Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 05, 16:13)
drinks_cheers.gif teisybes yra,tenka dazniau galasti :-)
Papildyta:

gal per storai tepi ir iki galo neisdziuna g.gif su visom spalvom sitaip?Mano drauges sia beda daznai pastebi,kai uzlekia i salona koki nusilakuoti g.gif

Atrodo tikrai nestorai tepu,o ir isdziovinimui skiriu po 2min.kas cia yra nesuprantu:-\
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2013 11 05, 16:00)
Man su kvarco kamuoliukais gadina labiau irankius, negu karšto oro sterilizatorius verysad.gif

Nu va,o ilgai naudojate toki sterilizatoriu?Kas tie kamuoliukai labiau gadina?
Man karsto oro ir labiau patinka,bet be 250 LT ju nenupirksi.
Nors is kitos puses jei daznai reikia galasti irankius,ir moketi pinigus pastoviai. Tai gal geriau susimoki viena kart brangiau uz sterilizatoriu ir psio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
esu daugiau skaitytoja negu pasirodytoja blush2.gif
taigi rodausi perejimus ax.gif

HG Bellas Vampire+ Pink Smoothie po 2 sluoksnius
user posted image

HG Light Elegant, Spicy Fortune, All About Me po 2 sluoksnius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2013 11 05, 18:49)
Sveikutes 4u.gif
esu daugiau skaitytoja negu pasirodytoja  blush2.gif

na stai ir issidavei biggrin.gif (maciau tamstos darbus FB)
Patiko perejimai, megstu tokius tipo termo lakavimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 11 05, 20:55)
na stai ir issidavei  biggrin.gif (maciau tamstos darbus FB)
Patiko perejimai, megstu tokius tipo termo lakavimus  thumbup.gif

pasirodo nepasislepsi blush2.gif
Atsakyti
HG Inner vixen 2sl. ir Ibd Papaya 4sl. doh.gif svarovskio akmenukai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 05, 21:31)
HG Inner vixen 2sl. ir Ibd Papaya 4sl.  doh.gif svarovskio akmenukai  :4u

Idomus variantas,jei po teisybei tai as inner vixen spalvai neleidziu dizainu,man ji prabangi tokia,kad nelabai norisi maisyt su kokiom nors spalvom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 05, 21:39)
Idomus variantas,jei po teisybei tai as inner vixen spalvai neleidziu dizainu,man ji prabangi tokia,kad nelabai norisi maisyt su kokiom nors spalvom 4u.gif

as kazkaip nestandartiskai vis varijuoju doh.gif tai prancuzam kazkuri cia nieko neleidzia, dabar Jus inner vix , kas daros lotuliukas.gif siaip man tas jos turimas blizgutis labai uznese i papayos splava, graziai suderejo kartu, foto to nematyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 05 lapkričio 2013 - 20:42
QUOTE(Sunta @ 2013 11 05, 13:58)
JOlkuce kaip visa laika.

O as pastebejau kad sviesios pastelines, kremiines spalvos, kaip Pink Smoothie, Youre so sweet, Im brighter than you, jas visas ziauriai sunku yra lakuoti. dryzuojasi, prie odeliu nesigauna graziai susitvarkyti su jom, tukstanti kartu reik valyt, bega, jei neuzfiksuoji., garbanojasi jei kur storiau.
nu zodziu. einamiausios jos pas mane, bet as ju taip negaliu pakesti sad.gif
Kodel negali visos spalvos lakuotis kaip sweet chocolate ar forever beauty, vos ne per 2 sluoksnius sutepi ir stovi vietoj.

o man pink smoothie tvarkingai gerai lakuojasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 05, 21:41)
as kazkaip nestandartiskai vis varijuoju  doh.gif  tai prancuzam kazkuri cia nieko neleidzia, dabar Jus inner vix , kas daros  lotuliukas.gif  siaip man tas jos turimas blizgutis labai uznese i papayos splava, graziai suderejo kartu, foto to nematyti  mirksiukas.gif

ne viena cia nieko neuzdraude biggrin.gif Gi tik savo nuomone pasake,o jus jau lakuokit i sveikata bile ka su bet kuo, cia gi ne musu norai, o klientu greiciausia pirmauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2013 11 05, 20:49)
taigi rodausi perejimus  ax.gif

Gražiai gavosi smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 05, 23:01)
ne viena cia nieko neuzdraude biggrin.gif

Aš draudžiu savo klientėm su inner vixen daugiau ką nors daryt biggrin.gif Sakau lakuosiu ja, tik jei nebus jokios dailės, negadinsiu visos prabangos kokiu nors kliaksu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 05, 22:01)
ne viena cia nieko neuzdraude biggrin.gif Gi tik savo nuomone pasake,o jus jau lakuokit i sveikata bile ka su bet kuo, cia gi ne musu norai, o klientu greiciausia pirmauja 4u.gif

Nu kai antra kart is eiles gaunu pastabas del neteisingu varijaciju tai kazkaip ir rodytis nesinori ai ir siaip kam cia rodytis kai kitos su begale graziu darbu pasirodo blush2.gif Cia as juokauju siaip mirksiukas.gif Dar su sinusitu sededama dariau, galva vos veikia dziaugiuosi bet kokiu atveju rezultatu biggrin.gif

QUOTE(rogrinta @ 2013 11 05, 22:08)
Gražiai gavosi  smile.gif
Aš draudžiu savo klientėm su inner vixen daugiau ką nors daryt  biggrin.gif Sakau lakuosiu ja, tik jei nebus jokios dailės, negadinsiu visos prabangos kokiu nors kliaksu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti