Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Pravda @ 2013 11 03, 22:44)
Pirmas bandymas pasidaryti sau prancuza  ax.gif  nekreipkit demesio i mano rodomuju pirstu nagu forma, ji nuo kramtymo paauglystej iskrypus doh.gif

PN balta 2sl. + IBD Seashell Pink 1sl.

blink.gif kaip pirmam kartui, tai liux 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 04 lapkričio 2013 - 09:39
Aciu merginos, sau tikrai pirma karta dariaus, esu dar darius mamai ir kaimynei prancuza smile.gif pati patenkinta siuo darbu, bet dar truksta truksta, smile plotis nevienodas ir tie kreivi nagai ant rodomuju zudo mane, vienas sonas ju rieciasi, negraziai paauge atrodo doh.gif

QUOTE(juleta @ 2013 11 04, 09:20)
2 sl. Balto,kaip jis tepasi nesigarbanoja,negelsta?

Butu uzteke ir 1sl jei buciau fiksavusi po viena naga, bet kadangi to nedariau tai 2 sl dejau. Nesigarbanavo man balta spalva ir kolkas tikrai nepageltonavus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 28, 15:40)
Cia spalvos beda,yra ne viena Hg firmos kolekcijos spalva,kuri turi tokia beda..

Ir padayti aišku nieko neina (pvz keli sluoksniai topo šitos bėdos neišsprendžia?)? Turiu kelias tokias spalvas, nu gražios, bet jau tokios netikę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seche: 04 lapkričio 2013 - 12:16
Sveikutes,
Ziureki, sedziu ir galvoju,jei darome kitiems nagucius,reikia sterilizuoti darbo irankius.Nes noreciau ne tik sau lakuoti,bet ir kitiems smile.gif Kokius naudojate? Is kur perkate? As dabar paieskose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seche @ 2013 11 04, 13:10)
Ir padayti aišku nieko neina (pvz keli sluoksniai topo šitos bėdos neišsprendžia?)? Turiu kelias tokias spalvas, nu gražios, bet jau tokios netikę doh.gif

nu nelabai jau cia topas ka ir bepades...
Papildyta:
QUOTE(kukuraku @ 2013 11 04, 13:37)
Sveikutes,
Ziureki, sedziu ir galvoju,jei darome kitiems nagucius,reikia sterilizuoti darbo irankius.Nes noreciau ne tik sau lakuoti,bet ir kitiems  smile.gif  Kokius naudojate? Is kur perkate? As dabar paieskose. g.gif

Dezinfekcijai tinka pvz Instrusept,sterilizavimui karsto oro garu sterilizatorius,pirkti yra spec parduotuvese,internete pilna,tik netingekit paieskoti,as pvz savo sterilizatoriu esu pirkus vitrinoje.
Atsakyti
Nu aišku, reikes bandyt ant višaus kokiais blizgaliukais pasluosniuot ar ką, nu gaila vis delto
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas galite patarti kokios firmos pirkti balta laka, kad negeltonuotu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,niekas nebandet Emi juoda geli dziovint Led lempoj ir paskui det folija?
Atsakyti
QUOTE(argonas @ 2013 11 04, 21:31)
Mergaites,niekas nebandet Emi juoda geli dziovint Led lempoj ir paskui det folija?

Taip-viskas okei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 04, 20:35)
Taip-viskas okei mirksiukas.gif

laikiau LED lempoje puse minutes, tai idealiai neprilipo g.gif
Atsakyti
andorinha per trumpai laikei, pabandyk 1 min mirksiukas.gif

Shakar makar pyst i ziobra lotuliukas.gif Ilgai norejau ismegint ideja matyta neto platybese bigsmile.gif Va kas gavos blush2.gif Senses 900 ir senses 936 po 2 sl.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 lapkričio 2013 - 20:41
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 04, 20:39)

sita nestandartine ziobra grazesne uz juodai balta smile.gif
Atsakyti