Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 04, 21:35)
Taip-viskas okei mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 04, 22:39)
andorinha per trumpai laikei, pabandyk 1 min mirksiukas.gif

Shakar makar pyst i ziobra lotuliukas.gif Ilgai norejau ismegint ideja matyta neto platybese bigsmile.gif  Va kas gavos blush2.gif Senses 900 ir senses 936 po 2 sl.

Laikinu thumbup.gif Man grazu wub.gif Nusitrumpinai nagiukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 04, 18:39)
andorinha per trumpai laikei, pabandyk 1 min mirksiukas.gif

Shakar makar pyst i ziobra lotuliukas.gif Ilgai norejau ismegint ideja matyta neto platybese bigsmile.gif  Va kas gavos blush2.gif Senses 900 ir senses 936 po 2 sl.

Jolkuce plagijuosiu! Ne nu pas mane puse lakavimu Jolkuces plagiatai, baisu net I foruma fotkes kelt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 04 lapkričio 2013 - 21:04
QUOTE(agnieter @ 2013 11 04, 21:57)
Laikinu  thumbup.gif  Man grazu  wub.gif  Nusitrumpinai nagiukus?  g.gif

aga doh.gif bo kai kaliau po prancuzo nusemus spinton,tai pabyrejo shaibom viskas,vel benage biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 04, 22:03)
Jolkuce plagijuosiu! Ne nu pas mane puse lakavimu Jolkuces plagiatai,  baisu net I foruma fotkes kelt rolleyes.gif

Manes bijai? devil.gif Buhahahaha Joke drasiai kelk, gi idomu bigsmile.gif a graziau uz mane padarei lotuliukas.gif Siaip siti ispudingai atrodo realiai, manau demesi tikrai trauks pardej stovint eilej kokioj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 04, 22:39)

Žiauriai gerai ir originaliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 04, 19:25)
aga doh.gif  bo kai kaliau po prancuzo nusemus spinton,tai pabyrejo shaibom viskas,vel benage biggrin.gif
Papildyta:

Manes bijai? devil.gif Buhahahaha Joke, drasiai kelk, gi idomu bigsmile.gif a graziau uz mane padarei lotuliukas.gif Siaip siti ispudingai atrodo realiai, manau demesi tikrai trauks pardej stovint eilej kokioj cool.gif

biggrin.gif Baik juokus... As savamokle meninke (plagiatore), kur tau dar man lygintis! Bet jau tokia isradinga vaidinu... Mergos mano tavo baltus su folija tapsnuotus galiukus pusvalandi apziurinejo. O as galvoji paslapti apie SM isdaviau lotuliukas.gif
Jau matau tuos tavo ziobrinius su cnd satin pyjamas ant savo nagu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 04 lapkričio 2013 - 23:44
Gal galite pasakyti ar labai skiriasi spalvos HG the dark side IR IBD black lava?
Atsakyti
Labas rytas wink.gif Uzsisakiau siandien kelias Nsi spalvas ir dabar galvoju, kaip sios firmos lakai laikosi, lakuojasi, ar smagus? Internete nera labai jau daug info apie juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 11 05, 12:59)
Labas rytas wink.gif Uzsisakiau siandien kelias Nsi spalvas ir dabar galvoju, kaip sios firmos lakai laikosi, lakuojasi, ar smagus? Internete nera labai jau daug info apie juos smile.gif

as konsultavausi su konsultante, tai ji sake kad buna problematiska graziai uzlakuot ant nago, i sake laiko nelabai g.gif bet gal tik gandai, lauksim atsiliepimu kai isbandysit mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos kur sakotes konad laku?
Atsakyti
JOlkuce kaip visa laika.

O as pastebejau kad sviesios pastelines, kremiines spalvos, kaip Pink Smoothie, Youre so sweet, Im brighter than you, jas visas ziauriai sunku yra lakuoti. dryzuojasi, prie odeliu nesigauna graziai susitvarkyti su jom, tukstanti kartu reik valyt, bega, jei neuzfiksuoji., garbanojasi jei kur storiau.
nu zodziu. einamiausios jos pas mane, bet as ju taip negaliu pakesti sad.gif
Kodel negali visos spalvos lakuotis kaip sweet chocolate ar forever beauty, vos ne per 2 sluoksnius sutepi ir stovi vietoj.
Atsakyti
QUOTE(anikaaaaa16 @ 2013 11 05, 13:38)
merginos kur sakotes konad laku?

konad.lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2013 11 05, 13:58)
JOlkuce kaip visa laika.

O as pastebejau kad sviesios pastelines, kremiines spalvos, kaip Pink Smoothie, Youre so sweet, Im brighter than you, jas visas ziauriai sunku yra lakuoti. dryzuojasi, prie odeliu nesigauna graziai susitvarkyti su jom, tukstanti kartu reik valyt, bega, jei neuzfiksuoji., garbanojasi jei kur storiau.
nu zodziu. einamiausios jos pas mane, bet as ju taip negaliu pakesti sad.gif
Kodel negali visos spalvos lakuotis kaip sweet chocolate ar forever beauty, vos ne per 2 sluoksnius sutepi ir stovi vietoj.

Nu cia kaip ir gyvenime, viskas idealu nebuna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieter @ 2013 11 05, 12:59)

Kazkas minejo, kad sunkokai lakinasi, tirstokas ax.gif
Papildyta:
Senai rodziau savo ilganage biggrin.gif Alia jau yra zymiu, kad sikart neperzengs anksciau rodyto nagu ilgio rekordo biggrin.gif IBD "Iceberg" 2sl ir Progel "Berry shake" 3sl plius lipukai
user posted image
Nemegstu as formos tokios ziauriai, o dar liepe smailint doh.gif Na gavos kas gavos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 lapkričio 2013 - 13:25