Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 06, 20:17)
Isbandziau kazkada imesta varianta su abstrakcijom, viena aisku dabar zinau kur klaidos..cia persistengiau su smulkumu ir kiekiu, reikejo didesniais lopais spalvas deti ir maziau ju, nes dabar sakar makar misraine man doh.gif
user posted image

Tobula thumbup.gif o piesta irgi su geliniais lakais?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 11 06, 23:27)
Vadinasi turint Frobiden Love reikia ir Inner Vixxen ,nepanasios jos visai  doh.gif

Jolkuce, as, baigusi VDA, todel tavo kai, kurie darbai man labai primena musu darbus,tik ant drobes perkelt reiktu ir papasakoti,kas kaip ir kodel  smile.gif 

taip,jas butina tureti abi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 07, 00:04)
Jolkuce, tu kaip visad nereali! O ta violetine tai HG he loves me not?

4u.gif taip,cia ji.
Papildyta:
QUOTE(kukuraku @ 2013 11 07, 09:19)
Tobula thumbup.gif  o piesta irgi su geliniais lakais?

jop,su lakais,isirinkau tokius sodresnius,kad nereiktu per 2 kart dengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 06, 20:17)
Isbandziau kazkada imesta varianta

Nu simpatulka kokia, ryski, ne juoda ir ne ruda lotuliukas.gif Dar kazkas rudeni ir tokiom lakuojasi ??? biggrin.gif
Vakar lakavau sesei, nagu formos ir ilgio netaisau ax.gif
HG Night Refection ir EF Tffy Treat po 3 sluoksnius ir vandens lipdukai
user posted image
Vakar nuemiau sesei HG Good Gossip, isvaiksciojo beveik 4 savaites !!! Nuago daug, bet kaip ikastas laikesi , nenaudoju jai nei bondo nei strukturo
o va kaiminkom keletui daug isbandem variantu, bet ilgiau 1,5-2 savaiciu niekada neisvaiksto, kas savaite reikia perlakuot doh.gif
P.S (lakuoti kazkaip ismokau, bet dabar ziuriu fotografuoti graziai dar mokytis reikia g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 07, 08:48)
Papildyta:

4u.gif taip,cia ji.
Papildyta:

jop,su lakais,isirinkau tokius sodresnius,kad nereiktu per 2 kart dengti ax.gif

Su geliniais ar su paprastais lakais piešta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 11 07, 10:10)
Nu simpatulka kokia, ryski, ne juoda ir ne ruda  lotuliukas.gif Dar kazkas rudeni ir tokiom lakuojasi ???  biggrin.gif
Vakar lakavau sesei, nagu formos ir ilgio netaisau  ax.gif

Vakar nuemiau sesei HG Good Gossip, isvaiksciojo beveik 4 savaites !!! Nuago daug, bet kaip ikastas laikesi , nenaudoju jai nei bondo nei strukturo
o va kaiminkom keletui daug isbandem variantu, bet ilgiau 1,5-2 savaiciu niekada neisvaiksto, kas savaite reikia perlakuot  doh.gif
P.S (lakuoti kazkaip ismokau, bet dabar ziuriu fotografuoti graziai dar mokytis reikia  g.gif )

oo matytos plunksnos,nu labai nice thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 07, 10:16)
Su geliniais ar su paprastais lakais piešta? smile.gif

Geliniais.
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 11 07, 11:10)
Vakar lakavau sesei, nagu formos ir ilgio netaisau  ax.gif

Tos plunksnytės tokio švelnumo manikiūrui priduoda, gražu rolleyes.gif
Atsakyti
As Jolkuce lb gerbiu patinka dauguma darbu,atlikimas visur nepriekaidtingas,bet su taip isgirtais paskutiniais tai is namu tikrai neiseiciau smile.gif bet cia tik mano nuomone, kaip ir kitu cia is sakoma. Idomus butu eksperimentad Jolkuces koki eksperimenta ikelt kitos nares vardu jauciu tikrai tiek komplimentu nesulauktu blush2.gif pykit nepykit uz pasisakyma, bet mane sioj temoj kartais toks keistas jausmas apima ir aisku kartais geriau patylet na bet parasiau tai parasiau, o dabar tylesiu,gausiu matyt aibe atkirciu, bet gal geriau duokit durniui kelia (man) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 07, 06:48)
Papildyta:

4u.gif taip,cia ji.
Papildyta:

O jinai tau neblunka? Nes as jau benusiperkanti, bet salongeeke tokia jos fotkes po savaites nesiojimo radau, net nupurte

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 11 06, 23:27)
Vadinasi turint Frobiden Love reikia ir Inner Vixxen ,nepanasios jos visai  doh.gif

Jolkuce, as, baigusi VDA, todel tavo kai, kurie darbai man labai primena musu darbus,tik ant drobes perkelt reiktu ir papasakoti,kas kaip ir kodel  smile.gif 

Dilgelyt, padarom atvirksciai, tu mums savo piesinius parodyk, o mes ant nagu uzdesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 07, 12:12)
O jinai tau neblunka? Nes as jau benusiperkanti, bet salongeeke tokia jos fotkes po savaites nesiojimo radau, net nupurte

Kazkiek blunka,labiau melyna daros negu filecitava,bet nezymiai,sitaip kaip tavo foto da nebuvo pas man blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 07, 10:57)
  pykit nepykit uz pasisakyma, bet mane sioj temoj kartais toks keistas jausmas apima ir aisku kartais geriau patylet na bet parasiau tai parasiau, o dabar tylesiu,gausiu matyt aibe atkirciu, bet gal geriau duokit durniui kelia (man) biggrin.gif

dėk dėk savo, netylėk, taigi mėgėjų čia forumas nail.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 07, 10:57)
As Jolkuce lb gerbiu patinka dauguma darbu,atlikimas visur nepriekaidtingas,bet su taip isgirtais paskutiniais tai is namu tikrai neiseiciau smile.gif bet cia tik mano nuomone, kaip ir kitu cia is sakoma. Idomus butu eksperimentad Jolkuces koki eksperimenta ikelt kitos nares vardu jauciu tikrai tiek komplimentu nesulauktu  blush2.gif  pykit nepykit uz pasisakyma, bet mane sioj temoj kartais toks keistas jausmas apima ir aisku kartais geriau patylet na bet parasiau tai parasiau, o dabar tylesiu,gausiu matyt aibe atkirciu, bet gal geriau duokit durniui kelia (man) biggrin.gif

neturejau jokio panasaus jausmo smile.gif man asmeniskai vienas dalykas cia kliuna, kad man niekas nieko negatyvaus nesako smile.gif
Atsakyti