Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 06, 16:28)
ner jokio perlamutro,nebent vos iziurimas zvilgesiukas,kurio po keliu dienu net neizvelgsi ax.gif
Papildyta:

ar matine ar emaline,patikslink?Nes matine spalva gali padaryti su bet kokios spalvos laku,tiesiog padengus ji specialiu mat top coutu smile.gif

Vat apie si ir norejau suzinot, mat top cout'as. Jis spec geliniam lakavimui yra?
Atsakyti
Jolkuce, man tie tavo ziobros tai nelabai. Nors gal reiktų realiai pamatyti, gal ir gražu 4u.gif

QUOTE(agnieter @ 2013 11 05, 14:12)
Pati sau nenoreciau tokiu smailenu, bet paziureti visada grazu  wub.gif
O kai gausiu ir isbandysiu tas Nsi spalvas, papasakosiu ispudzius  smile.gif

Jei seno leidimo, tai bus tirštos. Nors gal ir gerai bus, gal patiks. Aš pati turiu kelias spalvas, nėra tirštos ir man puikiai laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutuliukass @ 2013 11 06, 17:53)
Vat apie si ir norejau suzinot, mat top cout'as. Jis spec geliniam lakavimui yra?

zinoma yra,pasigooglink gi turi ir harmonis toki ir ba-ha ir Senses ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 06, 18:25)
zinoma yra,pasigooglink gi turi ir harmonis toki ir ba-ha ir Senses ir t.t

Isbandziau kazkada imesta varianta su abstrakcijom, viena aisku dabar zinau kur klaidos..cia persistengiau su smulkumu ir kiekiu, reikejo didesniais lopais spalvas deti ir maziau ju, nes dabar sakar makar misraine man doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 06, 19:17)
Isbandziau kazkada imesta varianta su abstrakcijom, viena aisku dabar zinau kur klaidos..cia persistengiau su smulkumu ir kiekiu, reikejo didesniais lopais spalvas deti ir maziau ju, nes dabar sakar makar misraine man doh.gif
user posted image

O man labai gražu thumbup.gif Ypač vidurinis pirštas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 06, 19:17)

visai grazus tas sakar makar, skonio reikalas cia. Man neatrodo per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 11 06, 20:42)
visai grazus tas sakar makar, skonio reikalas cia. Man neatrodo per daug  g.gif

Nus man kazkodel rusu forume geriau atrodo, negu mano marmaluze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 06, 21:17)

Man irgi gražu, nors ir ne mano skonio spalvos. Bet vasariškas toks, ne šiam metui rolleyes.gif
Atsakyti
Labai prasau apibudikinte inner vixen ir forbiden love skirtumus 4u.gif

Jolkuce,grazu,meniska, su tokia daile net as drisciau i zmones iseiti,bet man uztektu vieno nago ant rankos. smile.gif
Apskritai esi visoms nagu dailes praktikuojancioms pats geriausias pavyzdys temoje,ne del kruopstumo,nes ji turi visos daugiau patyrusios, o del subtilumo,skoningumo renkantis kompozicijas ir spalvas, betruksta ,kad sugalvotum kiekvienai savo dailei ideja,koncepcija,kodel taip paisei,ka nori tuo paskayti,ir butu galima pasakyt ,kad uzsiemi ne manikiurais,o menu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 11 06, 22:38)
Labai prasau apibudikinte inner vixen ir forbiden love skirtumus 4u.gif

Jolkuce,grazu,meniska, su tokia daile net as drisciau i zmones iseiti,bet man uztektu vieno nago ant rankos. smile.gif
Apskritai esi visoms nagu dailes praktikuojancioms pats geriausias pavyzdys temoje,ne del kruopstumo,nes ji turi visos daugiau patyrusios, o del subtilumo,skoningumo renkantis kompozicijas ir spalvas, betruksta ,kad sugalvotum kiekvienai savo dailei ideja,koncepcija,kodel taip paisei,ka nori tuo paskayti,ir butu galima pasakyt ,kad uzsiemi ne manikiurais,o menu biggrin.gif

inerr yra gili sodri tamsi lyg karsto sokolado spalva su cinamono prieskoniu turinti raudonu zeruciu.O forbiden tokia salto bordo perlamutro ,turincio filecitavos saltos gamos pirmame sluoksnyje.Tokia solidi,rafinuota spalva.

ooi aciu blush2.gif 4u.gif Nieko sau pagyrimas,dar tokio negirdejau savo adresu ....
Atsakyti
Vadinasi turint Frobiden Love reikia ir Inner Vixxen ,nepanasios jos visai doh.gif

Jolkuce, as, baigusi VDA, todel tavo kai, kurie darbai man labai primena musu darbus,tik ant drobes perkelt reiktu ir papasakoti,kas kaip ir kodel smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 06 lapkričio 2013 - 22:28
Jolkuce, tu kaip visad nereali! O ta violetine tai HG he loves me not?
Atsakyti