is namu tikrai neiseiciau smile.gif bet cia tik mano nuomone, kaip ir kitu cia is sakoma. Idomus butu eksperimentad Jolkuces koki eksperimenta ikelt kitos nares vardu jauciu tikrai tiek komplimentu nesulauktu  blush2.gif  pykit nepykit uz pasisakyma, bet mane sioj temoj kartais toks keistas jausmas apima ir aisku kartais geriau patylet na bet parasiau tai parasiau, o dabar tylesiu,gausiu matyt aibe atkirciu, bet gal geriau duokit durniui kelia (man) biggrin.gif

As manau ,kad Jolkuce ne be reikalo giria. thumbup.gif Ji ne tik graziai,isradingai daro ir turi skoni. Jus tik paziurekit kokie tvarkingi ir kruopstus darbai jos. Is jos galima daug ko ismokti mirksiukas.gif O svarbiausia jokio pavydo pas zmogu,padaro,parodo ir nieko pries,kad ja kopijuoja, ir kopijuodamos uzduoda simtus klausimu lotuliukas.gif
Respects
Atsakyti